Войводиново спира с протестите за 10 дни

Хората в селото са категорични - протестът им не е политически
13 яну 2019 19:35, Красимир Ангелов
34
Войводиново спира с протестите за 10 дни
Снимка: БТА

Протестите в пловдивското село Войводиново спират за 10 дни. След поредното събрание на открито, жителите му решиха да изчакат да изтече законовият срок за обжалване на заповедите за събаряне на незаконните постройки, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
В селото тече подписка с искане братята Борис и Асен Плакетови, обвинени за побоя над командоса Валентин Димов, да останат за постоянно в ареста и получат най-тежките присъди.

Хората в селото са категорични - протестът им не е политически и не искат да бъде използван с подобни цели. Досега са съборени 15 сгради, за които няма никакви документи.

Пострадалият Валентин Димов все още е в пловдивска болница, като се очаква да бъде изписан до средата на следващата седмица.

Още новини от България четете на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
22
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Е като не е политически ,какъв е ? Против ветреринарния доктор ли е? Да не разсърдите властта,а? Те затова ОНИЯ пак ще ви пердашат ! Протест ,ама мирен,ама не е и срещу политиците...Текезесарчета...
8
2
 
28
 
! Отговори
??????? преди 5 години
" Хората от селото са категорични, протестът им не е политически " Като не е политически какъв е тогава ? Значи проблемът не идва от политиците които ви крадат и хранят ромите, които разрешават на НПОтата да стимулират този геноцид. Които ни натискат към ЕС, НАТО и САЩ и ни избиват за сметка на ромите. Които хранят информационните сайтове и медиите, главните преносители на тези българоубийства. За кого гласуват тези роми ако не за тези политици които избиват българския народ под чужд диктат ?
7
2
 
26
 
! Отговори
V преди 5 години
Има временно примирие заради студа ;) Аз очаквам към март месец да се подновят активните бойни действия ;)Така или иначе проблема ще ескалира.На една теретория има две държави като палестино израелския конфликт е .Не може да се спре .Най вероятно етническа война ;)
6
3
 
5
 
! Отговори
FakBu преди 5 години
Alo benete, zasto nemate video novina?! I kamerite li iziadahte i izpihte?!
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе че не блестят с умствени способности в това село е повече от ясно. Ако не протестират срещу тези които ги управляват и създават предпоставки да се случват такива издънки срещу кой тогава. Нали от държавните управници зависи това да живеят в спокойна и безопасна за здравето им държава. Нали затова храните с по 10 000 лева заплати управници нали затова храните жандармерия и полиция нали затова плащате по 20 заплати накуп на полицаите и жандармеристите за да всяват респект срещу такива издънки
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А така, прегърнете се по братски и се помирете. Какви са тези дрязги постоянно
3
1
 
23
 
! Отговори
123 преди 5 години
Като мине Банго Васил ще се подновят протестите. Ромеите трябва да празнуват на спокойствие. Наздраве!!!
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А срещу какво протестират.
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Хората в селото са категорични - протестът им не е политически"Toва е проблемът ..... ***