Седмокласник пи вино и ракия при баба и дядо... изпадна в кома

Има опасност за живота му
6 фев 2019 15:45,
44
Седмокласник пи вино и ракия при баба и дядо... изпадна в кома
Снимка: архив "Булфото"

Седмокласник от Дупница изпадна в алкохолна кома, след като се напи, докато гостува на баба си и дядо си в рилското село Смочево. Транспортирали са го в болница с опасност за живота, съобщи struma.bg.

Още по темата

13-годишното момче било на гости по време на грипната ваканция. Вчера, в последния й ден, сутринта около 8,30 часа, след като пил вино и ракия, които открил в мазето, излязъл с колелото да се разведри. Решил да отиде до кравеферма в края на селото, в която помагал негов приятел. Когато стигнал дотам, паднал в несвяст.

Приятелят го видял и веднага позвънил на майка си. Жената потърсила помощ на тел. 112 и за броени минути линейката на Спешен център – Рила пристигнала в Смочево. Дежурният лекар установил, че момчето е изпаднало в алкохолна кома, и веднага му дал медицински въглен, за да предизвика повръщане.

Седмокласникът е приет в Спешен център – Дупница, а оттам е транспортиран до токсикологията в кюстендилската болница с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
13 годишен а тука има хора които го обвиняват за поведението му? България няма да се оправи. Откъде според вас му идват идеите да се прави на мъж? Да пие? Кой го наглежда? Или е както аз порасвах дядо ми да се опитва многократно да ме накара да пия от 5 до 7 годишен и буквално да ми казва че не съм мъж? Майка ми ако не беше да му се кара всеки път и да му изтръгва бутилката от ръката какъв щях да съм и аз се питам? Знам аз какъв щях са съм. Щях да съм Истински Български Мъж.
5
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дълбоко се съмнявам,детето да е припаднало от алкохол,тези 100% лъжат!Че как е управлявало велосипеда?
4
9
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
в 8.30 сутринта вече се е напило от такива семеиства какви деца очаквате да сепръкнат алкохолици наркомани убиици това дете е с увреден ген
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е новина в долината на балканските потомствени пияници, а е ежедниевие.
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се насмучеш до припадък в Смочево-класика. Евала на дупнишкия герой. Само не ми е ясно защо това трябва да интересува целокупния български народ.
1
3
 
54
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 5 години
Медицински въглен -- повръщане?Човек в кома му се предизвиква повръщане?Отделно как е карал колело в това състояние.Новината кърти.