Джамбазки и Контрера "на нож" срещу "Гольовците"

Пуснаха сигнал до прокуратурата, МВР и КПКОНПИ
Обновена: 18 фев 2019 15:33 | 18 фев 2019 15:33,
37
Джамбазки и Контрера "на нож" срещу "Гольовците"

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и общинският съветник и председател на "Патриоти за София" в СОС Карлос Контрера подадоха сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и председателя на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) Пламен Димитров с искане за образуване на проверка срещу циганския клан "Гольовците". Тази фамилия е в основата на побоя от неделния ден в Кюстендил, при който има един убит български гражданин, а много са ранени, съобщиха от ВМРО.

Още по темата

В сигнала се казва, че незабавно трябва да се вземе отношение към всички членове и родственици на фамилията, известна в Кюстендил като "Гольовците".

Описано е богатото криминално минало на членовете на тази клана, като склоняване към проституция и сводничество, лихварство, съхранение и разпространение на наркотици, нанасяне на телесни повреди, убийство, държане и търговия с акцизни стоки без бандерол, притежание и използване на огнестрелно оръжие в нарушение на закона и т.н.

Джамбазки и Контрера обръщат внимание, че очевидно става дума за структура, организирана, йерархична, която от десетилетия се занимава с противообществена дейност, в т.ч. и извършване на тежки престъпления.

Ето защо двамата призовават правоохранителните органи да се ангажират и да бъдат взети незабавни мерки за противодействие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищоговоренето няма бъдеще. Имам чувството, че този пич има бутон, с който при включване, започват едни безсмислени тиради с преливане от пусто в празно.
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
опописаното криминално минало важи изцяло за доста БГ-та И много важи за съпартиците на джамбазки
21
21
 
9
 
! Отговори
сдф преди 5 години
Тез двама пиклюфци освен да се намърдат на софрата и да гризкат кокала ,друго не мога да видя да целят,няма да се учудя ако и те има сделки с бароните за глас тук ,глас там...........
20
8
 
27
 
! Отговори
ще гласувам за ангел преди 5 години
До Крайне гледаш ТВ, човеко ! ангел джамбазки от както е влезнал в политиката се занимава с тези, ама една лястовичка пролет не прави. а в това време " етноса" коли и краде.
19
8
 
23
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Джамбаза ще пие една студена вода на евроизборите!Напълно заслужено!Не ни трябват политици,които предизборно ще ни казват колко са лоши *****!Ние тези неща си ги знаем от печален опит!Вече е време за решителни действия,а т.нар. "Патриоти" НЕ са способни на такива!Ще трябва да си намерим други,по-твърди!за гербаджиите какво да кажем-тия за еврофондове и майка си ще продадат,камо ли държавата....
18
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес почина от раните си в болницата още едно българско момче пострадало от касапницата в Кюстрендил....
17
4
 
8
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
До Анонимен16 - " няма затваряне на устата"- а нужно ли е да мълчи или да мрънка като "дивак/ци" ( това са твои цитати и явно ти си необуздан емоционолно )За кой етнос имаш в предвид :индийски , тракийски,мизийски,илирийски или древно егиретски ?
16
2
 
31
 
! Отговори
Пак питам преди 5 години
Има престъпни структури с ясна йерархия и ясен тип дейност, 80% от някои видове престъпления са дело на един и същи етнос. Но защо социолозите и етнолозите от БАН се правят, че няма такова нещо?И в двата института те уверяват, че имат учени ***лози /сложих звездички вместо името на етноса/, но според писанията им се оказва, че този етнос се състоиот най-свестните български граждани.С тези писания стават доценти и професори, НПО-тата им казват "Браво!", ние им плащаме заплатите. Кого обслужват?
15
3
 
14
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Добре, де каква е тая снимка сега, как надига вода? Толкова ли не можахте да изчакате, да му направите една нормална снимка?
14
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДИВАКГлупости! Няма затваряне на устата, когато започне да говори на етнически теми. Не може да овладее емоциите си, гневът му избива отвсякъде. Губи контрол. АргОментирано изказване не може да се нарече. Нормално е да бъде подкрепен от "дивак/ци".
13
12
 
49
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
кое ми харесва на Джамбазки :Гладка реч (без "парламентарно" Ъ...кане) , точно и аргоментирано без многословия изказване,безупречно владеене на правните закони и всяка дума е на място!Достоен БЪЛГАРИН да ме представлява в ЕП !!!
12
5
 
57
 
! Отговори
Само ВМРО! преди 5 години
Намериха се хора с топки да се захванат с .престъпност, трябва да ги подкрепим! Ако искаме да заживеем като цивилизовани европейски граждани, трябва да го покажем на дело, а не да се плюмчим пред компютъра! ! Който не ги подкрепя, значи иска .. да завладее държавата.
11
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до12 ДивакИ аз ще гласувам за това момиче, само че при едно условие ако наистина си дьржи на думите!
10
11
 
46
 
! Отговори
ДИВАК преди 5 години
това момче ми харесва ,от 2 години следя изказванията и действията му в ЕП . Най-дейният евро депутат от всички българи с реални постижения! Ще гласувам лично за него !!!
9
2
 
64
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Добре се, ама защо чак сега ?!ГЕРБ управлява 10 години България.ВМРО са от 2 години във властта.Какво им пречеше досега да притиснат Гольовците, които вилнеят, откакто няма ВИС в Кюстендил ?Защо трябваше да бъде убит човек, че да се реагира ?И само Гольовците ли са ?И само Кюстендил ли е ?А, другите ромски кланове ?А, другите ромски махали-държави ?Тях като убият още българи, нали ?!
8
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 8Ти нещо лично ли имаш, та от сутринта не спираш да повтаряш шкембе войвода!
7
11
 
49
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Браво на Джамбазки! Хич е ми дреме от кои е. Важното е, че върши работа.
6
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев затова настоява за истребители, защото само с багери не се удържа фронта !Танковете да дойдат #
5
34
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патериците на Гроб пак протягат крадливи ръчичка към властта. Шкембе войвода и Джамбазко. И което е по-важно - и двамата с турски фамилия.
4
6
 
35
 
! Отговори
Не съм експерт, но.. преди 5 години
Нищо няма да излезе от тая работа. Сега целия род ще излязат болнави... и ще ни осъдят в Страсбург