Слънчака губи славата на алкохолна дестинация, става семеен курорт!

Нареди се в топ 5 на рейтинг за почивките с деца
115
Слънчака губи славата на алкохолна дестинация, става семеен курорт!
Снимка: Булфото, архив

Българският Слънчев бряг е класиран 5-и сред десетте най-достъпни европейски курорта в рейтинг на семейните почивки ол инклузив за лятото на 2019 г. Той е изготвен от сайта TravelSupermarket, който проучва и сравнява цените на туристическия пазар.

Още по темата
Абсолютен рекордьор е Испания – тя държи не само първото, но и още четири места в класацията на евтините ваканции в Европа. В листата са още Гърция, Мароко, Турция, пише "24 часа“.

Българският курорт Слънчев бряг  като че ли е по-известен с купонджийските си сцени, но също така има красиви плажове и предлага различни водни спортове, пише TravelSupermarket.

Туристите се забавляват на игрище за пейнтбол, писта за картинг и аквапарк. Заради всичко това и ниските цени сайтът го поставя 5-и в класацията. Той сочи, че в хотел “Диамант” (4 звезди) на 250 м от морето 7-дневна пакетна ваканция се предлага за 250 до 380 евро на човек в зависимост от мястото на излитане от Великобритания.

Проучване показва, че пакетните почивки продължават да трупат популярност. Само във Великобритания тази година планиращите такива ваканции са с 14 на сто повече, а офертите са поевтинели с 36% спрямо миналото лято.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За семейни алкохолици?
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Списката звучи истинно, не става и дума за български туристи в слънчака
32
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Ангелкова поръчковите реклами не минават тука, при алкохолизираните британци може, но тук всеки българин е наясно що за "курорт" е това място. Всеки ден новини за ново застрояване на първа линия до самия плаж, разорани дюни, изсечени гори, разкопани и бетонирани места..... те ще ми пробутват басни за мутроморието с отвратително обслужване с алчните и нискообразовани местни селяци, за които туристите не са гости, а само ходещи касички за пари..... айде чупка. Гърция и Турция са близо.
31
0
 
16
 
! Отговори
Катил преди 5 години
Искам с министърката там, и да я помпя на какао! Ще пием по един секс он дъ бийч.
30
1
 
17
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Слънчак?! Та то, от Дуранкулак до Резово е все едно, само бетон, ла..на и мизерия! Превърнахте крайбрежието в "Бетономорие", а сега ще правят семеен курорт...ха, ха!Ако не беше трагично, щеше да е смешно!
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма шанс да си заведа семейството в тая бетонна джунгла.. Да си стои като сега, къде иначе целата тая *** ще ходи, така поне се знае, къде нормалните хора да не ходят..
28
0
 
25
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
Защо не пише "Платена публикация"?
27
0
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Ей на такива пожелателни и бодряшки заглавия се нагледахме и наслушахме за 30 години!И по медиите,и в програмите на партиите...Нещо като:"Айде чорбаджи да си приказваме тая,дето няма да я бъде!"То се е видяло,че работата е тръгнала на лишо от самото начало и няма оправия,ами поне да се спаси това,което е оцеляло и да се извлече максимума от създаденото,макар и лошо.Въпросният Слънчак няма да се оправи,ще си остане бар.дак,ами поне данъците да му се приберат!Което очевидно НЕ става!
26
0
 
14
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
".. рейтинг на семейните почивки ол инклузив за лятото на 2019 г."Единственият вариант за семейна почивка на слънчака е хотел ол инклузив от типа на египетските хотели- голям хотелски комплекс и прекарваш почивката в границите на комплекса, без да го напускаш. Всъщност имам познати (чужденци), които ходят на слънчака семейно и са доволни, но аз лично не бих си завел децата там. Последния път като бях там, очите беше още просто изнасилвач и побойник(охрана).
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слънчака царевичака бетонака всичко е у мизерака
24
5
 
8
 
! Отговори
Тенчо преди 5 години
Един е Слънчака в Европа,друг кат него няма.А сега и него развалиха,щял да става семеен курорт.
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Митьо Дзъркела може да съживи слънчака!Да го пускат по бързо от ареста!
22
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не са уточнили за какви точно семейства се говори. Те и мутрафоните, алкохолиците и прошляците също имат някакви семейства.Преди 30г може би можеше да бъде такъв, но не и клоаката, която е сега
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 19 Ами правилно го изписва момичето....Едно време беше Слънчев бряг. Сега си е баш Слънчака!
20
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на Поморие, на Поморие, където са руснаците, как е? Там къде се изливат руските.....?
19
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слънчев бряг "Слънчака"????А бе " моме" Какъв е тоя речник? С някоя дружка ли си говориш?-:)
18
0
 
49
 
! Отговори
Слънчевмрак преди 5 години
Освен другите атракции, можете да станете свидетели на престрелка между "бизнесмени" за паркомясто и след това на бутафорна полицейска акция.
17
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като стана въпрос за тия пакети бях веднъж на Златните пясъци- хотел Мадара на почивка и отивам един ден на външния бар пред басейна и викам на бармана...Дай ми един Джак с една бучка лед и сода. И бармана ме гледа умно и ми вика: Извинявай, но Джака се плаща, не е предвиден в пакета. И аз му се усмихнах и му викам: Знам, че не е в пакета. Така като ме гледаш приличам ли ти на човек, който ще се трови със Савой клуб макар и да ми е безплатен? Оня се ухили: Прав си!
16
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами как няма да идват на Слънчака английските пияници, като на него за 1 седмица престой в добър хотел с пиячка колкото може да понесе му излиза 500 евро. При средна заплата 3000 паунда сметнете...Все едно тук ако взимаш 900 лева заплата, да отделиш за 1 седмица почивка 150 лева. 20 лева на ден да спиш в хотел и да ядеш и пиеш каквото ти душа иска.
15
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Морето може да го бетонират направо отгоре и затварят. Никога повече в тази клоака, пари да ми дават няма да отида там.