Били продавача в Габрово 7-8 минути, ще има ли последици за нападателите?

Пострадалият е бил с охлузвания и съмнения за комоцио
10 апр 2019 09:05,
262
Били продавача в Габрово 7-8 минути, ще има ли последици за нападателите?
Венцислав Димитров е пострадалият продавач. Снимка: кадър Нова тв

След като трима клиенти нападнаха продавач в магазин в Габрово, става ясно, че подобен побой е имало и в близко заведение за близко хранене. Инцидентът стана късно вечерта в неделя, когато трима мъже влизат в магазин в центъра на града.

Нападателите започнали да обиждат клиент, а служител от магазина им направил забележка. Тогава те пренасочили агресията си и пребили жестоко мъжа.

Още по темата

"Още същата вече научих за случилото се. Информира ме управителката на магазина. Нападателите влизат като клиенти, започват да се заяждат и да се държат арогантно и агресивно с клиент. Нашият служител Венцислав Димитров им прави забележка да се държат нормално, защото това е обществен търговски обект. Такова поведение не толерираме”, заяви пред собственикът Ивайло Филев пред "Нова тв". По думите му инцидент с такава бруталност в магазина се случва за пръв път.

В същия ден е имало нападение и в заведение за бързо хранене, близо до магазина.

"Имаше жесток побой на мой работник, моята съпруга. Причината е, че преди време на нападателя бях забранил да му се сервира алкохол. Лицето е дошло след няколко месеца да си търси правата с побой и грабеж. Подал съм сигнал до полицията”, каза собственика на заведението за бързо хранене.


"Възстановявам се, чувствам се вече добре. Още със самото влизане в магазина започнаха да се закачат с един от нашите клиенти. Започнаха да го провокират с обидни думи. Не знам дали се познават. Не познавам лично нападателите, идвали са няколко пъти. Не реагирах в първия момент, мислех, че ще се размине всичко. Колежката ме извика на касата и ми каза, че се закачат с момче на входната врата. Отидох и най-учтиво ги помолих да не се разправят на входната врата, защото има клиенти", коментира пострадалият Венцислав Димитров.

По думите му разпрата е продължила около 7-8 минути.

"Опитах да се справя със ситуацията. Имам наранявания, охлузвания, имаше опасност от комоцио”, каза още Димитров.

Младежите са задържани.

Тази сутрин около 50 души се бяха събрали пред магазина. Те подкрепят момчето и неговата реакция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
1
 
! Отговори
Аспарух преди 5 години
С 10 год. у-ние на ГЕРБ се вижда ,че нещата с тези хуманоиди стават по-зле.Просто управляващите ги е старах да се заемат с този проблем,защото предателите от БХК и други Сороски организации,ще им спретнат протести ала Орешарски.Трябва нови хора.И докато хората не гласуват,защото си казват ,ами то само БСП и ГЕРБ ще влезат,то наистина други няма да влезат.За жалост със Сороски пари "Да България" излъга с фалшиви обещания 100хил да гласувт за нея.Има и свестни ,като Михчо Христов,"Възраждане".
151
0
 
4
 
! Отговори
до 154- Гошо преди 5 години
Преди 2 години по време на работа се случи криминален инцидент при който пострадах тежко и загубих над литър кръв.При инцидента имаше над 15 полицаи.Нямаше разследване,нито пък последствия за извършителя!Затова пък след 6 месеца през лятото в слънчев ден бях забравил да си пусна фаровете и бях спрян от КАТ.Получих глоба с фиш!Ето виждаш ли с какво се занимава МВР?С тези дето сме забравили да си пуснем фаровете,а не с такива от чиито действия човек може да загине!Ти и аз това не го разбираме!
150
0
 
4
 
! Отговори
Бай Гого преди 5 години
До исмет: СЛУШАЙ, КАКВО ЩЕ ТИ КАЖА: ПРЕТЪПНИКА В СЛУЧАЯ НЕ Е САМИЯТ МАГАЗИНЕР! Каквото и да е размахвал пред лицето на наглата група арогантни и демонстративно агресивни БРАЧЕДИ, те размахват юмруци В лицето му. Много са смели като са на групички срещу един. Истински мъжаги, ама като са сами си натискат парцалките, като припикано мушкато. Предлагаш да ги наградим за мъже на годината за това че група *** *** са пребили сам човек само защото е дръзнал им направи забележка?
149
1
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Вече има последици, но за протестиращите: пристигналите на място Терзийски и Иванов поискали помощ от жандармеристи. Джелатите довтасали, размахали палките и първите,които пребили , били операторът и журналиста на една телевизия. Терзийски им направил забележка, но отговорът бил "Те не там", последвано от размахване на палката.И младите хора не вярват,че в периода 1941-44г. жандармеристи са рязали главите на борци срещу фашистите, набивали са ги на кол и са получавали 50000 лв награда на глава.
148
0
 
2
 
! Отговори
до Джо(147) преди 5 години
Ний големият бюджет в държавата е на МВР.
147
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва ни справедливост.Максим Ставийски ром ли е,че и той не помириса затвор.Защо и до ден днешен никъде не прочетох името на съдията дето го е помилвал?Обзалагам се ,че и той не е ром!Оная с джипа дето прегази полицая и тя никак не прилича на ромка,но кара джип ,нали?Още Александър Велики е казал,че няма толкова висока стена дето да не може да я прескочи магаре,натоварено с два самара злато!И тук ще е така-ще се сберат ромите ще съберат колкото им искат и ще са на свобода,като горните двама.
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продавач през нощта трябва да е въоръжен.
145
5
 
1
 
! Отговори
исмет преди 5 години
До Дочев СЛУШАЙ КАКВО ЩЕ ТИ КАЖА ПРЕТЪПНИКА В СЛУЧАЯ Е САМИЯТ МАГАЗИНЕР ЗАЩОТО ТОВА Е ВТОРОТО ВИДЕО КРАЯ НА ДЕЙСТВИЕТО !Преди да даваш мнение погледни как всичко е започнало има га във фейсбук освен ако не са го изтрили до сега !И това какви са едните от клиентите дали са роми или афганистанци няма значение ако дойде продавач и ти размахва юмрук на няколко сантиметра от лицето и ти просто да оставиш това така ...айде стига де насрахте се вече от несоправедливост!!!
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този голият от видеото е под.лец!
143
4
 
4
 
! Отговори
Иван преди 5 години
И все пак България е по-цивилизована страна от САЩ защото ако тази случка беше в САЩ щеше да има замесени пистолети и няколко трупа.
142
2
 
7
 
! Отговори
Джо преди 5 години
Има и друг проблем. Че МВР-то и прочие са зле финансирани и зле мотивирани. Държат много хора и с ниски заплати, но тези хора не правят нищо. Защо ли? Всичко произлиза от липсата на икономика и системното убиване на дребния и средния бизнес от който държавата се храни.
141
0
 
15
 
! Отговори
Дочев преди 5 години
Крие се че са били роми биячите. А трябваше да се сетим. Ако си траем те ще го играят "недосегаемите". Браво на габровците че са се дигнали на протест!
140
0
 
7
 
! Отговори
На Сатурн преди 5 години
'Младежите" от престъпния ет.н.ос,за пореден път тероризират,бият и за малко не убиват за забележка,после ги пускат на "безнаказано пак.
139
8
 
3
 
! Отговори
Джугарев преди 5 години
А бе а тоя дет са го закачали .....барети къв е бил и дали не е бил също от тях.Изобщо историята е Боливуд Слонът моят преател.
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно за да се осъзнаят управляващите, че нещата в БГТо не са добре, ще трябва да пребит децата на някой управляващ, кмет или съдия или прокурор, така че хубаво да ги за боли и тогава ще се осъзнаят, че трябва яко наказание и от затвора да не се излиза.
137
0
 
17
 
! Отговори
Нормално! преди 5 години
Нормално така става проста демография.Която и соьиална група да става по-голяма става и по-нагла щото добива самочуватвие и по-зле ще става защото българите стават все по-малко.
136
1
 
8
 
! Отговори
КАТЪРА преди 5 години
До АнонименВСИЧКО СЕ ПРАВИ ОТ ГОРЕ НЕ СЕ ПРАВОКИРАЙТЕ ХОРА
135
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я как освободени..леле голям майтап..а по късно пак прибрани и повдигнати обвинения..абе даскала учил полицаите е един същ в цялата страна..добре че има видио
134
20
 
4
 
! Отговори
Джипси Кингс преди 5 години
Навсякъде по света могат да се сбият да те набият и тн а може и да те наръгат правилото е не се намесваш ако животът ти не е пряко засегнать.И основното не се буташ у шамарите!
133
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красимир Кънев от БХК нещо да каже по въпроса..............гадината долна?Ако българи бяха набили някой ром, досега тоя пигмей и неговите лакеи , "умни и красиви" момченца и момиченца...............досега да ни бяха проглушили ушите за правата на малцинствата!!!