Убийцата на куче в Раковски – съжаление не изпитва, само яд!

Убила го, защото изяло кокошките й
28 юни 2019 08:55,
162
Убийцата на куче в Раковски – съжаление не изпитва, само яд!
Снимка: bTV

Жената, която уби кучето си и го остави на дърво пред входа на своя съседка в Раковски призна, че убила животното, защото то изяло кокошките й.

"Хрумна ми да го обеся, то си е мое”, обясни Анка Маринова.

Решила да не го прави  на дървото пред нейната къща, а пред съседската.

Още по темата

"Виж колко е високо, аз не мога да я стигна, то кучето ще ме изяде. Ако бях посегнала тука, щях да го обеся в моята къща, че да не ме види, ама аз не можах да стигна тука на моето дърво”, разказа пред bTV собственичката на кучето с обяснение защо го е оставила на дървото на съседите си.

Анка казва, че единственото нещо, което изпитала било яд. Не съжалява за постъпката си.

Сигнал за престъплението до полицията не е подаден. Оттам се самосезират от публикация в социалните мрежи.

3 часа след престъплението Анка е задържана, прави пълни самопризнания и малко след това е освободена.

"Непосредствено след като колегите приключиха работа по случая, я освободиха. Има няколко малки деца, за които ако я бяхме задържали, нямаше кой да се грижи”, обясни ст. комисар Атанас Илков – директор на ОД на МВР-Пловдив.

Анка разказва, че се е грижила добре за кучето до този момент. То не било агресивно.

"Съжалявам, че го направих към момента, за кучето, съжалявам го, ама в яда... така ми умисли главата, така направих”, разказа тя и поясни, че е изхвърлила животното.

По случая е образувано досъдебно производство. За престъплението в закона се предвижда от 1 до 3 години затвор и глоба от 2 до 5 хиляди лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко глупост се изприказваха за едно пcе...
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пуснали я, за да си гледа децата... при тази ситуация в една нормална държава децата вече щяха да са в приемни семейства. Какво възпитание би дала и каква ценностна система би изградила у децата си жена, която не цени живота?
56
0
 
6
 
! Отговори
Ан-ен преди 4 години
Ами......Ако някой така понакаже АнкаЖивотните са доказали многократно Че са по-добри от хората.А от Анка и дивите животни са по -добриТя е по животно от животнитеНека не обиждам животинките с подобно сравнениеАнка чуй ме:Убедена съм че и в Господ не вярвашНо има ГосподЗа съжаление сигурно и това което сме написали няма да има кой да ти прочете
55
1
 
8
 
! Отговори
ПИСНА ми преди 4 години
ГЕРБ, чакаме закони. Не ни залъгвайте с някакви 1000 лв. за куче без намордник. А за човек без мозък, който беси, влачи, трови, ТРИЧА, премазва с колата си, реже лапи, стреля, съсича с брадва, вкарва в двора си куче, че неговите да го разкъсат....КОЛКО? Има ли цена това? Отворете лудници специално за такива. ЧАКАМЕ! ИДВАТ ИЗБОРИ! Има хора, които немислим само за кебапчета
54
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До ХХХМного точно казано!
53
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Да вярваме, че кучета нападат кокошки и други от глад или нахранени за удоволствие. Въпроса е, че няма контрол, а саморазправия от страна на тая женица. То стана батак, ей само глупост, след глупостта!
52
0
 
10
 
! Отговори
Таз с ума ли си е? преди 4 години
Не може ли да го даде на някой, а трябва да го беси. Или поне да го остави на улицата? Кучето е домашно и все някой ще го вземе.
51
1
 
18
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Интересно ми е дали, ако някое от чаветата я ядоса така "ще и умисли главата"....***! Интересно ми е къде са социалните и защо тази полага грижи за тях! ***! "Човек", който е склонен да убие невинна животинка е способен и на същото към себеподобните си!
50
17
 
5
 
! Отговори
asd преди 4 години
Няма убиец на куче, на прасе, на заек; има само убиец на човек.
49
8
 
9
 
! Отговори
ааааа преди 4 години
няма да коментирам тоя етнос но когато си беден 2 кокошки имат значение,
48
16
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Не съм,,Анка",но за мен живота и здравето на хората има най/голяма стойност.На кое място е България п брой заболели от кучешка тения-На първо в Европа.Газите ли в кучешки *** на всеки метър-газите.Опикани ли са входове на блокове-опикани са.Имали изядени хора от кучета-има.И какви мерки взе държавата,какво се промени в годините-нищо.Колко глоби има за кучкари,чиито кучета,извършват отходни нужди под прозореца на съседа колко собственици на кучета виждате с торбичка и лопатка за почистван
47
0
 
13
 
! Отговори
* преди 4 години
Какъв ли разказ щеше да напише Йовков по този случай за тези, които ...ако можеха да говорят...
46
2
 
14
 
! Отговори
Браво господине преди 4 години
Честито в България има милиони "Анки"!
45
11
 
9
 
! Отговори
Do19 преди 4 години
Съгласна съм,но викането на ветринар струва париии,откъде?На кого да се оплаче жената,за това че кучето изяжда храната на децата-наБХК или на армейския поп.То кучета в България изяждат хора и никои не обръща внимание.Аз бих решила въпроса с конкретното куче с приспивателно.Притеснително е жестоката смърт и липсата на съжаление.Писна ми да газя кучешки фекалии,но не кучетата са виновни.Някой цоца яко пари за уличните кучета,а българина няма култура как се отглеждат домашни любимци.
44
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Моя Страна, Моя България", Бягам от теб като от Малария!
43
13
 
31
 
! Отговори
JIA преди 4 години
Вярвате ли й на тази, че кучето било убило кокошките? Това е твърде неправдоподобно. Ако има някаква вероятност това да се е случило, значи кучето не е било хранено с нищо с дни и е стигнало до там да напада кокошките. Със сигурност тази от снимката носи цялата вина. А вие й вярвайте. Не бих се учудил ако заяви, че кучето е убило и 3-4 от децата.
42
31
 
29
 
! Отговори
До ХХХ преди 4 години
Кокошките не са мляко да ги покриеш, ама от къщи в хола пред лаптопа е лесно да поучаваш хората на село.Защо не ревете за удушените кокошки а за кучето злосторник? А ако не беше куче а лисица влязла в курника, пак ли щяхте да ревете градски лиготини?Запомнете жалостиви некадърнички, този живот е започнал от природата и ще се върне отново там като единствено възможен!Ако искате да живеете, ще ви се наложи и кокошки и прасета да колите и лисици и непокорни кучета да трепете!Стягайте се!
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закони има, но се прилагат или не по осмотрение.
40
5
 
7
 
! Отговори
Pich преди 4 години
До DinosaurusПрав си пичага, казуса е същия: простичкия селски човек, който се бори стръвнишки със живота, за да оцелее и простичкия му начин да се справя с афектите си, примитивен, но много човешки. И болката на всяка крачка и за кокошките и за яйцата и за кучето в рефлексия. ...а защо простичкия човек не е еволюирал за 1 век, защото материялното му битие е същото... немотия и кръвожадни управници.
39
34
 
16
 
! Отговори
До 45 преди 4 години
Аз правя разлика между човек и животно, аз живея в човешко общество, за мен е важно здравето, живота и благополучието на хора, а животните са стопански инвентар, опитомили сме ги за да ни служат. Бактериите също са живи, ти защо ги убиваш с милиони?