Откриха мъртъв 77-годишен участник в поклоннически поход

Тялото било намерено между радомирските села Дрен и Горна Диканя
Обновена: 30 юли 2019 10:40 | 29 юли 2019 18:21,
8
Откриха мъртъв 77-годишен участник в поклоннически поход
Снимка: pixaBay

77-годишен мъж от Бургас е намерен мъртъв в района между радомирските села Дрен и Горна Диканя, съобщиха от МВР в Перник.

Мъжът е бил сред участниците в поклонническия поход "Светият път", които вървят по маршрута, по който преди 550 години са били върнати мощите на Св. Иван Рилски в Рилския манастир.

В неделя сутрин около 9:00 часа водачка на групата е подала сигнал, че от вечерта е загубила телефонна връзка със 77-годишен мъж от групата. Служители на полицията и кметът на село Дрен започнали обход на района, предаде БНР.

След около час мъжът бил намерен мъртъв между селата Дрен и Горна Диканя. Тялото му е закарано в Съдебна медицина - Перник за аутопсия.

Започнато е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По пътя CAMINO видях над 80 гроба. Случват се тези неща. Където те застигне. Да поставят полча на човечица. Това ще е първият човек загинал на този път.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да прости починалия човек. Свети Иван Рилски да пази душата му. Нека човека да почива в мир. Много тъжна новина, този тъжен случай едва ли е бил умишлен; това не се е случило нарочно и умишлено.Днес купувам вестник " България Днес", и чета следната новина - свети Иван Рилски е сторил чудо, като той е изцелил нямо малко детенце. Хората от този поход като са видяли това чудо са се разплакалали и прегърнали детето и майката. Майката се е радвала най- много, защото не е очаквала това чудо.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имаше смъртни случаи по време на ге.й парадите ,щеше да бъде много по- добре. Тази статийка обаче какво цели? Умишено Да нападне, оклевети и опетни това добро шествие, както и организаторите му и хората, които са решили да дойдат да се помолят на българският светец и закрилник свети Иван Рилски.
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво искате да кажете с тази статия, журналисти? Обвинявате хората, които са отишли на този поход? Обвинявате организаторите, а след това ще нападнете злобно и Светия Синод и БПЦ, нали, злобари? И какво правите вие, журналисти и злонамерени коментатори, когато при такива добронамерени случаи се прави нещо добро , полезно, благочестиво, прилично, но за съжаление, се случи нещастие или беда? Вие, ***, нарочно търсите такива нещатсни случаи за да обвините и нападнете БПЦ и вярващите.
2
6
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Защо това трябва да е новина?
1
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МИ ТОЙ УМРЯЛ ***