Трима души с опасност за живота след катастрофа във Варна

Инцидентът е станал снощи към 22 часа на бул. "Васил Левски"
Обновена: 11 авг 2019 11:06 | 11 авг 2019 10:57,
54

Снимка: Булфото

Катастрофа стана късно снощи във Варна, при която двама души се озоваха в болница.

Инцидентът е станал снощи около 22:00 часа, на бул. "Васил Левски", в района на кръстовището с ул. "Струга".

25-годишен водач на лек автомобил от Сливен се блъска в стена, поради загуба на контрол над моторното превозно средство заради движение с несъобразена скорост, съобщи МВР.

Вследствие на инцидента мъжът и неговите спътници - жена на 22 години от Варна и мъж на 26 години от Сливен, са пострадали тежко.

Te са настанени са за лечение в Реанимацията на МБАЛ "Св. Анна" с опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
4
 
! Отговори
12 без 5 преди 4 години
тоз водача мозък няма / значи това не може да му се използва за транспалантация/другите дето са с него... значи и те нямат... - отпадат и техните....... някой чарк ще остане де...грубо звучи, ама това си е бил техен избордоброто е че не са сложили на карта живота и на други- ...дето биха могли да пострадатабе... лято- море- кола СН ./ сливен или швейцария??/ - скорост...трима вътре..значи швед / и /
43
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Къде оставихте любимия ви епитет "зверски"?Не сте актуални,другари Джурналисти.
42
2
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Ех, тез сливенските бекове, навсякъде са еднакви. Жалко, че им затвориха пистата край Сливен, та сега взеха да ползват новият булевард Левски във Варна за излитане.
41
1
 
5
 
! Отговори
Дрън преди 4 години
Стрелката е замръзнала на 146км/ч. Преди това са се чули спирачки, тооест е карал с минимум 180-190 градско
40
1
 
1
 
! Отговори
от озадачен преди 4 години
До шматка - - добро обяснение - ама все пак се виждат Т Р И ленти за движение във всяка посока . . . .Т Р И Л Е Н Т И - а той в дувара ? ? ? ? ? ? ? Да пази Господ ! ! !
39
2
 
9
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
Като гледам какво е останало от колата, е карал с минимум 150 км/ч. Жалко, че тоя *** е завлякъл и още 2-*** с него. Такива *** най-добре сами да се унищожат.
38
1
 
8
 
! Отговори
ЛоШо преди 4 години
Дано оцелеят децата! Аз предлагам на другаря Портних и цялата дружинка в общината да сложат полегнали полицаи, още няколко кръгови и 5-6светофара по новия булевард. Може и малко колчета, за да се кара зиг зак.
37
2
 
2
 
! Отговори
Свилен преди 4 години
Вечерта минах оттам колата беше сплескана брутално:(
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глобата във вслучая, ще е 1200лв 16 точки и без книжка. Ако съм сметнал правилно. Според мен трябва да увеличат отнемането на книжки... 1000лв се събират.. Ама като те цапнат 5 год, без кола... Другия път Едвали, ще вдигнеш скорост.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти луд ли си.. Я прочети, колко е глобата за над 50км в града.
34
4
 
7
 
! Отговори
Шофера преди 4 години
Да *** ,тия ***.Такива са ни законите вдигат глобите през 50 стотинки.
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За мен такива хора трябва да ги съдят веднага. Когато вземаш книжка се подписваш да спазваш законите и правилата наложени от държавата. В град да караш с 150? Такива хора трябва да им се вземат книжките доживот и нямат място на пътя между нас. Всеки от вас можеше да стане неволна жертва в тази катастрофа. Неможе в град да летят с такива скорости. Почнете да им отнемате книжките доживот. Да видим, колко ще продължат.
32
11
 
25
 
! Отговори
Така преди 4 години
От тука натам за такива безобразия ше има евтаназия!От Сливен дошъл във Варна да се състезава с прогнила кошница за 800лв!Добрич, Шумен, Сливен, Силистра... и техните производни - стойте си по селата!
31
0
 
1
 
! Отговори
булявард преди 4 години
Варна през лятото - c'est la vie (с v=н).
30
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 30Много нескопосан политически пост. Включените фарове са задължителни в цяла Европа. Много по умни хора от тебе са направили нужните изследвания.Второ това дете няма ли родители, които са го възпитавали на норми в едно общество? Борисов ли трябва да ви възпитава децата? Всичките селяяни по душа правите, каквото искате после някой друг ви виноввн.
29
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто колата е тунинг и е мощна, не е сток. Такаче от началото на булеварда до там има повече от достатъчно да се вдигне 150 дори повече. Ама да лапешка работа.. Израстнаха в държава, без закони и морал и сега това е резултата от миналото.
28
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са загинали на място, въпреки зверския удар, благодарение на лобисткото законче за фаровете. Браво на генерал Борисов наричан още способния. Просперитет, устойчиво развитие, благоденствие, стабилност, всенародни тържества и видими резултати. Хвала на такива способни държавници, раждащи се веднъж на петдесет хиляди години.
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сливненчани какво да кажа освен че са с дефектни глави. Не че другите са по различни но като цяло всички са от тоя сорт с много малки изключения.
26
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задавате ли си въпроса, защо същият този матадор когато е в Европа, или дори в Гърция спазва правилата, не превишава скоростта,уважава другите на пътя?Ами много просто, защото там полицията е полиция, а не като нашите мутри с униформи, които гледат как да ти вземат 20 лв, а ти прави каквото си щеш по улиците! Скапана държава, няма нищо европейско в нея,порядки, нрави корупция,некадърност, персонал- всичко е от времето на комунизма!
25
2
 
8
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 21Това е новия булевард.И в двете му посоки (те са били в средата на булеварда)е имал по 2 км за засилка.Истината е че когато караш по булеварда с 50 пречиш на движението.Мен са ме изпреварвари с поне 120-30км/ч.Слава богу че няма загинали