Обявиха 19 август за Ден на траур в Сливен

Причината е жестокото убийство на 7-годишната Кристин Георгиева
17 авг 2019 15:56,
49
Обявиха 19 август за Ден на траур в Сливен
Снимка: BulFoto архив

Кметът на Сливен Стефан Радев обявява 19 август, понеделник, за Ден на траур по повод трагичната смърт на Кристин Георгиева. Той изказва дълбоки съболезнования от негово име и от името на Община Сливен към семейството на детето, предаде Фокус.

Още по темата

Причината е жестокото убийство на 7-годишната Кристин Георгиева

Кметът изразява съпричастност с болката и трагедията на близките на детето. Стефан Радев е категоричен, че в този тежък момент Община Сливен застава зад роднините на Кристин и потвърждава готовността си да окаже финансова, психологична и всяка друга подкрепа, от която имат нужда. Пред близките е поел ангажимент Общината да поеме разходите по погребението, което ще бъде следващата седмица.

„Дълбоко съм покрусен от трагичната смърт на Криси. Изказвам съболезнования на нейните близки. В този тежък момент всички скърбим заедно с тях. Уверявам ги, че могат да разчитат на подкрепа от моя страна. Очаквам и вярвам, че извършителят на това зверско престъпление ще бъде наказан с цялата строгост на закона“, посочва Стефан Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Жалко за малкото ромче. Наистина много га дна смърт. Бог да го прости ако е християнче. "А ако не е било християнче какво да прави Бог? Би ли Го посъветвала как да постъпи в този случай?
11
3
 
22
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
И ??? Ще върнете ли детето??? Връщане на смъртното наказание и всички *** ще почнат да мислят ! И закриване на БХК и НПО-тата !!! И всички ,които от 1989 г са били в политиката -конфискация на имущество и да чукат камъни на кариерите !
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закони трябват, както в нормалните държави, закони!
9
2
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
След като проверих кметът към коя партия е ? се оказа че той е хамелион - И от БСП и от ГЕРБ - типичният български кмет работещ на два стана - НО БРАВО ЗА РЕШЕНИЕТО МУ !!! ПРАВИЛНО ! ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ !!КМЕТЪТ ЗА ТОВА Е КМЕТ - ЗА ДА ПОМОГНЕ В ОГРОМНОТО НЕЩАСТИЕ НА ХОРАТА !
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бивш полицай се е барикадирал в дома си в ПомориеГръцката махала в Поморие е отцепена от полицаи. Хората не се допускат в охранявания периметър, Осъществява се спецакция. На място има качулки с щитове и автомати. Забранено е снимането.Ченгетата се опитват да влязат в дома на бивш полицай, който вероятно се е барикадирал там и е въоръжен, пише "Либерта".На място е пристигнал и психолог.През седмицата е била отправена смъртна заплаха към длъжностно лице в Поморие. Няма информация дали акцията, която се провежда за арестуването на бившия полицай Данчо, е свързана със смъртната заплаха,
7
7
 
8
 
! Отговори
Будистче преди 4 години
Бог само на християнчетата ли прощава?
6
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за малкото ромче. Наистина много га дна смърт. Бог да го прости ако е християнче.
5
6
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Ами така трябва да действа един Кмет! Правилно!!- - друг е въпросът че има огромно негодувание в обществото ( 2 МИЛ БЪЛГАРИ СЕ МАХНАХА ЗАРАДИ И ТОВА КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ДЕЦАТА ИМ) -има и голям медиен интерес - Но Кмета е постъпил правилно - Дали да спаси имиджа на партията си (не знам от коя партия е) но чисто човешки и като градоначалник - ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА И ГОВОРИ- ДА ПОМОГНАТ С КАКВОТО МОГАТ! ПРАВИЛНО КМЕТСКО РЕШЕНИЕ !!
4
4
 
19
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Тоя се престарава по тази логика кажи речи през ден някъде из България трябва да се обявява ден за траур след ромски безчинства и убийства.
3
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Национален траур е 09.09, това е датата на началото на края на България. Всичко последвало е заради тази дата.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можеше да обявят траура само в ромската махала на оново село с особеното име.
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E защо пък в Сливен - те нали бяха от някакво село ?