Жега и в сряда, градусите скачат до 37°C на места

В следобедните часове ще има малко повече облаци, но не и дъжд
2
Жега и в сряда, градусите скачат до 37°C на места
Снимка: Pixabay

През нощта ще е ясно и почти тихо. Утре отново ще е слънчево, след обяд - и горещо. В източните райони ще има временни увеличения на облачността - без валежи.

Ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са между 32 и 37 градуса, малко по-ниски - по морския бряг, прогнозират синоптиците от НИМХ.

По Черноморието ще е слънчево, около и след обяд - с незначителна облачност. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър.

Максимални температури на въздуха: между 28 и 31 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала, на север от нос Калиакра - и временно до 3.

Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24 градуса, на 2000 метра - около 17 градуса.

През следващите дни ще остане предимно слънчево, в следобедните часове в низините - горещо.

Преобладаващите максимални температури ще са между 32 и 37 градуса.

Ще духа слаб, в Северна и Източна България - до умерен вятър, в четвъртък - североизточен, в петък - от изток-североизток.

В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е малка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
... преди 4 години
Моля , ако може стойте си по домовете, защото има опастност от падащи хора и стрелящи кучета....Всичко е пощуряло, и не се знае колко леглс има по болниците , а пък иии клиимаатиик......