Шофьор мина върху ръката на 8-годишно дете и избяга

След инцидента в Гоце Делчев детето е с фрактура
26 авг 2019 13:28,
18
Шофьор мина върху ръката на 8-годишно дете и избяга
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Шофьор на лек автомобил е избягал от местопроизшествие в Гоце Делчев, при което е пострадало 8-годишно дете, съобщиха от МВР-Благоевград.

Инцидентът е станал около 17:00 часа на 23 август. 8-годишно дете е паднало от велосипеда си на пътното платно, а в същия момент лек автомобил е преминал върху лявата му ръка, в резултат на което момчето е получило фрактура.

След оказана медицинска помощ детето е освободено за домашно лечение. Водачът на автомобила не е изпълнил задълженията си на участник в пътнотранспортно произшествие и е напуснал мястото на инцидента.

Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на автомобила и водача продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шофьорът да бъде наказан, за това, че е избягал! Но я ми кажете, какво прави 8-годишно на пътното платно с велосипед? Нима знае правилника за движение по пътищата? Нима може да реагира адекватно на пътната ситуация? И не ми излизайте с това че и ние сме карали така! Карали сме и не е било правилно! Родители те на това дете са също за наказание. Абсолютна безотгворност! И преди да ми сложите минус си отговорете, ама честно на двата ми въпроса!
10
6
 
7
 
! Отговори
Елия преди 4 години
Как какво прави на пътя 8 годишно- ами играе по уличките между блоковете. Къде другаде да кара колело? На детските площадки ще пречи на малките деца, ние също колелета сме карали по улиците. Шофьора ми е трудно да повярвам че не е разбрал.
9
3
 
19
 
! Отговори
Дре преди 4 години
Наистина може да не е разбрал шофьора, както се споменава по-долу. Случи ми се да сгазя котка при маневра назад, нито я усетих, нито нищо....видях резултата чак след маневрата. Усет във волана или нещо от гумите 0. Друг е въпроса как 8 годишно пада на улицата, че да го настъпи автомобил. Неприятно като цяло.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Ако застане отгоре му, да, но ако мине достатъчно бързо, може да се отърве само със счупвания.
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега какво искате? Смъртна присъда за шофьора, 20 години в затвора за родителите, 10 години за всекии слузаен минувач, стига да не е от родата ви ...
6
10
 
11
 
! Отговори
А стига вече преди 4 години
Вината на шофьора - дори не е спрял да види какво става. Нямам коментар.Дете на 8 с велосипед на пътя - кой го е изтървал и как е бил спокоен???
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2"Т.е. трошки" Не пич и преди имаш инциденти, ама нормалните хора, занят, че това бяха ИНЦИДЕНТИ. Ти си бил в някое село и не е имало коли, добре, но в големите градове пак си имаше движение и се случваха такива неща. Работата беше, че не скачаха тълп от "разгневени граждани", да налагат мнение и морал.
4
3
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
И аз това се питам!8 годишно няма право да е на пътя!Ами ако беше го прегазил?Даже той го е оттървал от по лошот!
3
10
 
2
 
! Отговори
Ми преди 4 години
от такъв с македонско самосъзнание какво да очакваш?
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може и да не е разбрал ...
1
5
 
23
 
! Отговори
инструктор преди 4 години
ми какво прави 8 год дете на платното за движени? Къде му е придружителя?...................