Кметът на Габрово: Фокусираме се върху инвестиции в крайните квартали

Интервю на Таня Христова в рубриката "Директно от общините" по Bulgaria ON AIR
5 сеп 2019 17:22, Анисия Иванова
18

Насочваме инвестиции към крайните квартали, които имат огромна нужда от реновиране, заяви кметът на Габрово Таня Христова в интервю за предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR.

"В реализацията на която и да е инициатива – ремонт на малка улица или цял квартал, се стремим да работим с всички останали експлоатационни дружества, за да може подземната инфраструктура да бъде подменена и след това да бъде поставен асфалт и улично осветление“, обясни градоначалникът.

Интервюто на Таня Христова е част от специалната рубрика на предаването "Директно“ – "Директно от общините“, която в периода от 29 август до 6 септември ще срещане зрителите с кметове на шест града, които ще коментират основните проблеми в общините, които управляват и плановете им за тяхното решение. 

Пред камерата на Bulgaria ON AIR Христова припомни, че предстои завършването на обходния път на Габрово. "Това е един изключително важен проект не само за Габрово, но и за цялата страна, защото ще свърже Северна и Южна България“, коментира кметът. 

По думите й, за да бъдат задържани младите хора в града, е нужно да бъдат създадени условия на сигурност и стабилност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
3
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Явно плюещите по Габрово(не по кметицата), си изкарват яда от ***, с която живеят в нета! Неадекватни коментари, показващи умиращи мозъчни клетки!
12
0
 
8
 
! Отговори
Моля ви! преди 4 години
Не трийте коментарите, показващи всенародната любов към тая знойна красавица! Приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари!
11
0
 
20
 
! Отговори
До От Габрово преди 4 години
Аве служител на заплата, благодарение на ТАЯ, Габрово в момента наброява 25-30 хил. жители с много ненужни кръгови и стълпотворение на роми! Благодарение на ТАЯ, чистия балкански град се превърна в мангански катун! Заплатите са около 700 лв.пак благодарение на нея! Фокусирала се върху крайните квартали, където има тъмни, нейните избиратели!!
10
13
 
2
 
! Отговори
От Габрово преди 4 години
До всички плювачи по-долу: нямате аргументи против кмета, затова просто плюете. Габрово се променя много, и то към добро. За тези с късата памет ще припомня, че за двата червени мандата 1999 - 2007 единствено бяха подменени плочките в част от пешеходната зона. Давай, Танче, 2015 с 68% на първи тур, тази година с повече!
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Туристозеленява брата на министъра с над 1 млн. бюджет, кметичката построи 30м. мост с 2 млн . от общинската хазна. Поне не пада построеното (за сега), както терасата до реката.
8
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това Габрово къде е?Не съм го чул досега.
7
7
 
7
 
! Отговори
Турист преди 4 години
Габрово е един от градовете,коите дръпнаха адски много напоследък.Строи се много..озеленява се..вижда се раздвижване.Минавам по работа през 2-3 месеца и винаги има нещо ново.
6
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Хубавото Танче наистина направи много.То се вижда.Много асфалтирани улици(някои и по два пъти) и много па..ч.Това малко ли е да мислиш как *** да живеят в хубав град.Това е похвално.Особено за пришълците от Котел,Троян Казанлък.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахаха Габрово, хахахаха крайните квартали и инвестиции хахахаха
4
4
 
11
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Кажи мъжки ти от кой мегаполис си да видим твоят избран кмет кой е. Че не се сещам град в България да е цъфнал и завързал от супер кмета си. Ако сериозно вярваш че народа от 10 години има правото на избор за нещо в тая държава, значи си на сериозни медикаменти.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ти си бил голЕм експерт кои са останали в Габрово. Да ти кажа не дей да идваш, че аман от проспериращи граждани стъпили на асфалт.
2
8
 
10
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
То у Габрово само пенсии, кафеви и няколко слабоумни младежи останаха. Какви инвестиции.....закривай
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия е Габрово са някакви турбо селяни.Щом да си избрали гъфлрка Динпав за кмет и се кефят на простотиите на жена му...