Катастрофа край Ботевград отне живота на една жена

В колата е имало 4 деца, те са пострадали леко при удара
28 сеп 2019 21:15,
12
Катастрофа край Ботевград отне живота на една жена
Снимка: БТА, архив

Жена е загинала, а четири деца и мъж са откарани в болница, след катастрофа край Ботевград на 3 километра преди село Литаково. Това съобщи пред "Фокус“ говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Според подадения сигнал автомобил е самокатастрофирал в дърво. На място е установен контузен в гръдния кош 57-годишен мъж, който е бил водач на автомобила. Той е откаран в УМБАЛ „Света Анна“. Съпругата му е била на 40-годишна възраст и е загинала на място.

Четирите деца, които са се возели в автомобила, са леко пострадали: две момичета и две момчета на години 10, 9, 6 и 3.

И четирите са с леки травми, но са хоспитализирани в „Пирогов“ за по-детайлен преглед и проследяване на състоянието им.

Сигналът е получен по системата на 112 в 12.38 часа, като към мястото веднага тръгва линейка от София, както и екипи от Ботевград. Първата линейка пристига в 12.50 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Внезапно дърво преди 4 години
До шофьора 40 годиниДостатъчно е веднъж да ти се случи малко по-екстремна ситуация и цялата 40 годишна рутина ще отиде на кино.
9
1
 
8
 
! Отговори
Очите преди 4 години
До водача от 40 годиниА какво правиш ако някой се хвърли буквално върху теб, както на мен ми се случи - едно момче с бус влезе в завой, беше мокро буса поднесе и влезе в моето платно. Последва челен удар, добре че скоростта не бе висока. Но въпреки това, бус 2.5тона срещу служебната ми лека кола даде две дължини назад, както се движех с около 35-40 км/ч. Колата бе тотална щета, аз с голям късмет излязох без драскотина. Толкова за слушането на пътя и усещането...
8
2
 
11
 
! Отговори
до номер 7 преди 4 години
И от 100 години да си по пътищата, все тая...Никой не е застрахован, да пази Господ!
7
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да самокатастрофира това означава че няма никакви умения и не чувства автомобила. За да сте водач на МПС нее достатъчно да знаеш как се пали мотора как се върти волана и как се натискат педа, лите. Вроден усет трябва да имате. От 40 г. съм ежедневно по пътищата. Нямам нито една катастрофа. Когато съм зад волана цялото ми внимание съсредоточено върху пътната обстановка. Винаги преценявам обстановката и знам къде може да има изненади. Самият път ви говори ако може да го чуете.
6
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДртПрчАбе ако някой от семейството ти , роднина , се удари в дърво и загине , ще видим дали ще пишеш такива пуберски коментари тогава
5
10
 
7
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Дървото е виновно. Изскочило е изневиделица срещу бавно движещия се автомобил. Полицаите дали са го проверили за алкохол?(дървото де)
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напиши още един коментар , да разберем окончателно какви са
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой книжкс имал ли е? Питам защото с 4 броя е ясно какви са
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И пак удар в дърво
1
2
 
21
 
! Отговори
кафяв преди 4 години
С 4 деца, ясно от нашите са.