Пиян шофьор уби 16-годишно момиче на пешеходна пътека

Инцидентът е станал тази сутрин в Сливен
38
Пиян шофьор уби 16-годишно момиче на пешеходна пътека
Снимка: Булфото, архив

16-годишно момиче е загинало след инцидент на пешеходна пътека в Сливен, съобщиха от МВР.

В 4.00 часа е получен сигнал за възникнало тежко пътно произшествие на бул. "Бургаско шосе" в града.

Лек автомобил "Алфа Ромео", управляван от водач на 28 години от село Тополчане, е ударил пресичащото на пешеходна пътека момиче.

В резултат на произшествието момичето е починало. Водачът е задържан за 24 часа в РУ-Сливен, пробата за употреба на алкохол е положителна.

По случая е образувано досъдебно производство.

Преди месец на същия булевард бяха блъснати момче и момиче, които се отърваха с леки контузии. Жители на града казаха, че на този път постоянно стават свидетели на катастрофи и на няколко пъти са предлагали да се вземат мерки за ограничаване на скоростта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дека е одило па тва я след 20ч ме е шубе да си покажа носа на вън па тва лудото пресичало у тъмна доба без да се оглежда
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
селендур с кола мале мале
31
0
 
15
 
! Отговори
CRUISE преди 4 години
Тук е пълно с откачалници. Къде била ходила в 4 часа като е 16 годишна. Ходила е където си поиска. Само много *** трябва да си или да си се надрусал с неправилната дроги или пък пият като тоя , който уби моммичето. И стига с тая държава.... не ставала и т.н. Какво общо има тук държавата. Когато едни хора в унифорви не си вършат работата, т.е. да изпълняват случайни проверки, тогава може да се промени нещо. Защо сега не протестираме? Утре може да е Вашето дете, близък?
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да се знае, че кой не скача е червен! Не го забравяйте в никъф случай! Може фира да давате, ама сте "свободни".
29
8
 
10
 
! Отговори
един въпрос преди 4 години
16 годишна в 4 часа през нощта какви ги е вършила на улицата?
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само се говори у нас, без никакъв ефект вече 30 г. само се прехвърля топката от тази на онази институция и винаги има наши и ваши хора за които не важат или заобикалят законите. Пълна джунгла. Тоест оправяш се както можеш. За да оцеляваш. Ако не можеш-търпиш или друг вариант изчезваш от тая безумна довотия навън. Повече от 2 милиона избраха втория вариант. Явно е че у нас манталитета скоро няма да се промени. Бог да прости момичето!!!
27
0
 
20
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
Ваша работа е и да спазвате правилата за движение по улиците дори и през нощта! Преди пешеходна пътека трябва да се движите със скорост, която позволява да спрете преди пътеката при нужда.
26
9
 
32
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
Не мога да разбера защо се възмущавате, че момичето е било навън в 4 часа. Живеем в свободна страна и всички хора, дори децата, имат право да се разхождат навън, когато си поискат, без да се страхуват за живота си или да не ги оберат. Не е ваша работа да им държите сметка. Ваша работа е да им осигурите сигурност.
25
3
 
5
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
Господа, в Испания масово си пият и се дрогират , затова дисциплината (за която заговорихте) я постигат1. по активен път- обикновенно правя един 10-тина километров участък от една магистрала и поне веднъж седмично съм свидетел на кат-аджии, които са извадили някой от магистралата.2. по пасивен път от 10 години усилено се правят кръгови на всички кръстовища , дори на кварталните улици плюс почти всички "зебри " са повдигнати и така е почти невъзможно да развиеш над 50км в града.
24
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
16 годишна в 4 сутринта в Сливен? Как беше? Наведеш се - камък, изправиш се - вятър, обърнеш се - ***. Що е то? Сливен.
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Boko boДа, точно дисциплината! Не само на пътя. Изобщо в живота! Да не нарушаваш, да не шмекеруваш, да не прецакваш другия... Дисциплината е ВЪЗПИТАНИЕ!!! Дисциплината е ред, спазване на правила, защото не живеем сами в гората, а в общество!Но у нас от пелените започват да учат детето, с приказки и примери да надхитря другарчето си, да му "свие" играчката, гордо да го излъже... И така ... докато фатално "резне" оня "бунак" пред себе си на пътя. Тря-а-а-сссс! И после - букетче до пътя.
22
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По интересното е това 16 годишно момиченце какво е павила на пешеходната в 4 часа сабахлем защо нее била в леглото. На работа ли тръгнало за първа смяна в завода за производство на тикви. А и този с каква скорост е карал и защо на тази пешеходна няма легнал полицай за да намалява принудително скороста. Ей тия сеяндури безмозъчни и в парламата и по улиците нема отърване. Бог да я прости лоша съдба.
21
0
 
17
 
! Отговори
Делян преди 4 години
Кат са ***....един не съм видял да спрат на буркани,нито един! По основните булеварди карат с над 50 км/ч и във вашият град е така,нали?От Сливен съм
20
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лек автомобил "Алфа Ромео", управляван от водач на 28 години от село ТополчанеВ 4 сутринта тази какво прави на улиците, този е от тъмните със сигурност, така че драмата е пълна
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време един тополчански самоубиец ми сече пътя излизайки от пропадналото си село свирнах му, селю почна да набива спирачки пред мен, демек за него правилата на важат, ама никой няма право да му свири, дори и когато с некадърността си е опасен за движението.Такива неща са ежедневие - КАТ се обърнаха на едни снимачи на скорости, караш си без книжка, пиян, дрогиран, куц, кьорав, сакат - и няма проблеми, не ви спират, газиш спокойно.ЕвроГейска му работа.
18
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен17Ти в Сливен бил си?Дреме ушевата *** в патрулката и снима за скорост, а в града е като на рали. Преди 2 месеца младо момиче се уби по ичеренско шосе, докато си правят гонка, друга я уби тир в с. Крушаре, а пак на Буграско шосе преди месец кола блъсна 2 деца. И на двата булеварда КАТ няма да видиш, щото дремят като изпразнени грездеи по хранилките с Трапоклово и Злати Войвода!Срам и резил! Тия забравиха вече какво е нарушител на ЗДВП, станаха оператори на триноги и камери!!!
17
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 16Видяло детето клипче в Интернет и тръгнало да дава съвети :DDDDD
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Катаджиите ще дремят по хранилките защото българина ги е страх да ги насмете да си вършат работата Само знаем да мрънкаме по форумите Я вижте в ютюб как ги гонят техните катаджии украинци и руснаци
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ушевите от КАТ с години нямат един спрян и проверен автомобил, дремят по хранилките и цъкат с камерите ел. фишове на безумни ограничения, а пияни, дрогирани и без книжки си карат необезпокоявани, в Сливен народа се изби по улиците, пълна анархия!Докога бе господа КАТ-аджии? Забравихте как се държи стоп палка, не ви се плащат 20 заплати за да ми седите в патрулката и да цъкате клипове по хранилките, нещастници!СРАМОТА!
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 30 години насам...