Джип помете дете на пешеходна пътека в Пловдив

Детето веднага е откарано в болница
10 окт 2019 16:20,
33
Джип помете дете на пешеходна пътека в Пловдив
Снимка: архив Булфото

Джип удари малко дете на пешеходна пътека. Инцидентът стана на пловдивския булевард "Васил Априлов".

Детето е откарано веднага в болница от медицински екип, предава Нова телевизия. На този етап няма повече информация за състоянието му.

По първоначални данни шофьорът не успял да спре пред пешеходната пътека. Мястото е отцепено от полицията, шофьорът се проверява за алкохол и наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
ВеУики преди 4 години
Джипарите са веУики, перат пари на властоимащите, за тях Законът е комикс!
30
0
 
1
 
! Отговори
Данков преди 4 години
***, ***.....На тоз с джипа, ще му обяснят ли че не е хванал господ за шлифера като има джип.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в моята оценителна система,шофьорите на джипове са точно след шофьорите на бмв-та,т.е. на второ място по опастност на пътя.Първите са с психична диагноза а вторите се имат за голяма работа заради габаритите на мпс-то
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пешеходеца може да изскочи внезапно и не на пешеходна пътека"И само ще изхлопа под 20 цоловите ми. Че даже няма и да ме осъдят. Съда от край време обяснява че пешеходеца е длъжен да се увери, че пресичането му е безопасно. Не може да ти изскочи някоой от храстите, с маскировъчни дрехи, на 10 метра от теб и да очаква да му спреш.То при 35км/ч само времето ти за реакция е средно 11 метра, па после още 7 спирачен път при идеални условия...
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е с джип не е виновен аиде
26
1
 
5
 
! Отговори
нормален не гей преди 4 години
Тея пешеходци трябва да ги забранят в градски условия като искат да щъкат пеш да одат извън градовете кво само пречат на шофиорите да си возят дупетата
25
1
 
10
 
! Отговори
Варан преди 4 години
Нека да отиде в Швейцария и да кара там както тук.Ще му конфискуват автомобила и ще го смажат от солени глоби.В България полицията няма воля да се справи с автоджигитите.
24
2
 
14
 
! Отговори
Arsenal преди 4 години
Живях в Пловдив 3г.70 % от шофьорите не даваха мигач.Градът е страхотен,но пишман шофьорите са много,а контрола от пътна полиция-слаб.
23
1
 
12
 
! Отговори
Шофьор от 1981 преди 4 години
На първо място, поднесена е оскъдна информация.Второ-градът е пълен със самоуверени нови шофьори, които не знаят горе-долу как се управлява автомобил при градски условия.Трето-пешеходците са несъсредоточени и небрежни.Четвърто-за инфраструктурата и организацията на движението просто нямам думи. Изобщо-Господ да ни пази!
22
3
 
11
 
! Отговори
дедо ви преди 4 години
Ситуацията вече е много в джаза,всеки има барака и я натиска по улиците. Трябва много спешни и крути мерки според мен-40 км в час в населено място. АКо караш с 5 км повече 2000 лв глоба и 2 години без книжка. Живота е по-важен от железа с колела!!
21
0
 
4
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Само ако има ... сещаш се - пешеходциТи на път с предимство спираш ли или переш направо, дори и да няма коли? Казуса е отворен. Видял не видял, ако беше спрял...
20
0
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 4 години
Тези не ги наричай журналисти.Всичко друго,но не и журналисти.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да разбера как можете да разисквате казуса и кой крив, кой прав, при положение ,че инфото за случая е оскъдно.Давам пример:Вчера една жена както си вървеше по тротоара и заровила поглед в дисплея на "джаджата" мажеше ли мажеше по "тъча". Почти подминавайки пешеходната патека, тя рязко сви в дясно и устремно пресече без да погледне дори. Какво остава за дете и то ако е някое 3-4 годишно.Ако е карал бързо, невнимателно, естествено да си носи последствята, ама ако е като горният случай?!
18
2
 
11
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Щом е с жип повече от 3 г. условно и 5 г. баз книжка няма да се получат. Сляпата Темида познава звукът на V осмака и шумът на парите
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По първоначални данни шофьорът не успял да спре пред пешеходната пътека.Е как ще спре като лети с 70 км/ч, няма начин.Децата са бъдещето на една нация, в Европа ги гледат като писани яйца а у нас масово ги газят и то на пешеходни пътеки. Просто тъжно.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Драги БГ-"журналисти",Джиповете и изобщо автомобилите не ПОМИТАТ. Те блъскат, прегазват, премазват и какво ли не още! Само не и ПОМИТАТ.(изключение правят спец-атомобилите на Чистота, но те пък помитат листа и други неща, не и хора). Ползвайки такива термини не ставате нито по-интересни, нито по-умни (най-вече). Изобщо,като ви гледам грамотността все повече се убеждавам, че трябва да ви дадат работа да ПОМИТАТЕ някой офис, а защо не и тоалетна.А сега ме изтрийте!Това в тоя сайт се прави често
15
1
 
19
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Кратуните дружно се впускат да защитават колегата талибан на пътя с джип. Съд за родителите, които не си връзват детето на каишка, че то имало наглостта да излезе на пешеходна пътека. Еро такива кратуни владеят кратунистан, и затова той трябва да изчезне от лицето на земята.
14
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10Да, ужасно е, като си пускат потомството, все едно са овце на паша, вместо да ги държат в количките или затворени вкъщи.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А на пешеходна пътека, се спира задължително, като при път с предимство."Само ако има ... сещаш се - пешеходци.
12
6
 
19
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Изкочи на 3 метра пред мен. Ако не карах с 20 км/чБраво така се кара в градът!!! Пешеходеца може да изскочи внезапно и не на пешеходна пътека, но когато се кара бавно, рисковете са по-малки. А на пешеходна пътека, се спира задължително, като при път с предимство.