18-годишният, причинил трагедията край Казанлък – пиян!

Той е употребил алкохол, според първоначалната информация
Обновена: 14 окт 2019 09:20 | 14 окт 2019 09:18, Петя Славова
70
18-годишният, причинил трагедията край Казанлък – пиян!
Снимка: архив, Булфото

Тежката катастрофа тази нощ край Казанлък, при която загинаха шестима души, е причинена от 18-годишен младеж, който вероятно е употребил алкохол. Това обясни инспектор Веселин Георгиев от Казанлък пред bTV.

Още по темата

Той е имал книжка едва от седем месеца, но тепърва експертизите ще покажат с колко точно промила е седнал зад волана. При пътния инцидент са загинали на място всички участници. Това са шофьорът, причинил катастрофата, както и неговите четирима спътници в колата.

На място е загинал и другият шофьор на автомобила с габровска регистрация, който е на 42 години. Трагичният инцидент е станал около 1 часа на пътя между Крън и село Хаджидимитрово. Участъкът е бил прав.

Движението в района още не е възстановено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
77
 
! Отговори
Митьо преди 4 години
Защо не пишете етноса на причинилия катастрофира? Не е удобно, че е лилав ли нещо? Много жалко за другия водач. Иначе за изтрепалите се *** на кой му пука. Те се множат достатъчно. Дано следващия път да се нацепят една кола тъмни челно в някой шеф на ДАИ, те им дават фалшивите книжки
1
59
 
2
 
! Отговори
Деян Куцев преди 4 години
на всеки може да се случи. И аз карам често пийнал ,но ме пази Сайбията. Залита ли човек по добре да не кара на дълъг път.