Два камиона се удариха край Русе, разпиляха стока

Леко пострадал при инцидента е единият от водачите
9
Два камиона се удариха край Русе, разпиляха стока
Снимка: БТА, архив

Катастрофа между камиони затрудни движението по пътя Русе-Бяла. Леко е пострадал единият от водачите, който е откаран за преглед в болница с травма на главата.

Единият камион е превозвал захар и захарен сироп, а другият е бил със стоки за хранителни магазини. Пострадал е и автомобил, който се е движил отзад.

Инцидентът е станал рано сутринта на завой, малко след изхода от Русе. При разминаване в участък, обозначен със знаци като опасен, двата камиона са закачили товарните си ремаркета, предаде bTV.

Платнищата са се скъсали и товарите са се разпилели на пътното платно заедно с части от платформите.

Причината за инцидента е рязко навлизане в лентата за насрещно движение от единия водач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: камионикатастрофаБяла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов реже 50 пъти лентички за откриване на 5 км отсечки на магистрали за 9 години, а останалите са рязали 6 пъти лентички за 30 км отсечки за по-малко от 4 години. Кой е построил повече магистрали средно на година? Този, който е рязал 50 пъти лентичките или тези, които са рязали 6 пъти лентичките? За кой клас е задачката?
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През последните 13 години са построени около 410 км магистрали, като ГЕРБ е строил по около 23,6 км магистрали средно на година, а останалите са строили по около 52.8 км на година.
6
1
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Оказа се, че при управлението на ГЕРБ са пострени по-малко магистрали средно на година, в сравнение с управленията на НДСВ+ДПС през 2001-2005 години и управлението на НДСВ+ДПС+БСП през 2005-2009 години. При това при ГЕРБ 1 км магистрала струва значително повече от 1 км при предишните две правителства. Ако искате повече магистрали, не гласувайте за ГЕРБ.
5
0
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Най натоварения път в цялата страна Русе-Бяла все още чака след 45г. плануване да се направи, затова ежедневно на него стават катастрофи! Ама той не е приоритет на властта защото не е направление София-Морето или София-Гърция! А това, че милиарди левове се плащат от камиони и коли движещи се по този път е без значение за управлението! То на Дунав мост няма осветление и като влизаш вечер в България от Румъния все едно си попаднал 2000г назад в миналото ние за път мечтаем!
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повече магистрали трябват Пак ще гласувам за Бойко
3
1
 
6
 
! Отговори
Асан Мюмюн преди 4 години
Маалата ша одим да берем
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като свърши ограничението 60 и бързат все едно ще изтече срока на годност на товара. А точно след километър имат допълнителна лента за изпреварване.
1
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли ден без катастрофа в Североизточна мутроландия. Поне досега няма. Всеки Божи ден някой се убива или потрошава. В този край на мутроландия са се събрали на можещите шАфиОрчета. Спрете да се избивате бе Сеяндури.