Мъж мята тухли по деца от блок във Велико Търново

Родителите го дирят за разправа, той се покри
22 окт 2019 14:04, Красимир Ангелов
11
Мъж мята тухли по деца от блок във Велико Търново
Снимка: Булфото

Мъж метна тухли по деца от 7-етажна сграда във Велико Търново и едва се спаси от побеснелите родители, съобщава вестник "Борба".

Инцидентът се разигра в късния следобед в неделя в квартал "Бузлуджа", по време на футболната среща между дублиращия отбор на "Етър" и "Левски" – Стражица. Всичко това е станало пред очите на близо 200 присъстващи.

Още в началото на мача публиката е изненадана от гол до кръста млад мъж, наблюдаващ действията на терена от покрива на намиращия се в съседство до терена блок.

Отначало изглеждащ колоритен, в хода на мача мъжът започнал да хвърля тухли по играещите в подножието на сградата деца. За щастие клоните на дървета се оказват преграда за отломките, но все пак парче от счупена тухла удря леко едно от децата.

Заради случилото се гневни родители нахлуват в блока и започват да търсят за саморазправа с мъжа, който обаче успява да се скрие. Снимката му обаче е предоставена на местната полиция, която работи по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
5 до 6 преди 4 години
Ти си стой на село. В града е пълно с *** като тебе.Четене с разбиране - учи се в трети клас.
6
7
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Отивай си на село или някъде в планината. Децата му пречели, изр0д!
5
8
 
14
 
! Отговори
"играещи в преди 4 години
подножието на блока деца".Кой е сложил точно там футболната площадка и е подложил на шумов терор живеещите в блока???Някой, като този в Стара Загора в парк "Артилерийски.Децата трябва да играят - спор няма.Когато се правят подобни площадки, трябва да са на минимум стотина метра от жилищни сгради.Иначе - къде топка паднала върху кола, или блъснала прозорец и те ти разправии заради чиновнически недомислици. Може и да е луднал от крясъци и псувни /чували сме ги и от 10-годишни хлапета/.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Българизираните роми ще да е дето мрази турцирирани роми ...........тва тука се наблюдава от 1990 насам преди те самите не знаеха че за Българизирани и Турцизирани Роми , Българската Държава да вземе да им препечата личните карти на ново
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех тези с две висше гледай какви неща правят ...
2
0
 
4
 
! Отговори
Митко Банцера преди 4 години
Гладна мечка хоро не играе!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кобрата е прав - "продължаваме напред".