Каракачанов за доклада от ЕК: Унизително мероприятие!

Според военния министър трябва да спрем да се държим "като слуги"
63
Каракачанов за доклада от ЕК: Унизително мероприятие!
Снимка: БТА

Вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че "унизителни мероприятия" като мониторинговия механизъм е трябвало да бъдат прекратени отдавна за България.

Още по темата
Според него обаче нашите политици не са имали смелост да кажат това директно в Брюксел.

Отдавна говоря, че няма какво да се занимаваме с подобни мониторингови доклади. Ние сме членове на Европейския съюз, а не кандидат-членове, каза той в Русе по повод обявяването на доклада вчера.

"Крайно време е да спрем да се държим като слуги. Да бъдат така добри и да спрат разни чичковци в Брюксел да ни размахват пръст и да ни се правят на нравоучители. Да си погледнат обществото и тогава да ни дават акъл и да ни заплашват със санкции. Но ние се държим така и им позволяваме да ни размахват пръст. Това трябва да приключи", каза Каракачанов.

По думите му е вярно, че хората се притесняват от липсата на правосъдие, но системата трябва да си я реформираме сами, предаде БТА.

"Системата може да се реформира, ако има желание, а мисля, че има желание в обществото", каза Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
Петьо преди 4 години
Тоя се държи така ,като че ли не е част от мафията ,която ни "управлява" вече 30 години !
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той мислеше.Качанов , по добре недей да опитваш да мислиш, не ти се получава.Виж ядене и изхождане там се съсредоточи.
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и такъв военен министър който е срам за всяка нормална армия трябваше да го няма но я гледай седи и дебелее.Тъй че що и мониторинговия механизъм да не седи.Знаете ли какво.Ако има война ей това фашистко шкембе дето раздава съвети е първото дето ще избяга и то ос.рано и няма като лидерите в древността да е най-отпред на армията а ще е скрит най-отзад, че при провал войниците да му служат, като жив щит и да му прикриват бягството или търкалянето по-скоро.Даже може и с някой от тия Ф-16 да бяга.
43
0
 
4
 
! Отговори
чичо Пей преди 4 години
До ПроСоТо Много точен анализ.Браво!
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно. Престъпността ни -нулева ,правосъдието -по добро от германското , прокуратурата -абсолютно неподкупна .Изобщо швейцарска работа , а те -мониторинг , та мониторинг!
41
2
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
тоя върти плочата на "виртуалното недоволство" от преди десетина години..А резултата?..-0../нула/.Но покрай "Ефшестнайските" е навел кръшна снага пред Отвъдокеанския си Господар и за това,загърбвайки стария,заби тъпана на "евронедоволството"....Абе с една дума:-"Шкембосмешник"....а с други думи:..-Тежко и горко на народа с такива шкембелии,бухалкаджии,далавераджии,хамелеони,крадци,мошеници и същества без чувство за доблест и лично достойнство..
40
1
 
15
 
! Отговори
До 47 преди 4 години
То..само военните министри да бяха.Навсякъде, на запад от Белград...политиците им къде по добри...къде не толкова...изглеждат на нормални хора...образовани, културни.Ако го погледнеш нашия кабинет...барабар с председателя..всички са като от нискобюджетен филм с източноевропейски мафиоти.Ноо...сега на изборите пак ще си изберат хората..същите мутри.Никой не ни е виновен.
39
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе наистина много шантава работа, където погледна военен министър в която и да е произволна държава, все са едни изпънати, стройни, а нашият, сякаш не става от масата. Няма ли си някоя кака в министерството която да му каже че за да си уважаван политик трябва и голяма доза имид, а неговият мяза на имиджа на началник на свинекомплекс.Вземи се в ръце със силна воля каквато трябва да имаш на този пост и отслабни
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Вечна дружба с братския Европейски съюз. Слава на Европейския комисариат!"
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Великият Европейски съюз и Непобедимата натовска армия са необходими на България, както въздухът и слънцето за всяко живо същество"
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-унизително е да гледаш Шкембак Воевода във властта, че и вицепремиер. Ако има нещо по-унизително от това, то не мога да се сетя какво е.
35
1
 
9
 
! Отговори
Маринкин преди 4 години
Ти точно си слуга и винаги ще си останеш такъв.
34
0
 
11
 
! Отговори
Некрофили преди 4 години
Това, ако е ВМРО... Истинските се обръщат в гробовете! И копаете нови за нас, а се самоизбирате от тези, които са на оня свят и ги използвате най- безкруполно!!!
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наглед! Уууууу
32
0
 
12
 
! Отговори
Жалки твари преди 4 години
Крадливи сте, заедно с ортака ти по тумбак.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МАРШ ПРИ ДОКТОР ЕМИЛОВА
30
0
 
14
 
! Отговори
Контестация преди 4 години
Ти военен ли си? Министър ли си? Човек ли си? Нищо.
29
0
 
12
 
! Отговори
Полковник преди 4 години
Вие сте унизителни! Смешни и заробващи!
28
0
 
12
 
! Отговори
Ужасс преди 4 години
Новини от пунта мара! Раздаването на агитационни материяли с стимолант е добро условие за матряла в махлата! Патриот е душа дава а и 50 лв не са за изтърване!
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Га раздаваше паспортите не беше унизително, нали?