Млад мъж загина при катастрофа край Силистра

Колата му се е ударила в крайпътно дърво
12 ное 2019 21:45, Красимир Ангелов
8
Млад мъж загина при катастрофа край Силистра
Снимка: Булфото

28-годишен мъж е загинал при пътно-транспортно произшествие на пътя Силистра - Добрич в района на село Средище, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Инцидентът е станал около 14.00 часа.

Мъжът е шофирал лек автомобил "Форд" в посока Добрич, но изгубил управлението и се ударил в дърво край пътя. В следствие на удара е загинал на място.

Друг мъж, който е пътувал в автомобила, не е пострадал. Дежурна оперативна група извършва оглед на мястото на произшествието.

Причините за катастрофата се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако караш като на рали, не са ти виновни дърветата, нито пътя. Както се казва : каквото сам си направиш, никой не може да ти стори....
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сух път, посред бял ден - не дърветата са виновни, а задкормилното устройство. Колкото до снегонавяванията - плътен ред храсти биха вършили по-добра работа. Един ред голи дървета през 10-15 м сняг не спират. Храстите обаче биха спрели не само снега, но и свободно пасящия *** да не ти излезе напътя и да те убие.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анонимни господине 2, основната роля на дърветата от двете страни на пътя е да предпазва от снегонавявания. Присъствието им е особено важно, за да указва на водача на снегопочистващата техника къде точно е пътя. За Добруджа с нейния равнинен терен това важи с пълна сила. Също така искам да те уверя, че вместо да "заореш" в нивата най-вероятно ще се претърколиш през таван и/или ще се размажеш вътре в купето или ще излетиш вследствие на центробежната сила на 50-60 м. и до там.
3
2
 
5
 
! Отговори
Дърво преди 4 години
Дървото му е сякло пъте. Силистренските и добричките дървета така правят!
2
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не вземат да ги изрежат тези дървета. Каква работа вършат освен да убиват хора. Ако ги нямаше колата щеше да заоре в нивата и нямаше да има убити. Тези дървета са садени по живково време когато по пътищата на ден минаваха два москвича и две лади.
1
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези дървета сумати народ погубиха.