Тир се преобърна на магистрала "Хемус"

Превозвал сода, затварят за кратко част от пътя
12 ное 2019 17:37,
13
Тир се преобърна на магистрала "Хемус"
Снимка: Булфото архив

Тежкотоварен камион, превозващ сода, се обърна на магистрала "Хемус". Водачът е невредим и е успял да се измъкне през люка на камиона. Пред полицията той казал, че нещо рязко го е дръпнало надясно и загубил контрол. пише "24 часа".

Още по темата
Шофьорът е на 31 години, правоспособен, а тестът за алкохол е отрицателен.

Товарът на камиона не е разпилян. Возилото не пречи на движението, но за да бъде изтеглен камиона, ще се наложи за кратко да бъде затворен участъка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредното доказателство, че на младежи под 50 години, шофьорски книжки не трябва да се дават. На 1 катастрофа предизвикана от човек на над 65 години, се падат няколко хиляди катастрофи на млади шофьори.
9
1
 
2
 
! Отговори
Очите преди 4 години
Къф космичен лъч, ба, аланкоолу?!! Ти за коловози в асфалта не си ли чувал или виждал? Асфалта, обикновено положен от асфалт паша, а коловозите са всъщност пропаднала част от пътя, щото разбираш ли законодателя дава макс товар на ос 8т на единична гума и 10 на двойна, а асфалта реално издържа не повече от 5-6 тона на ос, а превозвачите претоварват със поне 10-12 на ос. От друга страна ония от ДАИ си затварят очите, естествено отчитат част на асфалт паша...та така за лъчите от космоса..
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този случай е директно доказателство за космичен лъч, който променя гравитацията по магистралата. Доколкото се разбира, шофьорът твърди че е усетил дръпване, а реално може и да е минал през лъча... А сериозно, аз мисля че не е правилно да се дават такива тежки машини на младите колеги, освен ако специално не са се доказали като улегнали. Н Масово карат големите камиони в стил лека кола, изпреварват с над 100км/ч, а се водят професионалисти??
7
0
 
3
 
! Отговори
тъй де преди 4 години
Нека все пак да се провери участъка за полтъргайст.
6
0
 
1
 
! Отговори
Ежедневие преди 4 години
Една катастрофа , че и сензация правят. В Щатите, особенно сега, при тези снеговалежи и минусови температури , за последните два дена, видях поне десет катастрофи. Тук животът е на колела, всеки бърза, много от шофьорите са с малък опит, и понякога заради една катастрофа , чакаме с часове да освободят пътя.
5
0
 
4
 
! Отговори
ШОФИ преди 4 години
Защо не пишете къде е станала катастрофата, в кой участък на магистрала Хемус ????? Иначе информацията ви не служи за никой и нищо !!!
4
0
 
5
 
! Отговори
гост преди 4 години
дръпнало го е нещо надясно ,така е когато вземаш звоите на екс ,тази работа не е за всеки и тук трябва учене,а не да си купиш книжка ***
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо го дръпнало. Нищо не тее дръпнало този за физични закони чувал ли е. Висока скорост голяма маса и силен вятър нещо да му говори. Не само ще го преобърне а и ще го вдигне. От 40 години съм по пътищата на европа имал съм много преживявания. Налагало ми сее на аутобан да пълзя с 40 км. Страничният вятър щеше да ме обърне ако навреме не бях намалил скороста на тира. Но много от пишман водачите не усещат машината, а не я ли усещат да слязат и никога повече да не се качват на нея.
2
1
 
3
 
! Отговори
Един преди 4 години
sasiPaha q taq darjava kleta majka balgaria
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи затова катаджиите плачеха?Сода...никаква аванта!