205 камери ще снимат джигитите по празниците

Полицията ще следи за агресивни шофьори, говорещи по телефона...
20 дек 2019 10:11,
30

Десетки катастрофи през последните дни отнеха човешки животи, но за сметка на това институциите обявиха, че са готови за празничното пътуване.

3500 полицаи ще контролират трафика в страната, 205 камери ще снимат джигитите по пътищата.

Още по темата

По празниците полицията ще следи за агресивни, пияни и дрогирани шофьор. На прицел ще са и прекалено агресивните водачи, както и тези, които говорят по телефона, докато шофират, предава Bulgaria ON AIR.

Целта да се избегнат тежките пътни инциденти и задръствания по пътищата, а пътуването да е по-комфортно.

Полицията призова и пешеходците да са внимателни и по възможност да се движат със светли дрехи в тъмните часове от денонощието, за да се забелязват. А ползващите обществен транспорт да ползват само лицензирани превозвачи.

В края на годината се очаква влошаване на метеорологичната обстановка, от Пътната агенция също са в готовност, за да няма изненади. По първокласните и магистрални пътища в района на София обстановката ще се следи от жандармерия и цивилни автомобили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джигитите ще мирясат едва когато камерите станат поне 20 хиляди. Но вместо камери ще купуваме бегачки за по 500 хиляди за гонки на полицаите.
6
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3ГоУем философ си.А ти ко предлагаш?Ако не е мутрю, а сте вие какво ще направите като го снимате със 150? Веднага ще му се хвърлите на предния капак да предотвратите катастрофата ли?Ъхъ. повЕрвахме ти.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧиновникАйде дано стане, ама надали.
4
7
 
16
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Простолюдието, понеже много обичате да спирате ЗА МАЛКО в бус ленти или по средата на улицата, ще трябва след Нова година да си заделите по 150-200 лв. седмично за глоби, за спиране ЗА МАЛКО. Защото след Нова година КАТ ще започнат да ви отучват да спирате ЗА МАЛКО където ви скимне и 20-30-50-100 човека да ви чакат, да си купувате кафенце и да търкате билетчета. И колкото по-бавно се учите, толкова повече ще трябва да плащате.
3
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАТажийницата почва жътва посред зима,че да има паре за Мутрю!Добре де...джигитина кара със 150 ..камерата го снима без да знае и той си жули пак със 150 и след 100 метра се забива в някоя кола и убива четирима!По какъв начин камерата е предотвратила това убийство?Целта са парете за Мутрю!Колкото повече нарушения,толкова по добре ,повече пари!На никого не му дреме за никаква безопасност!
2
11
 
11
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Важното е да се оправдае местан и да се натопи бащата на детето.Но ФАРОВЕТЕ не са достатъчни за мазохизъм.Тия джурналя само душат.Трябва тихомълком,да вкараме всички коли да се ремонтират в нашите сервизи.Ще успеем ние от ГРОБ...Дано са ни на топличко и избирателите от Христо Ботев,ще натопим дизеляците..Умни се много...А да,камерите не са за превенция,няма кешовица сложили сме ги само да щавим.Ще ги сложим на капанчета и хранилки естествено.Началниците на КАТ по места си знаят работата!!!
1
2
 
11
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
Сложете по некоя камера и във Филиповци, Факултето....да се нагледаме на истинска джигитиада и средновековни баталии.