Трафикът към границата натоварен, освен към Сърбия и Македония

На места има струпване на товарни автомобили
20 дек 2019 10:03, Красимир Ангелов
7
Трафикът към границата натоварен, освен към Сърбия и Македония
Снимка: Булфото

Само на границата със Сърбия и с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На останалите пунктове движението е интензивно или затруднено поради ремонти, показват данни на Главна дирекция "Гранична полиция" към 6.00 ч.

На границата с Гърция - на ГКПП "Кулата" трафикът е интензивен на вход и изход за товарни автомобили. Поради ремонт на ГКПП "Кулата" е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства.

Поради ремонтни дейности на ГКПП "Илинден" пропускателният режим ще бъде затруднен на вход за леки и товарни автомобили през пункта. От МВР препоръчват алтернативни маршрути.

На границата с Турция - на ГКПП "Капитан Андреево"трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На границата с Румъния трафикът е интензивен на вход на ГКПП "Дунав мост" при Видин за товарни автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
realist преди 4 години
Иначе за нашите мутро-депутати и мутро - управляващи си прав! Всички англичани, които живеят в България се чудят, как може държава с такива условия за туризъм с море и планини, селско стопанство да е бедна... Отговора е Мутро-управлението...
5
0
 
2
 
! Отговори
realist преди 4 години
Анонимен, спираме до евтиното и карай, от там на татък всичко в С. М. е пълен ***, много македонци идват да работят в София и по курортите ни. Макар и най бедната и изостанала държава в ЕС да сме, пак е по добре от така наречената С. М.....
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сутринта отидох до братята Македонци заредих си резервоара до горе на 1,70 дизел напълних багажника с месо яйца кокошки пиене истински хляб и всичко това на тънки цени. Промоциите които ви пускат мутрите са голем майтап. Елатв да видите на какво се казва промоционални предновогодишни цени при братята македонци. Печено пиле за 2,50 лв. Кюфтета и кебапчета от месо за 25 ст. Сирене за 2,50 кашкавал 3 лв., А ваште мутри ви муат с квадратния с котешката глава отзадека.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Прокълната територияПросто народа тук е доста по-***.И най-вече сърбите ги пускаха на Запад по соца.Да прихванат нещо.И соца им не бе от съветски тип.Оставиха им дребното земеделие и търговия.Запазиха някаква предприемаческа култура.Отделно са били под влиянието на Австро-Унгария.А като се разхождах тази есен м/у Кралево и Врънячка баня,на места все едно бях в Белгия.Кокетни къщи оградени само с жив плет.Магистралата до Белград не ме впечатли,става.Чалга чух само към Босна и Херцеговина.
2
3
 
3
 
! Отговори
Dino преди 4 години
Northern Macedonia!
1
4
 
8
 
! Отговори
Прокълната територия преди 4 години
Забелязах че между България и Сърбия има голяма разлика.Сърбите имат добри пътища и вкусна храна.В нашата *** положението е много зле.Сега разбирам защо хората емигрират в чужбина.