1450 лева глоба за джигит, летял със 127 км/ч в Пловдив

Още петима са заснети с камери през изминалата нощ
23 яну 2020 09:45, Красимир Ангелов
85
1450 лева глоба за джигит, летял със 127 км/ч в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Шофьор, преминал през пловдивски булевард със 127 км/ч при допустими 50 км/ч, ще бъде глобен с 1450 лева глоба.

Водачът е от Бургас и е един от шестимата рекордьори, "заснети" от камерите на "Пътна полиция" Пловдив през изминалата нощ на територията на града, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Други фрапиращи нарушения са установени при водачи на два пловдивски автомобила, заснети да карат със 118 и 117 км/ч.

Три моторни превозни средства са се движили със 108 км/ч.

От полицията припомнят, че ако се превиши скоростта в населени места с над 50 км/ч, глобата е 700 лв. и за всеки следващи 5 км/ч превишаване над 50 км/ч глобата се увеличава с 50 лв., отнема се свидетелството за управление за три месеца, както и 16 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
13
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Михаел Ш. Не не, ти не разбра. И аз мога да карам бързо, недей са си въобразяваш че само ти го можеш. И на мен ми е вродено умението да карам добре и бързо, не си уникален, не се величай. Само че няма да го правите в населено място, разбра ли! Има си закони, и те са за всички, разбра ли! Като искаш да караш бързо отиди си на село и там го прави, ей това никак не разбирате. Ако го направиш в Европа ще те спукат от глоби, ясно ли ти е. Само тук неспазването на правилата се счита за геройство
13
5
 
10
 
! Отговори
Съдията Дред преди 4 години
До Михаел Ш.Гробищата се напълниха с "бързи добри шофьори", лошото е, че покрай тях си отиват и нормални и невинни хора. Писна ми от "добри шофьори", комплексари " с дърти БМВ-та и голфчета, да се правят на пишман състезатели от формула едно!
12
1
 
14
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
И какво не разбрахме, бре. Че ти можеш за части от секундата да реагираш на промяна в пътната обстановка, или на внезапно възникнала повреда в колата! Е заради такива много сигурни сумалък народ си замината, че и много дървета пострадаха. Като искате самостоятелно да се трепете, никой не ви пречи, ама не го правете по местата за нормалните. Като искаш да летиш, купи си самолет
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко са.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия камери са менте! Като дрегера на Македонскиот депутатин!
9
1
 
13
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Ами като искате да се трепете,не карайте в населени места и по пътищата, където се движат нормални шофьори. Направете си състезателни писти и там си трошете крату.ните.Да завиждам на комплексари???
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
7
9
 
19
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Михаел Обущаров. Само един комплексар може да си мисли, че бързото каране му дава някакво превъзходство над останалите. Хайде да опита така да кара в Германия например, да видим докъде ще му е превъзходството!!! Превъзходство, селяндурски пръчки! Малка е даже глобата, за шофиране с над 100 км/ч в населено място направо отнемане на книжка и сваляне на номерата на колата. Оттам на проверовъчен, и ако го повтори, остава без книжка завинаги. На къра на село ще карате така!
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тези глоби ли ще уплашат Мутрите. Ние дето работим за 500 лв няма да караме със превишена скорост щото неможе да я платим а децата ни ще гладуват. С какяо ще уплашите Мутрите с тея смешни пари за семки ли. Тази глоба са им джобните. Те на ден изкарват десет пъти по толкова от Дрога. Да не би да не са знаели че ще ги щтракне камерата за превишена скорост. Просто се бъзикат със сеяндурите и камерите им.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и нали щяха да взимат спортни автомобили да ги гонят, какво стана?снимка, пари и да си кара спокойно?
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малка е глобата трябва да е 20000лв.В населено място.
3
2
 
16
 
! Отговори
Пачи преди 4 години
С тези пари от глоби да си оправят пътните знаци, маркировката и да ревизират ограниченията на скороста. На много места шофьорите виждат, че знаците и ограниченята са без никакъв смисъл и спират да спазват и тези закони които са полезни.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, той бургазлията увеличил, за да не задръства останалите участници в Пловдив
1
15
 
34
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Да караш със 127 в града трябва да бъде приравнено с тероризъм и да се полагат същите наказания.