Километрична опашка от камиони на ГКПП "Кулата"

Установен е проблем със системата още в 4:00 ч. сутринта
26 фев 2020 12:48, Ния Христова
3
Километрична опашка от камиони на ГКПП "Кулата"
Снимка: БГНЕС

Огромна опашка от камиони се образува на ГКПП "Кулата", съобщи bTV. Шофьори са сигнализирали за проблема. Колоната е над 8 км, като вече досига разклона за Петрич.

"От 4:00 ч. сутринта има проблем със системата  и опашката съвсем не върви", съобщи Стойчо Точев, един от блокираните шофьори.

"Идват колеги, които са от снощи, свършват им дневните винетки и им се налага да си купуват нови, защото на границата тол системата ги регистрира, че нямат нови. Трябва да плащат едно и също нещо два пъти", разказа Точев.

С всяка минута опашката се увеличава, а все още няма информация от властите дали и кога ще бъде решен проблемът, каза шофьорът.

Системата за е-винетки на „Кулата“ работи. Опашката от камиони е заради ремонт на граничния пункт и по-малкото гишета, които обработват тежкотоварните превозни средства, съобщиха от пресцентъра на АПИ след твърденията на шофьорите.

Извършването на административните услуги в секторите на пътна полиция и на граничните контролно-пропускателни пунктове в страната е временно затруднено. Причината е технически проблем в мрежовата система на МВР, съобщават от пресцентъра на ведомството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Проблема е , че на вътрешна граница има кантари и данъчни !!! Калинки ,калинки и некадърници !!!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срив в системата на МВР и митници, си мяза баш на клатене на генерала, на стабилността му де.