Край Малко Търново спокойни за мигрантите: Ще минат през Гърция

Хората в Бръшлян още си спомнят предната мигрантска вълна
29 фев 2020 20:12, Красимир Ангелов
24

В село Бръшлян живеят шепа възрастни хора. Бившият кмет на селото още си спомня предната мигрантска вълна.

Има ли напрежение в района на Малко Търново и притеснени ли са местните жители от случващото се с мигрантите в Турция? Това провери репортер на Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Преди 5 години тук имаше огромна бежанска вълна и мигрантите бяха чести неканени гости в селото. В селото през зимата живеят шепа възрастни хора.

Бившият кмет още си спомня предишната мигрантска вълна. През Странджа минаваха поне 6 нелегални канала за трафик на бежанци. Преминавайки през дупките на старата ограда, те често се озоваваха в селото.

"И ние сме хора, и те са хора... Какво ще направят? Ако минат - минат и заминават. Отиват в София, какво ще правят у Бръшлян. Няма никакъв поминък тук", твърди местен жител.

Местните сега се успокояват, че този път миграните ще минат през Гърция и границата с Малко Търново ще остане спокойна.

Кметът на Малко Търново е категоричен, че няма напрежение на зелената граница, но местните тук казват, че играе ли мечката при съседа, ще дойде и при нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като видят българин тези,замръзват на място.Се едно руснак виждат.Докато не го убедиш че не си руснак,все едно на стената говориш.Голям страх имат от руските.И добре че незнаят че руснаците са българи,защото ще заобикалят през Северна Африка,и ще секат морето на Испанския бряг.
14
2
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
В Понеделник , ще се разберат, и който иска бежанци, Ердоган ще им ги достави със самолет - на адрес
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Негърче ще премине през Гърция.
12
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не са спокойни, кой може да е спокоен, когато пред прозорците му минават тълпи от всякакви *** от половин Азия и Африка? Вие ще сте спокойни ли, ще излезете на улицата, без да се притеснявате? Просто хората нямат какво да направят. А ако някой грък чете тук - браво на граничарите ви, БРАВО! Независимо какво ще прочетете по официалните медии, основната част от българите ви се възхищават и аз поне завиждам за това, че държавата си е на мястото
11
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще тръгнат към Гърция, но гърците показаха как сурвакат с железни koлoве. Всичката cгaн ще е през България пак, а на нашите и пиcтoлeтитe ще им приберат да не би някой от страх да реши да гpъмнe.
10
6
 
6
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Имало е изтичане на матури и задачи от състезания, мистър Ботев пребитият е от Силистра, той може и на другите градове да е раздавал, и недооценената в цял град даскалица от ЕГ по математика Ковачева и вещица!
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Халоперидол
8
5
 
6
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Докторята не могат да му кажат какво му има или пуши по повече от една кутия цигари и значи психично болен така ли? И в храната му и лекарствата му да има Солиан, така ли? И с химически оръжия ли ще ни лекуваш бе тикво и кой ти е искал да ни лекуваш? Тиквена държава, аптеките да бъдат глобени!
7
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На онова каракачанско недоразумение няма ли кой да му припомни ,че граница се пази с оръжие в ръка, а не с приказки от хеликоптира.
6
6
 
22
 
! Отговори
V преди 4 години
Cъюзницитe нa шкeмбe вoйвoдa дaвaт ,,cвидни жeртви ,, в Cирия ,a тoй ce вoзи нa хeликoптeр .Дa грaбвa пушкaтa зaeднo c вcички кoитo иcкaт Бългaрия в НAТO и дa cпaзи члeн пeти нa нaтo кaтo oтидe в Идлип кaтo пoдвижнa мишeнa в пoмoщ нa нeгoвия cъюзник
5
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1:За съжаление няма ... Гърците се опънаха и сега тези талази като видят че през Гърция не става ще се насочат към нас. Нашите не са готови и немогат .. пак сме неподготвени и тези ще ни налазят.Полижението се влошава
4
4
 
5
 
! Отговори
F5 преди 4 години
При артрита и множествената имунната система била атакувала ставите и мозъка, така ли, и затова дайте да подтискаме имунната система тоест възпалението и да ставаме още по-болнави, смърт за докторята! Антибиотиците лекуват всичко, но затова продават и фалшиви!
3
5
 
29
 
! Отговори
Дреме ми на шмайзера преди 4 години
Транзит е това , на никой не му пука за бедна България , тези са за богата Германия , Франция и т.н. псевдо инженери доктори професори физици , който им е обещал килепира да си ги води към зоопарка .....
2
5
 
8
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Множествената склероза и артрита били автоимунни само защото при пункции никакви бактерии не изолират, но те може да се прикриват вътреклетъчно! Казвам ви, докторята са за трепане! А фармацийките? Но продават фалшиви антибиотици.. Доксициклинът или тубоцинът лекуват почти всичко!
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се изселят в Мека , да научат български и английски , да се откажат от радикалната си религия, по желание да си сменят имената и да заповядат... ама на куково лято