Въвеждат вечерен час за непълнолетните в Чирпан

Младежите ще трябва да се прибират вкъщи след 19 часа
16 мар 2020 09:56,
12
Въвеждат вечерен час за непълнолетните в Чирпан
Снимка: БГНЕС

Вечерен час се въвежда в Чирпан от днес за всички непълнолетни жители на общината. Заповедта е на кмета на общината Ивайло Крачолов, като мярка срещу ограничаването на разпространението на коронавирус, предаде БНТ.

Още по темата


Вечерният час е от 19 часа, като за спазването му ще следят мобилни екипи от общината, полицията и преподаватели.

При нарушения на заповедта родителите на непълнолетните лица ще бъдат санкционирани. В общината се сформират и доброволчески отряди, които да помагат на възрастните хора.

Ще бъдат взети и още по-строги мерки за ограничаване на частните тържества и събирането на хора в селата на община Чирпан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Опапагалос преди 4 години
Имахме шанса да контролираме заразата ,но алчноста и несериозното отношение на власт имащите ,пропуснаха заразата да мине през портите на държавата (границите) .Не видяхме адекватно прилагане на това извънредно положение а просто ваканция за м***лоумното поколение ,което и да е на даскало се тая .Никой не се престраши за крайните мерки за спиране на движението на вируса.Военните са като стадо което се разпуска вечер по домовете и на другия ден отново накуп ,защо не са отделени от обществото
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Младежите ще трябва да се прибират вкъщи след 19 часа", а защо преди 19 да не могат да се прибират? Нещо ми убягва.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам какво ще правят група сeлcки кeлeши навън?! Не са на училище- да стоят и да се занимават вкъщи с нещо интелектуално. После ще реват как лошата държава ги съсипала и ще ходят да берат ягоди на острова или да мият чинии в Испания.
6
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Чирпан е нещо страшно. Там бял човек не можеш да видиш.
5
4
 
7
 
! Отговори
Отцеубийци преди 4 години
Тоз вирус е мерило за човечността в нашите деца!Няма я:-Я, не се филмирай!-Нема да те чакам още години, та да те наследя!-Излизам, че ми доскуча!-Джендърите ме чакат!Егоизма, глупостта избуяха в новото поколение, бозаещо в Нета.Но ще ги попитам:Има 4 щама(2 официални) на вируса, а какво ще стане, когато старите оживяват, а младите ***?Какво ще прави тинейджър под карантина-гнусотта, която прави обикновено?Кой ще храни безделниците, бездушници?Otia dant vitia!Безделието ражда пороци!
4
0
 
27
 
! Отговори
Перниксаселтаци преди 4 години
Пуберите седят на групички пред магазините за да се подиграват на хорицата,кашлят,бутат и викат на ти Корона!Приберете си децата в къщи винкели селски!
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В превод:Всички циклами да се седят по гетата след тъмно.
2
3
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
А иначе до 18 може да разнасят заразата,а ?Нали сме в инзвънредно положение?Бойко,Бойкоооо...Нищо не направихте ...
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво!