Владимир Каролев задържан в Разлог, нарушил карантината

Преминал блокадата в Банско, ходил и в Разлог
24 мар 2020 21:00,
269
Владимир Каролев задържан в Разлог, нарушил карантината
Снимка: БГНЕС

Владимир Каролев е задържан за 24 часа по закона за МВР за нарушаване на карантината, съобщиха източници от благоевградската полиция. Бившият политик цял ден вчера се хвалеше в социалните мрежи, че е преминал блокадата на Банско и ходил в Разлог, а после е бил в София.

Потърсихме мнението на главния прокурор Иван Гешев, който лаконично заяви: "Подходът на прокуратурата е един и същ към всички, които нарушават закона, независимо дали става дума за жител на циганската махала или за г-н Каролев. Само така ще опровергаем мнението на хората, че правилата и санкциите са само за бедните. В тази пандемия публичните личности трябва да дават пример. Добър пример."

Самият Каролев преди малко потвърди за задържането си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
13
 
! Отговори
Х преди 4 години
Кой е тоя ?
76
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Законите добри или лоши трябва да се спазват.Този случай не е на човек, който не знае закона или е неграмотен, а е умишлено.Колко беше глобата за такива нарушители - доколкото си спомням 50 000 лева?
75
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако го изнасилят в ареста да го поткрепим
74
18
 
4
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 4 години
Не оправдавам извънредните мерки. Каролев е пич. От друга страна, политик в ареста е едно добро начало.
73
4
 
16
 
! Отговори
??? преди 4 години
Не за 24 часа, а поне за 24 дена трябва да го задържат този наглец и саботьор!
72
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма забравя преди години в предаването на Росен Петров по БТВ "Нека говорят" как тоя смoтaняк беше гост и се скара със събеседника си за някакво елементарно пресмятане. Тоя така се беше афектирал, че мозъкът му направо беше замъглен от злоба. Опонентът му се хвана за главата и не можеше да повярва на очите си и на ушите си че финансистът Каролев не може да сметне 2+2 образно казано.
71
7
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ Е МАФИЯ !!! преди 4 години
Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах. Не бях комунист.Когато дойдоха за евреите, аз мълчах. Не бях евреин.Когато дойдоха за мен ... Вече нямаше кой да говори.
70
1
 
29
 
! Отговори
Пурко преди 4 години
Според тоя пискун и на червен светофар не трябва да се спира, ако няма други коли. Защото е "тъпо"! Коронавирусът няма нищо общо с онзи вирус, който ни сполетя с неговия коронован гуру Симеон две! Е-Дедо вече не е вджаза! Да си сяда на г.за и да не се прави на пубер!
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами защо не вкараха целия общински съвет на София под карантина при условие, че имаше болен от вируса в съвета
68
1
 
25
 
! Отговори
111 преди 4 години
Този толкова ли е закъсал за пари, че само се чуди как да чопне от държавата някой лев и търси начин да я съди, вместо да си налегне парцалите, аман от него, ***
67
5
 
35
 
! Отговори
Прокурор преди 4 години
Каролев трябва да бъде съден за опит за масово убийство!
66
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До язеНеееееее, истината е, че дори Каролев не може да бъде по-нагъл от себе си ;)
65
16
 
2
 
! Отговори
Баи преди 4 години
Тоя нарушил карантината и го арестували тия -23000 от вчера дето нарушили карантината и влезли от - англия италия испания кои ще арестува - ще осьди дьржавата и още как - неадекватните деиствия на правителството ни ще ги плащаме всички
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СкептикИмате ли жена? Щото, гледам, и Вие с Каролев нещо....Та?
63
2
 
18
 
! Отговори
Наглост преди 4 години
Предлагам незабавно да се събере целия парламент, правителството и двата щаба и да се приеме закон. Извънреден и не отменим закон в който да се запише, че лицето Владимир Каролев не може по никакъв начин и по никакъв повод да бъде спирано, проверявано или задържано за каквото и да е време.
62
0
 
26
 
! Отговори
г-н Каролев... преди 4 години
...очеизвадно има особена нужда медиите непрекъснато да отразяват интензивния му интелектуален живот и поради това полага похвални усилия да влиза в полезрението на възхитените българи с най-невероятни лупинги. Лошо няма, доколкото е просто разсмиващ факт. За един патологичен смеш.ник.
61
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравите сили винаги са побеждавали здравия разум. Пък и той не е нещо друго освен common sense, разумът на дребната буржоазия, еснафите и финансовите садукеи. Г-н Каролев този път ще прави вятър на супата. Може и постна да е в течение на пет години.
60
0
 
19
 
! Отговори
пожелание преди 4 години
ДАНО И ДА СА ГО ;;;ЛИ , ЗАЩОТО ЗАСЛУЖАВА !
59
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единственото по-силно нещо от страха на барбаганьо е омразата към този, който не се страхува, породена от завист разбира се.
58
1
 
38
 
! Отговори
АК-47 преди 4 години
Няма значение, какъв си, политик, финансист, обикновен селскостопански работник, за кретенията няма почивен ден. Този е типичен пример за: "ТИЯ ли ще ми кажат какво да правя и къде да ходя". Нищо ново, типичен балкански субект.