Служители на две фирми за бързи кредити се сбиха пред длъжник

Единият от кредитосъбирачите стрелял в краката на опонентите
106
Служители на две фирми за бързи кредити се сбиха пред длъжник
Снимка: БГНЕС

Задържани са двама служители на софийска колекторска фирма след побой със служители на ямболска фирма за бързи кредити. Инцидентът е станал в Средец, съобщиха от полицията в Бургас.

Екипът на софийската фирма е посетил дома на 23-годишен мъж в Средец на улица "Гоце Делчев". 23-годишният мъж дължал неплатена вноска по кредит в размер на 140 лева.

Докато разговаряли с длъжника на същия адрес пристигнали и служители от ямболската фирма, на която 23-годишният мъж също дължал пари. Между служителите на двете колекторски фирми възникнало спречкване.

То прерастнало в сбиване, като единият от кредитосъбирачите от софийската фирма произвел два изстрела със законно притежаван пистолет в краката на служителите от ямболската фирма. Пострадали няма.

Задържани са двама служители от софийската колекторска фирма. Оръжието, с което са произведени изстрелите, както и двете гилзи, са иззети. Установени и разпитани са и свидетели на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
5
 
! Отговори
4epa преди 4 години
75 000 0000 лева ИМ ДАДОХА НА ТЕЗИ ФИРМИ ОТ ПАРИТЕ НА ВСИ4КИ НАС -А ТЕ СЕ БИЯТ ЗА 140 лв !!!!!!!!
89
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези колекторски фирми са пълни *** абсолютни лешояди За съжаление това са легалните лихвари в нашата държава
88
1
 
25
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Две колекторски фирми да се сбият за длъжник!!!Уникално падение!!!
87
2
 
30
 
! Отговори
Видими резултати преди 4 години
Мууутрите толкова изгладняха в Боковия стабилен евроатлантически рай че взеха да се стрелят за 140 лева. ХАХАХАХА, да се бяха изтрепали поне, а те "снайперисти", разбираш ли.ХАХАХАХАХА.
86
2
 
21
 
! Отговори
Днес студентките, преди 4 години
които се котират и като жрици от занаята, не се бият за синове на академици и министри.Тези ергени вече не са принцовете на България,отидоха на трето място в класацията за топ-съпрузи.На второ място са футболистите.През 90-те години най-желани бяха главатарите на мутрите, но тях ги изпозастреляха.Сега най-яростна е борбата за синчетата на милионерите.Вижте какво става по дискотеките, моми се бият до кръв.На този фон боят на събирачите на дългове от колекторски фирми е дребна махленска свада.
85
1
 
6
 
! Отговори
Катастрофа преди 4 години
Катастрофа !!!! Ужас !!!!
84
1
 
13
 
! Отговори
Глад и Мизерия преди 4 години
Глад и Мизерия щом колекторите се бият вече по между си. !!! Катастрофата е пълна !!!!
83
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скарали са се кой да одере последната кожа на длъжника.
82
2
 
15
 
! Отговори
Диабло преди 4 години
Нашият премиер дали ще живее вечно ? Аз лично мисля, че не. Не познавам някой, който да живее вечно. Премиере, дали ти минава през ума какво те очаква след смъртта, при всичката помия с която заля България ? Може би нищо, може би еднаквост за всички... тъмнина ? А може би друго... например възмездие. Годините вървят ли вървят, а този въпрос все повече ще се уляга в съзнанието. Примката на неизвестното ще стяга повече и по - силно, защото ще се сетите най - после, но късно, а възмездие ИМА
81
4
 
24
 
! Отговори
Чопи преди 4 години
Бойко, докога ще позволяваш на тия мутрагени да дават "бързи кредити" и после да тормозят бедните Българи, които се затрудняват финансово ? Бойко, колко ти плащат да не ги закачаш тия ? Питам за един приятел.
80
2
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До графинябутанскине само в северозападна България е така,уважаеми!НАВСЯКЪДЕ тертипа е един и същ:-МУТРИ "коландрисват" "бързите кредити",а разни БИЯЧИ и КРИМИНАЛНИ елементи са им "събирачите на дългове"...."Мейд ин Булгария"..
79
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от. гл. шеф на тайно разузнаване. вписваме на всички. полицията каза на други колеги че майкаму на румен като умряла щелиса да мъчат румен. и убият. елате цялата полиция да биете румен. с вас полицията е свършено. всичко заснето е за вас в нас. срамота за вас с тези лъжи и [ рушвети ]
78
5
 
3
 
! Отговори
ВЕСЕЛБА! преди 4 години
Е трябва да се опрости кредита, и няма проблеми!Някой имал бол пари - дал ги, ха ха ха ...
77
2
 
5
 
! Отговори
графинябутански преди 4 години
в северозападнаБЪЛГАРИЯ колектори са ГЛАВЕСТИЯ АНГЕЛ ПОПОВ АНАТОЛИ МИТКОВ КУЛТУРИСТА ЦВЕТОМИР ЦЕНОВ КВИЦ братята ДИМИТЪР И ВЪРБАН мишките
76
5
 
19
 
! Отговори
SS преди 4 години
Това трябва да ви говори в каква държава живеем.Демокрация ли? Тя е за вас баламите.За нас са ПАРИТЕ!Едни абдали вярват в демокрацията,други в силата на финикийските знаци.А ТЕ СА ВСЕМОГЪЩИ!
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някви де били се били сбили...
74
2
 
12
 
! Отговори
консултант преди 4 години
Хората , които дават кредити не успяват ли да предвидят кои хора могат да си плащат кредита. Дават кредити и после ти пращат каубои с оръжие.
73
3
 
25
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 4 години
А ГЕРБ иска да уреди всеки от нас с безлихвено кредитче... Айде мерси неадекватни тарикати!
72
2
 
17
 
! Отговори
Слон преди 4 години
Добра новина,но за съжеление няма пострадали,а са задържани само двама служители на едната фирма.Всички са нарушили най-малко противоепидемичните мерки.
71
2
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Чикаго,Илиноис..1912-та"..