Заради масова молитва – 116 акта бяха съставени в Самоков

Тя била за избавяне от пандемията
Обновена: 14 апр 2020 20:24 | 14 апр 2020 20:20, Нели Христова
53

Масова молитва по време на пандемия. Въпреки забраните пастор от Самоков събра стотици евангелисти на служба в двора на църква в ромската махала.

Молитвата била за избавяне от пандемията. Наложила се намесата на полицията, която разпръснала хората. До момента са съставени 116 акта за нарушаване на противоепидемичните мерки, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Актове са съставени и на организаторите. Всички, които са нарушили разпоредбата ще бъдат санкционирани с между 300 и 1000 лева.

При данни за престъпление те ще бъдат подведени под наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудесно, но защо няма актове за причастията с общата лъжичка? Ако същото религиозно събитие го беше организирала БПЦ в някоя голяма столична църква нямаше да има актове - гузно щяха да мълчат, най-много някоя препоръка с половин уста. А стандартите не трябва да са двойни.
44
0
 
3
 
! Отговори
Стефан Христов преди 4 години
Абе, къде се покри БХК, да не емигрираха в Хелзинки, че няма кой да защити брата ***?А Бат Гойко що не си защитава електората, утре кой ще гласува за него, а?
43
3
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Не одобрявам това, което правят тези евангелисти като неспазване на разпоредбите и трябва да си понесат наказанието, но са по-малкото зло.
42
5
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Голямо браво на евангелистите, че са влезли преди джихадистите в махалата! Борбата трябва да е за всеки ром да стани християнин под каквато и да е разновидност . От това какви ще станат ромите по религия зависи каква ще бъде религията в България през 22-ри век. Най-лошата комбинация е ром-джихадист!
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЕКТИТЕ ВЪН ОТ България !!!ВЪН, ВЪН, ВЪН ...........КЪДЕ Е Българската църква ??????КЪДЕ Е закона......?????????????
40
1
 
8
 
! Отговори
116-акта ,ли... преди 4 години
МАЛКО СА!ТРЕБВА И МАЛКО "ПАНДЕЛА" , ЗА ПЪТНОТО СТРОИТЕСТВО!ТАМ НЕМА ВИРУСИ ...И ХРАНАТА Е ДЪРЖАВНА!ТРУДА ШЕ ГИ НАПРАВИ СВОБОДНИ И ДОБРИ ХРИСТИАНИ , БЕ...!
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
я питайте кмета на самоков влади георгиев как се крие от "любовта" на тези "християни"и основни гласоподаватели като излиза от сградата на общината през задни изходи...***!
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименкакъв пастор бе-тоя насъсква ромите срещу българите.тук става въпрос за омраза на етническа основа разпалвана от тези "християни"...
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пасторчето за 5 год в затвора. На всички присъстващи актове и условни присъди, както и 28 дни карантина.
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и още един фрапантен случай от тези "вярващи християни" в самоков...живея близо до ромската махала,но съм българин по-беден от много от тези в махалата.майка ми и баща ми бяха насадили в малката градина леха с тикви...влезе една тумба от тези "християни"и стъпка всичко след обиди и клетви си замина и забележете без да вземат нито една тиква.майка ми щеше да получи удар-да бяха ги взели и изяли нямаше да им се сърдя а те унищожиха труда ми.просто така от омраза,защото не си ром като тях.
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ??? /25/Има.Дори онзи ден ни съобщиха за един, който най-спокойно излязъл от здравното заведение, за да търси автомат за кафе.
34
1
 
10
 
! Отговори
От троян преди 4 години
Защо им пишат актове!? Братчедите актове не плащат! По една палка през гърба и една по главата, щеше да хвана повече ред!
33
1
 
18
 
! Отговори
картоф компиров преди 4 години
тия самоковски м.....са толко християни колкото аз съм трамвай...излизат от молитва в църквата и започват със золумите срещу българите.точно до ромското училище има една къща,където живее българско семейство-скромно и честно,кротки хора- съсипаха ги и то пред безучастните погледи на близкия полицейски участък.говорих с тях и ги питам защо ги замерят с камъни,а те ми казаха-нямаме конфликт с никого,най-малко с ромите.правят го от омраза,защото сме българи...не разчитаме на полиция и държава
32
6
 
7
 
! Отговори
преди 4 години
На молитва в джамия-може. Милицията няма да се намеси. На молитва в църква-не може.При пастора-не може. При ходжата-може.
31
9
 
5
 
! Отговори
до 31 преди 4 години
Глупости. Евангелистите са легитимна християнска деноминация. Евангелистите са легитимни, и са регистрирани в Дирекция Вероизпповедание. Те са протестанти. Протестантите са християни, в цяла Северна Европа са протестанти. БПЦ какво направи за да приобщи тези хора . Но Евангелистите ги приобщиха към Християнството. Или може би искаш да станат мюсулмани-като в Пазарджик?
30
9
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
Не защитавам системата,ама съм против всякакъв вид религии,защото са измислени с цел -контрол и манипулация над масите.Над нас.
29
0
 
16
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Успех със събирането на глобите!Да кажат след 1 година колко глоби са събрали!Ще вземат на босия цървулите!
28
7
 
7
 
! Отговори
преди 4 години
Не на гоненията срещу Християни. Не сме втори век. Вие нови страдалци-преследвани заради вярвата ли правите?Преследват по църквите вярващи християни, бедни и честни хора, но виж-в джамиите-може да се ходи. Няма глобени зда ходене в джамия. Има глобени за Християнска молитва.
27
4
 
12
 
! Отговори
преди 4 години
В джамия-може. В църква-не може.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФАНДЪКОВА = РОМКА???Нали там е родена???Да! Самоков - роден град на кметицата на гр. София! Може би е редно да се изясни това смутително обстоятелство? Само питам.