Двама починали от COVID-19, 51 са новите случаи

Общо заразените са 966 души
Обновена: 21 апр 2020 08:19 | 21 апр 2020 08:07, Александър Попов
232
Двама починали от COVID-19, 51 са новите случаи
Снимка: БГНЕС

Броят на заразените с коронавирус у нас вече е 966, новите случаи са общо 51. 

Те са констатирани в областите София (22 случая), Плевен (19 случая), Бургас (5 случая), Кюстендил (2 случая), Смолян (1 случай), Сливен (1 случай) и Хасково (1 случай).

Най-много заразени до момента има в София – 556 души.

Четирима нови са заразени от медицинския персонал и общият им брой става 80.

Излекувани са 18 души.

Още по темата

Починали са двама души, единият на 71 г. с диабет и един във ВМА след сърдечна недостатъчност и сърдечно заболяване. Общият брой вече е 44.

В болница са 268 души, 34 са в интензивно отделени.

София остава най-голямото огнище.

Новите случаи са констатирани в областите София (22 случая), Плевен (19 случая), Бургас (5 случая), Кюстендил (2 случая), Смолян (1 случай), Сливен (1 случай) и Хасково (1 случай).

От всички 966 заразени с COVID-19 – 501 са мъже, а 465 жени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
10
 
20
 
! Отговори
фалити преди 4 години
над 90% няма да разберат какво е това животно вирусадаже няма да ги засърбят яйцатаТака че няма нищо страшно.Но като няма какво да се работи и яде ВСИЧКИ ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВО КОРОНА ФАЛИТАФалитки и гладТова Ви чакаГАРАНОИТИрано от ГЕРРБ
169
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адмирации за РЗИ-Плевен.Така се процедира-масово тестуване на цяло предприятие,а не само на семейството.И действителността лъсва.На практика над 90% нямат никакви симптоми,но ще заразят маса народ.Ако във всички големи все още работещи предприятия у нас,в големите хипермаркети и в градския транспорт се извърши такова масово тестуване,ще видите,че числото ще скочи поне 20 пъти.
168
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам как има още не малко хора, които продължават да вярват, че ей сега ще мине пикът, след което вирусът ще залезе и ще изчезне завинаги, и всичко пак ще си е по старо му...??? Както се казва в една стара английска поговорка..."you ain`t seen nothing yet...още нищо не сме видели. Тепърва ще трябва да заживеем с този вирус (който е SARS-2, а не COVID-19, както фалшиво ни го представят), и да се примирим че ще идва на вълни, и ще има още по сериозни последствия...!!
167
4
 
6
 
! Отговори
логично преди 4 години
Големи глупости написани в тия коментари срещу карантинатаЯвно големи тролопари са отпуснатиНякой плаща яко за раздухване на епид.огнищетоТози някой знае,че ако мерките се отпуснат, ще последват фалити и накрая- най-сладкото - приватизация.Кои са баш приватизаторите у нас?
166
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 189 - защото така се прави промивка на мозъци, за да се държи населението под постоянен страх трябва да му се повтарят едни и същи стряскащи данни за да не се отпускат. Затова новината за Милен Цветков не я видяхме никъде, такива неща само ще разсеят масата от основната идея да бъдат промивани постоянно 24/7
165
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце ко стана ада наближава ли? Или сме в ада от 13 години май....
164
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо едни и същи данни се повтарят поне по два пъти включително тук...
163
3
 
13
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Щабът е пълен майтап и циркаджийска работа!
162
0
 
0
 
! Отговори
Стрина Дуна преди 4 години
Калеко Алеко е умно момиче и много знае за историята на БКП и всеки ден репетира пред огледалото и накрая се похвалва и се награждава с нов потник.
161
0
 
12
 
! Отговори
факултетен преди 4 години
София - 22. От които в другата статия се разбира че 12 (поне) са от Факултета. Кудето едва сега започнаха да тестват. Защо бе генерале? Айде да не ги дискриминираме, но всички занем нивото на хигиена в кварталите с преобладаващо етническо население. Защо не взехте мерки за тях ами отново съвестните страдат...На хората започва да им писва да си седят по къщите заради една шепа *** (аз ще си се цензурирам сам!)
160
4
 
5
 
! Отговори
Петър преди 4 години
На платото ли сме вече ? Вижда ли се хоризонтаааа? Ех, ех!
159
7
 
13
 
! Отговори
Страшно е! Чували! преди 4 години
От сутрешните новини до сега в България са умрели между 20-25 души. Нито един от короната.
158
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Калеко, наборе, тигре, да не играеш на жмичка!
157
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахахаха Калеко, моля те. Я кажи, искаш ли децата ти да говорят правилно като твоя Вожд? Само мисли как ще ги храниш, че ти може да имаш спестявания, ама икономиката е комплексна. Като фалира хотела цял персонал няма да може да си купува от твоите хлебчета или да си поръчва маратонки от магазина ти. Пожелавам ти здраве и да научиш език, че от Битивито много си се облъчил.
156
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не можем да знаем каква е ситуацията в София ако не знаем колко са заразените в огнищата Филиповци и Факултета. А за това се мълчи. Относно огнището в цеха в Плевен- как след повече от 40 дни ИП изведнъж една жена се почувствала зле прегледали я и така се разплита случая. Кога се е заразила? От кого? Нали сме в ИП?
155
15
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
До До Калеко ... Нямам лидери другарю, що се отнася до ББ той е охранявал Тошо след перестойката и с/у заплащане от държавата. Но занам за една Партия наследница на БКП, чиито последователи още твърдят че Народния съд е бил неизбешен, че съвеЦката армия е спасила българските евреи, или пък се гаврят с паметта на нечии дядовци и още ходят да ги измъчват.Има и представители на тази партия, дето приватизираха държавни предприятия, като Техноимпекс, Черноморски солници, Полимери АД, Завод Мраз и т.н
154
8
 
16
 
! Отговори
Петър преди 4 години
Да, чух за заразена риба на морето, една заразена медуза и един рапан кашля. Поне направиха малко оборот на морето хората, че всичко там вече е обречено на глад.
153
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След седмица епидемията ще плъзне по черноморието заради тарикатите напуснали София за да празнуват, че имали специални нужди и специално положение. Трябваше направо в затвора да ги хвърлят за нарушаване на закона за извънредното положение.
152
10
 
17
 
! Отговори
Калеко! преди 4 години
Калеко, не ти ли е неприятно лидерът ти, за когото вярваш, че е демократ да се гаври с народа ти и да заграбва милиарди, а ти да си чупиш клавиатурата за 50лв партийно подаяние. Ти не говори за Левски, защото изплашени и продажни мишки като твоите човечета го предадоха. Имаш си заптие на снимката, еничари безброй и тук-там малки църкащи мишки...
151
13
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
До Цър Цър роби и слуги ... Не си правете гаргара с името на Апостола, прекалено голям залък е за Вашата уста и ще Ви задави ... !!!