На живо: Последни данни за случаите на коронавирус у нас

Чуйте редовния брифинг на Националния оперативен щаб
Обновена: 28 апр 2020 08:10 | 28 апр 2020 07:57, Анисия Иванова
33
На живо: Последни данни за случаите на коронавирус у нас
Снимка: БГНЕС

Още по темата
Генерал Венцислав Мутафчийски и Националният оперативен щаб изнасят последни данни за заболелите от COVID-19.

Гледайте на живо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Като сте завършили престижни чужди учебни заведения, значи можете да четете и на други езици. Интернет е необятно море от информация, стига да знаеш каквто търсиш. Или не ви учиха това?Ние от простите български държавни университети не мрънкяме за такива неща, защото нямаме проблеми с аналитичното мислене. Нито с търсенето на инфо. Нито с логическия синтез на данни, без да чакаме някой да ни ги даде.Вие все дайте ни. Горките... Сигурно е тъжно да лежиш на едната слава за чужбина...
8
1
 
5
 
! Отговори
7 преди 4 години
към Мутафчийски литова някаква шега ли е?
7
1
 
4
 
! Отговори
ммм ..! преди 4 години
При тази глобализация вече подобни заболявания ще бъдат нещо нормално, независимо, че нас ни се иска съвсем друго! Разбираемо е ..!Да ходиш на море в далечни топли страни на Планетата, далеч, далеч от Държавата, после се завръщат в къщи и разнасяш най-различни вируси.42% от населението на света е със симптоми на диабет в различни фази, в това число и моя милост; няма как, при това положение при всеки втори човек да бъде откриван вируса ..! Нормално е ..!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имайте малко уважение
5
2
 
6
 
! Отговори
да преди 4 години
дори на Бойко Борисов му се изчерпа търпението към тоя измислен генерал и му показа къде му е мястото
4
3
 
6
 
! Отговори
Питане преди 4 години
А защо след като се натрупаха доста данни относно развитието на вируса, не се прави графика, тя да се публикува в медиите?Независимо, че ние сме от района на село Долно Нанагорнище, ние сме завършили в престижни чужди учебни заведения, можем да мислим, имаме свое мнение и ще си правим свои анализ.Дайте ни данните, но реалните ..!Защо сутрин не се казва колко анализи са извършени, при колко от тях са отрити потенциално болни ..?
3
3
 
9
 
! Отговори
м-да преди 4 години
Този ЩАБ е далеч-далеч от реалността! Имам чувството, че тези хора говорят на някакъв неразбираем език, нищо общо с българският език.Тези хора са много далеч от реалността и действителността в Държавата.Смятам, че този Генерал, коремен хирург е много далеч от реалността за борбата с вируса.Този Генерал може да бъде наистина полезен, например, в района на бойните полета, в Кербала или в ..., но не и на този пост.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можеха и ортопед да назначат или гинеколог ...
1
2
 
8
 
! Отговори
Драго преди 4 години
Да не изнася!