Ген. Мутафчийски: Днес битката е в болниците!

Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия!
Обновена: 6 май 2020 10:33 | 6 май 2020 10:31, Ния Христова
69
Ген. Мутафчийски: Днес битката е в болниците!
Снимка: БГНЕС
"Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия!
 
На 6-и май скланяме глави в знак на признателност към всички доблестни български воини, пожертвали живота си за свободата и независимостта на България!", написа ген. Венцислав Мутафчийски във Facebook.
 
"Днес воините отново са на предния фронт. Но в болниците, изправени пред новото предизвикателство COVID-19.
Използвам случая да благодаря на всички служители, част от голямото семейство на ВМА – включващо 5 болници и 2 санаториума, за предаността и неимоверните усилия, които полагат в тези времена на тежки изпитания.
 
В Деня на храбростта заслужена почит отдаваме и на военномедицинските екипи, които изпълняват мисии зад граница и които винаги са получавали отлична оценка за представянето си. Това е изключителен атестат за високия рейтинг не само на ВМА, но и на Българската армия сред международните ни партньори.
Стъпвайки на надвековните традиции на българската военномедицинска служба, няма как да не отправим поглед и в бъдещето. А там са нашите курсанти, които се обучават по специалността "Военен лекар" и вече трета година показват завидни резултати.
 
Честит празник на всички!
 
Бъдете здрави, бъдете храбри и отговорни!
 
Честит празник и на всички, които днес празнуват своя имен ден! Носете името си с гордост!", написа още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
директор на ВМА - болница, не военна академия. Празника му е на 7 април, празник на докторите, къде се меша тоя у военните. Нагласени звания за да могат да взимат военни заплати, друго нищо общо с военните, лекар, учил медицина, освен униформа друго военно няма у него.
55
1
 
0
 
! Отговори
тино нино преди 3 години
Дайте да говорим с факти: Мутафчийски никога не е говорил за морги и чували. Това го казаха колегите му на Цветница.Не манипулирайте ако обичайте, защото има записи тоест доказателства.Репликите му за труповете бяха свързани със Швеция и със смъртността "домашната смъртност не може да скрие,труповете не може да се скрият".И не забравяйте,че има записи какво казва той и какво казват колегите му и дори да бъде обвинен за тези реплики няма да е успешно.А зачувалите го каза и ББ (и на запис).
54
0
 
2
 
! Отговори
Каква е връзката? преди 3 години
Трябва да има някаква логическа връзка между това, че ген. Мутафчийски е специалист по коремна хирургия и големата коремна обиколка на този, който го назначи за шеф на кризисния щаб, но нещо ми убягва.
53
1
 
2
 
! Отговори
А от президента? преди 3 години
Позор за гербаджийската дружинка (а и за нашата слугинска журналистика) че на Гергьовден, армейският празник, не дадоха телевизионно време на президента Радев като главнокомандващ да отправи поздравление към военнослужащите.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Генералът е от Дупница. Там има сериозна еврейска диаспора, Ген. Мутафчийски май е чи фут. Ушите му типични за евреин. И носът му. И високомерието. Евреин е!!!
51
2
 
5
 
! Отговори
тя преди 3 години
Честит празник Г-н генерал !
50
2
 
8
 
! Отговори
Буба преди 3 години
Прав е генерала, във война сме, само че този път войниците са други - лекари, сестри, полицаи, РЗИ, доброволци, Щаба и всички служители, които като надзиратели на деца в детска градина се опитват да пазят почти насила здравето и живота и на българите. Някои рискувайки и собствения си. И докато едни воюват, други словоблудстват и хулят, трети плюскат и се веселят, все едно нищо не се случва. Дори войната да беше с бомби и куршуми тия щяха да правят пак същото..
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щял да го избере за президент, таман с това приятелче на борисов от 25 г ще рахатяса банкинската тиква, че се критики, ся шъ има само похвали. И какво ни грее нас това? да имa герберски Президент устройва само Борисов а за нас пак сметки, ток, телефон парно, студ и мизерия.
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е и лекарите взеха да поздравяват армията, добре военен лекар, давит им звания, за да може да получават заплати на военните, а тоя и и по образование и по професия лекар. От Военно дело няма понятие, ама с поздрави към армията, ти да видиш.
47
3
 
6
 
! Отговори
Svelini преди 3 години
След като ни плашеше със смърт, трупове и морги сега ни призовава да бъдем храбри и смели. Хората се неистово наплашени. Преди ден минах в Южния парк от Витошка ди Гоце Делчев. Срещнах цифром и слово осем човека и всичките с маски. Сигурно този народ си заслужава плашилата.
46
4
 
7
 
! Отговори
Шаши преди 3 години
Този докога ще лае? Що не си гледа административната работа.
45
11
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
До Генерал МутафчийскиПрав си човече - със удоволствие прочетох това което си написал. Наистина мазните, злобни и завистливи червени мухоморки се опитват по всякакъв начин да окалят човека направил толкова много за спасяването на нацията - включително и тях. Но за това пък ние ще го изберем за президент съвсем скоро. Само да импийчната Бездарния Безделник от Дондуков 2 за държавна измяна в полза на Русия и ще изберем Венцислав Мутафчийски - достойният български генерал. Мутафчийски Президент.
44
4
 
5
 
! Отговори
Генерал Мутафчийски преди 3 години
е като чиста,планинска вода за нормалните и жадните да оцелеят и да научат нещо полезно,а за Бесните Съветски Партийци е средство за изявяване на бесът им!Който не знае,при заразени от бяс хора и животни,видът и шумът от капеща вода причинява пристъп на бяс до задушаване!!Това се случва най вече с бесните бабикянски *** във форума!!
43
0
 
3
 
! Отговори
Чонко преди 3 години
МНОГО СТЕ ГОТИНИ
42
0
 
2
 
! Отговори
Чонко преди 3 години
Много сте готини.
41
2
 
7
 
! Отговори
до Гост 42 преди 3 години
човек ти май не знаеш Гергьов ден празник на кой е, а той все пак е директор на Военно мед академия.Съига с това хейтене, дори и да празнувате не можете.
40
7
 
12
 
! Отговори
Тони преди 3 години
Хората направиха всичко за да ни опазят. Бай *** обаче не го е страх.....докато не му измре родата.....
39
1
 
8
 
! Отговори
до 42 преди 3 години
абе чук, поздравява си пидчинените от военизираните болници. Полицаите празнуват на Архангел Михаил.
38
9
 
4
 
! Отговори
Гост преди 3 години
А десетките други служители защо не споменавате ! Принудени да пазят по 12часа на ГКПП по границите без това да им е задължение, тези които проверяват за съответствие безумните декларации от КПП подложени на страх от зараза и опасност за живота им както и на семеиствата им. За едната мизерна заплта! Не само ВМА е на първа линия ! Питам:БОРБАТА С БОЛЕСТИТЕ НЕ Е ЛИ ОСНОВНАТА ЗАДАЧА НА ЛЕКАРИТЕ !Герои са тези които са принудени чрез безумни заповеди на министри наричащи народа си *** да рискува
37
7
 
15
 
! Отговори
Благодаря преди 3 години
Респект, Генерале!