Къмпинг "Градина" отваря врати на 28 май

Постоянна дезинфекция, с чадъри и шезлонги на безопасно разстояние
14
Къмпинг "Градина" отваря врати на 28 май
Снимка: Къмпиг "Градина"

Къмпинг „Градина“, който мнозина припознават като своя летен дом, е готов да посрещне първите си гости. Къмпингът вече приема резервации и от 28 май отваря официално вратите си за всички, които искат да се насладят на сигурна, спокойна и морска почивка, далеч от големите тълпи хора и градската суматоха. Заради пандемията от COVID-19 ни предстои едно по-различно лято, затова и от екипа на къмпинг „Градина“ са подготвили всички необходими условия за комфортно, приятно и сигурно морско изживяване.

Предприети са още по-засилени хигиенните мерки на територията на целия къмпинг, включително и в общите санитарни помощения и бунгалата, като преди и след всеки гост се извършва щателна дезинфекция. Самите къщички са разположени на достатъчно разстояние едно от друго, така че всяко семейство да може да излезе спокойно на верандата си и да си приготви барбекю. В допълнение, всяка къщичка разполага не само със собствено барбекю, но и с напълно оборудвана кухня, където всеки гост може да експериментира с кулинарните си умения.

При специални мерки работят и общите части в къмпинг „Градина“. Заведенията за хранене са пригодени да работят по препоръките на здравните власти, разпологайки масите на необходимото разстояние и извършвайки стриктна дезинфекция. Домакините в къмпинга – от работещите на рецепция до хигиенистите, са оборудвани със специални предпазни средства, маски и ръкавици, с които да посрещат и изпращат гостите.

Едно от големите предимства на луксозния къмпинг „Градина“ е широката и красива плажна ивица. Благодарение на нея за поредна година всички, които искат спокойна и комфортна морска почивка, могат да сложат плажната си кърпа далеч от другите. Чадърите и шезлонгите тази година ще бъдат поставени също на по-голямо разстояние – в унисон със здравните препоръки, и за удобство на плажуващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: градинакъмпинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На първи ред има доста нагли и неприятни хора - някои от най-наглите даже са монтирали химически тоалетни в самия къмпинг под носа на хората от втори ред и управата на къмпинга е ОК той да се превърне в една голяма тоалетна (като цялото Черноморие)!!! Въобще тоалетните бяха синоним на този къмпинг години наред (сега са добре в интерес на истината) така че има някакъв прогрес ако изключим факта че къмпинга действа като магнит за кисели първенюта...
10
0
 
13
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Докъм 2010г Градина беше яко място. После, новия мръсен канал на Черноморец и Корията отзад (където местните гледат градини и стока), взе да се излива току до Градина. Другия проблем е, че там стана любимо място на арт-елита - в голяма степен хора с татуировки, нисък морал, разкрепостено сексуално поведение и пристрастени към алкохол, дрога и опияти. Тези ***, комбинирани с фекалните води на плажа и фекалните бомби около храстите, превръщат Градина в доста отблъскваща дестинация.
9
0
 
12
 
! Отговори
1214 преди 3 години
Ква Градина беее, пълно със скапани наркомани, ***, пияници, по цяла нощ пъшкане, шмърканье, чалгия до дупка! Отиваме в Гърция на палатка или с кемпер и да забравят че ше стъпим на ***!
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И получавате бонус - пълен къмпинг с БГ "къмпингари". Всички наркомани и ***, първенюта и псевдо-родолюбци пияни на "модерната" градина. Защото са чули, че там е яко и са свободни хора, затова не ходят на хотел. Абсурд на ида на това място.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка година по-високи цени! - след 15 години на градина мигрирах преди две в Гърция и не се връшам там повече....
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направих си труда да им видя "Ценоразписа". БУНГАЛО! - 300 лв. на вечер без нищо включено. И сте забити в съседите да им слушате и гледате сеира. Тоест по-добре да ида на 5 звезди ол инклузив в Мексико или Доминикана за 10 дни - излиза по евтино, на Малдивите кажи-речи същото, а в Тайланд излиза колкото две вечери на "Градина" с билета и храната....аа може и каравана да си наемете - 6000 лв. за сезона. КАРАВАНА (стара и с килим от пазара вътре) - 6000лв. Здраво са слънчасали тия.
5
0
 
4
 
! Отговори
Мен преди 3 години
До БизнеспаркоИди виж в съседния какво става с караваните - хасиенди преди баш бар. Там на пясъка сложил налгяра каравана и заградил още половин декар от пясъка - направил си кухня, хол и градина....
4
1
 
15
 
! Отговори
Бизнеспарко преди 3 години
Градина... Цени като в Италия, му.тропитеци и уаннабе къмпинга ри.. Мръсно море, скъпи заведения.. На Арменистис сме, средния ръкав :)))
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В заглавието сте пропуснали да напишете:ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
2
0
 
18
 
! Отговори
Мен преди 3 години
АХАХАХАХ градина с лепнатите табелки на тоалетните "пази за да има и догодина" и със снимките на бунгалата от фервуари с гледка към морето. КОлко ли изненадани ще има като видят че са до пътя зад караваните и морето не се вижда :) Единственото нещо дето става на градина е будката на радо.
1
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е лошо на Градина