28-годишен загина на работа, затисна го варовиков блок

Инцидентът е от вчера следобед край Мездра
19 юни 2020 11:25, Ния Христова
6
28-годишен загина на работа, затисна го варовиков блок
Снимка: Pixabay
28-годишен работник загина при тежка трудова злополука край Мездра, съобщи bTV. Инцидентът е станал вчера следобед на кариера за добив на скално-облицовъчни материали в землието на с. Върбешница. Семейството на загиналия мъж все още е в шок. 
 
Огромен варовиков блок пада и затиска работника по време на работа. Пристигнал е екип на Спешна помощ, но мъжът е загинал на място. 
 
Момчето е било наето в кариерата наскоро, след като е съкратен от предишната си работа заради ситуацията с коронавируса. 
 
Собственикът на кариерата се въздържа от коментар. Случаят се разследва и се проверява дали мъжът е имал трудов договор. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Прав си. На работодател, допуснал работник без трудов договор, за да спести осигуровки - какво е наказанието и чули ли сте изобщо да има наказан.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази каска на снимката трябва да е на главата, а не в ръката. Преди часове станах свидетел на две нарушения на правилата за безопасна работа. Служител реже клони на високи дървета от земята с резачка с удължител. Отрязаните клони падат непосредствено до него и колегите му. Всички са без каски. Двама работници извършват ремонт на покрив на ниска едноетажна постройка 5-6 метра. И двамата са без каски, без коланиИма ли инспекция по труда в тази държава? Или и нея я гони синдромът на чекмеджето?
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инцидентът е станал вчера следобед, а те днес проверявали дали мъжът е имал трудов договор. Наличието на трудов договор се проверява за минути.
2
2
 
9
 
! Отговори
d преди 3 години
До 1Проблема с трудовите договори, е главно естеството на нашата държава - корупция и несигурност. Ако хората не се страхуваха по този начин за насъщния, надали щяха да почват работа без договор.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Италия абсурд някой да те вземе на работа без трудов договор мисля че глобата беше 50 хил евро само за един случай а у нас само за месец хванати близо 1000 без трудов договор а колко още има