Сервитьори заразени с COVID-19, абитуриенти от Царево са под карантина

Ресторантът е затворен за дезинфекция
Обновена: 27 юни 2020 14:01 | 27 юни 2020 11:32, Ния Христова
108
Сервитьори заразени с COVID-19, абитуриенти от Царево са под карантина
Снимка: Pixabay
След обнадеждаващите резултати, че Южното ни Черноморие не е засегнато от COVID-19, днес бяха обявени 15 заразени с коронавирус за едно денонощие.
 
Резултатите при тествани 2300 души показаха, че под 1% от местните са се срещнали със заразата. 
 
Скокът на заразените за последните 24 часа се дължат на нововъзникнало огнище. 7 от тях са на сервитьори от Царево, пристигнали преди ден от София, за да сервират на бала на абитуриенти, съобщава bTV. 
 
Само 24 часа преди церемонията по завършване, управителят на заведението е направил тестове на служителите си.
 
Балът е прекратен минути преди началото, когато стават ясни резултатите.
 
Абитуриентите са били изведени от заведението. Персоналът и зрелостниците са поставени под карантина, а ресторантът е затворен за дезинфекция.
 
15 са общо новорегистрираните с COVID-19 в област Бургас за изминалото денонощие. Трима са в Несебър, те сами са се изследвали за коронавирус. Двама са в Сунгурларе, един в Бургас и един медик в Айтос. Състоянието им е добро, не са настанени в болница.
 
Вчера беше даден символичен старт на сезона с пристигането на първия чартърен полет с туристи от Нидерландия и Белгия. Други години по това време на летището в Бургас са кацали по 150 самолета на ден. Голяма част от хотелите по морето остават затворени. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
9
 
8
 
! Отговори
Шокирана и ужасена преди 3 години
Незабавни мерки веднага, че стана страшно! Заразата пълзи! Болниците са препълнени! В интензивните отделения няма достатъчно респиратори! Всеки ден над сто човека са покосени от коварната болест, а те тръгнали на почивки и по морето! Хиляди ще измрат тази година на Черноморието! Яко ще измрат! Помнете ми думата! Всяка сутрин ставайте с трите Д на уста-дисциплина, дистанция, доверие в Щаба и правителството. Повтаряйте си го на ум постоянно! Господ да ни е на помощ братя и сестри!
51
5
 
12
 
! Отговори
фурмата преди 3 години
1. Прочетете интервюто на д-р Първанова.2. Манипулират резултатите, ама яко ги манипулират. По-точно не резултатите а мисирките и ***. В два града - Бургас и Пловдив, правят "масово" тестване, което показва, че няма заразени и после след два дни рекордно много!!!!!! На колко човека са тези тестове? За да се каже един, че е излекуван се правят три теста! Значи нещо се скрива яко и се пашат ***, ама яко. Има вирус, и за някои хора протича доста кофти. Но не може откровено да се лъже та
50
1
 
8
 
! Отговори
до Златена преди 3 години
Здравей, за Слави ли ще гласуваш? Какво мислиш за надутия грък по БТВ?
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мерките ви изобщо не работят.
48
3
 
6
 
! Отговори
Доц. Дамян Илиев преди 3 години
Навремето Сталин беше казал: "Не е важно кой как гласува, а кой ще брои резултатите". Същото се касае и за сега: "Не е важно кой има коронка, а кой ще му прави изследването".
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кое си прав? Че Кунчев от чували няма да може да стигне до Гърция ли?
46
9
 
14
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Нека всеки дебилен българин и неуките роми които вярват че короновируса е измислица или обикновен грип им предлагам да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи недесцеплинирани безотговорни безсъвестни безмозъщни безчовечни дебилни кухи глави
45
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 42И както се вижда сме били прави като казвахме на Великден че е било само началото!!
44
6
 
14
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Нормално всички бизнесмени в България се интересуват само от от собствения си бизнес и въобще не им пука ще заразяват с короновирус друг човек и му отнемат живота за тях е по важно бизнесът им в България да им върви друго не ги интересува жалко е че заради такива дебелокожи дебилни хора егоисти които мислят само за себе си и за своето благополучие страдаме ние нормалните Българи
43
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До който не иска да се 34Охо, когато всички наоколо са заразени няма значение дали си с маска или с каска.ГОРИШ защото вируса ще е навсякъде, по храните , във въздуха, във водата, НАВСЯКЪДЕ !!Така и не го разбрахте с инфантилните си мозъчета.НО, ще го разберете по трудния и болезнен начин когато започнете да *** като буболечки.
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДо баба ПенкаНапускам веднага нека всички да спрат работа,а ти на 7 да не се учудиш що банкомата не ти пуска нищо.Нямам съмнения, че цялата ти загриженост е само за баба ти Пенка.
41
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По Великден пишеше, че сега е само началото, после по Гергьовден, сега пак пишете, че това е само началото...Не ви ли омръзна?
40
5
 
6
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
пробна прическа - 3 часа, прическа преди бала - 3 часа, за 2 минути през прозореца на голфа - 1, 2, 3 и прическа на дамаджана... това ще ни липсва, определено
39
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората навремето на 30 г. възраст са били участвали в поне една война, живеели са в егати условията, няма зиме, няма лете.Съвременният български лев напълни гащите от някакъв вирус и истерясва по форумите. После се сърди, като го наричат глезльо.
38
12
 
6
 
! Отговори
защо искате пълна преди 3 години
карантина ? По-долу ви написах , че който иска и има пари може да се пази който вярва в колективния имунитет може да го изпробва ,който е млад и здрав и не му пука да ходи на дискотеки децата който го карат леко да ходят на градини и училища..един ден ще се измисли лек и готово --защо хората трябва да гладуват по къщите си ,нали виждате ,че бубайко пари на обикновен човек не дава ,така че няма как глад и в къщи --щото ще стане като в щатите.....
37
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
глупостта на българина е добре известнаКолко да е известна, нали уж показателите ни са от най-добрите?
36
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей голям зор да ходиш на бал..... Както се изрази една от Търново "полага ни се".... Кой знае какво щеше да стане ако не отидат да се напият, дрогират и нае... за една вечер. Никой ли няма в главата си по-високи цели? Това ли ни е младото поколение, което ще влиза на пазара на труда, а няма грам желание да спазва правила.
35
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е само началото, глупостта на българина е добре известна, нали ви казаха до 3000 заразени дневно няма проблем, явно целта е такава да заразят масово българите и да сме номер 1 поне по нещо в ЕС
34
0
 
17
 
! Отговори
Вие сте си виновни преди 3 години
Нали вие от туризма сами натирихте родния турист? Тук какво пишехте - Не сте ни искали парите, не предлагахте джип сафарита и етнографски разходки (само за чужденци бяха). Ко ревете сега?
33
5
 
12
 
! Отговори
който не иска да се преди 3 години
зарази.......Си остава в дома излиза с маска и всички останали атрибути не ходи на работа и на масови мероприятия ,а когато излиза си оставя обувките вън ,съблича си дрехите и ги пере ,а в стаите си слага инфраред и кварц ..,Не се среща с други хора не излиза без причина на балкона когато е в магазин трябва да предпази всички открити части ,а след като се разплати да се намаже с дизифектант и повече да не бара парите...Спазвайте си всичко ,какво ви интересува ,че други се заразява..,