66 нови случая на коронавирус у нас, трима души са починали

25 души са в интензивни отделения
Обновена: 29 юни 2020 08:10 | 29 юни 2020 06:05, Александър Попов
157
66 нови случая на коронавирус у нас, трима души са починали
Снимка: БГНЕС
66 са новите случаи на заразени с коронавирус за последното денонощие, направените PCR тестове са 1034, показват данните от Националния информационен портал.
 
Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 4691, като към момента 1964 от тях са активни.
 
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград -2; Бургас - 1; Варна - 10; Кюстендил - 17; Пазарджик - 4; Пловдив - 6; Разград - 1; Русе - 1; Сливен - 1; Смолян - 6; София област - 5; София град - 11.
Още по темата
2508 са излекуваните, от които 33 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 423 пациенти, 25 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Медицинските служители с потвърдена коронавирусна инфекция у нас са 394-ма. През последните 24 часа са регистрирани нови 2 случая.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 219. За последните 24 часа те са трима - мъж на 56 г. с пневмония, жена на 57 г. с диабет, бъбречно и сърдечно заболяване и мъж на 48 г. с диабет и сърдечно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБЕ ОЩЕ ЛИ НЕ СМЕ ГИ ИГОНИЛИ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ? СУТРИНТА ВЧЕРА ЕЕДНОВРЕМЕННО ПО СУТРЕШНИТЕ НЕДЕЛН БЛОКОВЕ ПО НОВА И БТВ- КЛОАКИТЕ БЯХА ИЗТИПОСАЛИ ДВАМАТА ДЕЙСТВАЩИ ОТ ЩАБА) 3-ИЯ НАЛИ ПОЧИВА В ГЪРЦИЯ), ЯВНО БОКИ ИМ СЕ Е ОБАДИЛ ПО ТЕЛЕФОНА И ГИ Е ИЗПРАТИЛ ПРИ МИСИРКИТЕ, ДА НИ ОБЛЪЧВАТ!
116
5
 
12
 
! Отговори
Брадвата преди 3 години
До АнонименВчера мустакатия *** се подигра на жената иначе в едно предаване. Но това е нормално, гербавите обикновено казват на бялото черно
115
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ли се опитва Ананиев да обяснява на ганьовеца за предпазни мерки и дисциплина. *** е спец във всичко, едва ли нещо ще проумее. Затова е и на този хал, и в африканския свят не се среща такъв екземпляр.
114
2
 
8
 
! Отговори
Ганчефф преди 3 години
Темата умре няма кой да ме обори.Давайте следващата
113
2
 
17
 
! Отговори
Всичколог преди 3 години
Как сте колеги? Днес по каква научна тема ще спорим?
112
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразата се разпространява заради гурбетчиитеА не заради туристите, примерно? :)
111
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-малко или повече тестове няма значение гледа се процентно брой положителни спрямо брой тестувани.Не брой тестове а брой тестувани.
110
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе а къде бяха експертите когато пускаха берачи в германия да им спасяват икономиката.Или щото е германия не се говори.Заразата се разпространява заради гурбетчиите които после я носят тук.Тва е
109
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тайната на промяната на броя на заразените е в броя на тестовете. Имаше едно интервю с Антония Първанова, където тя казваше, че от самото начало всичките съботи и недели броя на отчетените заразени намалява, просто защото в тези дни лабораториите обработват малко тестове и това намаляване няма нищо общо с интензивността на заразата и развитието на епидемията.
108
2
 
4
 
! Отговори
до 118 преди 3 години
Това е защото нямат външни тоалетни. Ако имаха, като у ваше село, нямаше да са толкова напрегнати.
107
1
 
10
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
"Второ как да пазиш дистанция про зле проектирани тротоари с широчина под метър."Оффффф, офффф, ти сериозно ли? Това малко ми прилича на - "Ами аз си хвърлям хартията от мазната баничка на улицата, защото нямам кошче на всеки 2 метра". то и тоалетни няма навсякъде, какво правиш - сваляш гащите на улицата и започваш? Върни се на село, там има широки тротоари и няма много хора. Ще си спокоен.
106
4
 
10
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
"Къде прочете, че тримата са починали ОТ корона вирус. Дебiлче."Сеелянче, не са умрели от коронавирус, задавили са се докато са яли свински пържоли. Сега спокоен ли си? Можеш отново да си сложиш маската под брадичката, и да тръгнеш по заведения и магазини. То бива да сте толкова проости, ама вашето преминава всякакви граници. Сериозно!
105
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Второ как да пазиш дистанция про зле проектирани тротоари с широчина под метър.Нялуде дори няма тротоари а ходиш с колите това за София.За да направят блока до шосето и да спечелят максимум от квадратура при продажба на застроена площ.Коронавируса не е виновен за некачественият матрял бълван от Уасг десетилетия наред.В София няма дори праисторически наченки на урбанизация.
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооо министре ,как е ,кога ще почине някой министър или депутат или някое милионерче,интересно нали,но то май няма от ЕС
103
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Do 109 Ако здравословното ти състояние се влоши след заразяване с коронавирус и носи неговите симтоми -висока темпратура, кашлица, силна хрема, силен задух, тробоза - значи си си умрял от ковид
102
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма забрана за неносене на маски навън.
101
9
 
2
 
! Отговори
до "сОфиянеца&q преди 3 години
Къде прочете, че тримата са починали ОТ корона вирус. Дебiлче.
100
6
 
15
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
До форумните статистици, математици и професори - скъпи сееляни, трима души са починали защото вие отказвате да пазите дистанция и да носите маски, това е тъжната истина. Не за друго, а заради вашия кеф. Защото вие искате да пиете бира на слънчице и маските много ви "запарват". Трима души! За вас това са 0.000...%, или "еми те толкова умират от обикновен грип", за други хора това са семейни трагедии. Това са нечий майки, бащи, баби, дядовци, близки хора. Замислете се , проостаци!
99
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маската трябва да се носи на брадата. Много е секси, а на някои вече ушите им пораснаха от ластиците на маските.
98
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
66 заразени при 1000 теста в неделя 6.6% 166 при 3000 теста в петък 5.5 процента.както и да ги гледаме заразените намаляват.