Нови 174 случая на коронавирус у нас, четирима са починали

Хоспитализирани са 470 души, като 29 са в интензивно отделение
Обновена: 7 юли 2020 08:52 | 7 юли 2020 07:00, Петя Славова
253
Нови 174 случая на коронавирус у нас, четирима са починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Отново висок брой на новозаразените с коронавирус са регистрирани у нас. През последното денонощие новите случаи са 174 при направени 2775 PCR тестове и така общият брой стига 5914, показва Националната информационна система.

Още по темата

В момента активните случаи са 2664. В болнични заведения се намират 470 души, като 29 от тях са в интензивни отделения.

За последните 24 часа са регистрирани 85 излекували се и така общият брой на излекуваните достига 3000 души. Има 4 смъртни случая и броят на починалите става 250.

Заради високия брой на заразените у нас вчера здравният министър Кирил Ананиев удължи извънредната епидемиологична обстановка до края на месец юли.

Засилва се и контролът за спазване на ограничителните мерки. Издадена е и препоръка до Областните щабове да се намалят до минимум масовите мероприятия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе ***, що някой трябва да ви пази вас като не можете сами бе? Що все някой ви е виновен! Комплексари смачкани като ви е мил живота стойте си у вас , носете си сополивите маски и не ходете на мач.
21
14
 
18
 
! Отговори
Озверена преди 3 години
Не знам дали някой осъзнава какво ще стане октомври?? Абсолютен ключ е нужен докато на българина не му дойде акъла в главата!Не се е спряло бг човечето в дома си, цял ден са по улиците, по моловете, по хипермаркетите, не се наядаха, не се напиха, не се находиха, уж пари нямат а количките пращят с ядене и пукница! Затова заключвай бг тапира!!!
20
12
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Бойко този път няма да се измъкне.Това е пълен провал.
19
11
 
10
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Пореден провал на правителството на Бойко Борисов. Напълно предвидим заради неадекватните и хаотични мерки на правителството.
18
5
 
11
 
! Отговори
Един преди 3 години
Много бре и то при 2000 теста по малко в сравнение с миналия Понеделник.В София положението е извън контрол.
17
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още през март беше ясно, че ще стане така, само правителството не го разбра и не взе адекватни мерки. Няма как след няколко месеца безконтролен внос на заразата от чужбина, да не започне и разпространение на заразата и вътре в България. Количеството премина в ново качество.
16
8
 
15
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 3 години
Агнешкото, абитуриентските, гьобеците, ракията, зелената салата, рупането на пресен чесън, ходенето и разходките излизат и ще излизат още по-жестоко!
15
7
 
12
 
! Отговори
Наков преди 3 години
До ужасена , убедена и там подобни Мисля че има места за Вас на 4 ти километър да се заключите , и да спрете да драскате !!!
14
6
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 15Като гледам световните медии, "бай ***" е станал гражданин на планетата!Навсякъде се нарушават забраните.И в Германия, и в Англия, хеле пък за САЩ нужно ли е да споменавам?Там "бай ***" е черен! Но и бял, и жълт, и червенокож - държа да добавя!
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се вземат спешни мерки за увеличаване броя на леглата в психиатриите, както и броя на коланите за връзване! Вижте какво се случва с хората Ужасена, Златена, Разгневена и всички дето им пригласят.
12
16
 
12
 
! Отговори
Убедена преди 3 години
Трябва да ни затворят поне до края на септември за да посрещнем зимата изчистени, иначе незнам зала Армеец дали ше ни побере!Пълна и безмилостна карантина с глоби и ако се наложи да се използва физическа сила както в Индия!
11
15
 
15
 
! Отговори
Разгневена преди 3 години
Поне до средата на август да заключат хората да видим ще паднат ли заразените! Всичко е охлабено, улиците са пълни, викат, крещят, смеят се на глас, говорят на висок глас, вчера точно за това предупредиха, да не се кикотим, да не викаме и крещим! Ама то в тая държава само бай ***, как да стане освен по трудния начин - със заключване!
10
9
 
20
 
! Отговори
борисов българоубиец преди 3 години
Пълна безхаберност и престъпна безотговорност от страна на борисов. Хвърли хората в огъня заради някакви негови лични интереси.При това българия е на последно масто в ЕС по брой тестове на милион жители, иначе ще намират хиляди. ситуацията е ужасяваща.
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виковете на простите хора винаги са по-силни от на интелигентните.
8
16
 
15
 
! Отговори
Уплашена преди 3 години
Слагайте карантината пламнахме. Ще станем по 500 заразени ако продължава всичко по този начин
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ни заключват по домовете, какво чакат? Да станем по 300 на ден ли?
6
12
 
14
 
! Отговори
Отвратен от Ужасена преди 3 години
Стой си у вас да не замърсяваш околната среда! Като радиоточка дънкаш едно и също. Чудя се защо не те трият.
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Агнешкото ракията и зелената салата излизат
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо не затварят!
3
11
 
12
 
! Отговори
Минаващ преди 3 години
Какво очаквате?? Всичко е хукнало като изоглавено да пътува, отде пари бе ваща.... !!!Границата на Гърция пращи, хидят връщат се носят вируси, загубен народ! На есен под ключ, те го подметнаха вчера!