267 нови случая на коронавирус у нас, 4 души са починали

Отново най-много заразени има в София
17 юли 2020 06:17, Александър Попов
209
267 нови случая на коронавирус у нас, 4 души са починали
Снимка: Pixabay
267 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа при направени 6526 PCR теста, сочат данните на Единния информационен портал.
 
Общо случаите достигнаха 8144, като от тях 3924 са активни. Излекуваните лица за последното денонощие са 86, а общата бройка е 3927.
Още по темата
В болници са настанени 582 пациенти с доказана коронавирусна инфекция, 28 от тях са настанени в интензивни отделения.
 
Разпределението по области по настоящ адрес на новозаразените лица е: Благоевград - 15; Бургас - 14; Варна - 36; Велико Търново - 6; Видин -1; Враца - 4; Габрово - 8, Добрич - 12, Кърджали - 2,  Кюстендил - 11; Ловеч - 1; Пазарджик - 5; Перник - 2; Плевен - 4, Русе - 4, Пловдив - 19; Сливен - 3; Смолян - 4; София област - 10; София град - 95,  Стара Загора - 8, Търговище - 1; Ямбол - 2.
 
Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 293. През последните 24 часа са починали 4 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
8
 
! Отговори
Овчето стадо преди 3 години
Ако наистина са тествани над 6000 човека и новозаразените са малко над 250, то явно има спад в процентното отношение на новозаразените. Друг е въпросът наистина, колко човека реално са изследвани.
78
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 39Да, ЧОВЕЧЕСТВОТО е оцеляло, като стадо животни. Векове наред индивидът не е бил ценност. Модерната култура цени индивида - както предполагам и плювалниците тук имат все някакви хора, които да ценят и обичат. Ако точно те се заразят и умрат, каква полза, че човечеството си продължава напред? Но плиткоумният и егоистичен *** докато не го удари съдбата, не му пука за другите. Да става квото ще, аз ще си викам по мачовете, ще си жуля питиета по чалготеки, ще викам по протести...
77
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Т'ъпите офце от протестите са много активни и тук.71 000 заразени в САЩ за последното денонощие. Никой не знае реално ,какви поражения нанася вируса преди оздравяването.Но *** си плещи дежурните глупости за смъртност и тестове.
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стадо овце лесно се на манипулира.Дори когато овчарят им от Банкя е по-*** от предния от Правец.
75
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонименДа, много от вас не са виждали водопада Виктория, муджахидин, или 11 септември. Значи, те не съществуват. Хайде, напълнете чушките, и си налягайте парцала.
74
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така безумие е да се протестира преди избори виновните за събота а да се ...
73
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно заради дебилен егоистичен българин се заразих с коронавирус и пия цифрокцин които много ми помага така ще не подценявайте тази болест и се пазете много
72
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 79-------------------------Даже по-фалшив от полета на Гагарин.
71
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Про.стака не можеш да убедиш, той си държи на своето. Знаете ли колко хора с примитивно мислене има - нямало Вселена, нямало звезди, нямало нищо, явно само те съществуват на тази Земя и само те знаят всичко. В същото време ако пострадат, ще им е виновен Бойко, Радев, Путин и който се сетите. Забравих лекарите, защото не ги били убедили!?
70
3
 
5
 
! Отговори
Всичко за Гърция преди 3 години
Ох, за миг забравих че най-жизнения проблем, е "почивката" в Гърция. И всичко се съизммерва с опашката на шосето. Направо ВМА да пусне докторите на дежурство на шосето. А всички ние, "заедно", да сме съпричастни, както казва министърката .
69
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този вирус е по-фалшив от кацането на луната.
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Златена, Златена - ти ако си от нормалните...
67
5
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Според мен властта трябва да остави всички да правят каквото искат, да задръстят болници и апарати - вентилацията може да не ви спаси, но поне ще ви спаси от мъките, което никак не е малко, да няма кой да им сложи една инжекция поради липсващ персонал, защото при мерки няма кой знае какво влошаване и без.мозъчните викат ами че то няма нищо, аз не познавам болен такъв, значи няма такива!? То и Пастьор са искали да го вкарат в лудница, защото не се виждали микроорганизмите!
66
4
 
5
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
За съжаление накрая протестиращите ще пият по една студена вода! Както всеки път досега! Кукловодите в сянката много се разиграха! Нито Борисов, нито Радев ще спечелят от това ритане по кокалчетата! Ще разберем след време какво България е загубила от тези заигравания! Гледайте, ако можете по-голямата картинка - Щатите, Германия, Русия, че и Китай си ги мерят на нашия з+++ик!
65
17
 
4
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Пожелавам на дебилния президент Радев и неговите привърженици дебилни българи егоисти с егоистично мислене да се заразят с коварната болест коронавирус да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в празните им дебелокожи инатливи недесцеплинирани безсъвестни безмозъщни безчовечни дебилни егоистични кухи глави
64
12
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ДО 65 ФШИСПротестите могат единствено да докарат на власт до диктатура на петета колона на Москва.
63
10
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... Румъния държавата плаща тестовете на тези които покажат резервация в Гърция....... Откъде на къде държавата да плаща тестове на плажуващите в друга държава? Може би Корнелия и Радев ако дойдат на власт ще направят всичко безплатно?
62
13
 
4
 
! Отговори
Миролюба Мангърова преди 3 години
Всичко се развива по плана на доцент Мангъров. Протестите на Радев също ще повишат стадният имунитет. Няма корона, както казва доцент Мангъров а лек летен грип!
61
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Румъния държавата плаща тестовете на тези които покажат резервация в Гърция.А нашия *** внесе 1 милион теста и ни ги продава.Тиквата е като Чаушеску и трябва да бъде свален като него!!!!!
60
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Много страшна пандемия. Хората оздравяат масово. И статията е супер манипулативно написана."Ама още по масово се заразяват....4..6..8..10 умрели на ден вече е нормално, доообре, ще видим до къде ще ни докарат....и протестите, колкото повече толкоз по добре нали???