Румен Радев: Стремежите на Левски са живи и днес

Президентът бе специален гост в град Левски
18 юли 2020 21:44, Нели Христова
684
Румен Радев: Стремежите на Левски са живи и днес
Снимка: БГНЕС

„Стремежите на Левски са живи и днес. Нима е отживелица борбата за правото. Нима са се загубили думите му, че срещу народното зло трябва да се действа. Нима се е загубил заветът му, че срещу тиранията и неправдата трябва да се борим, заедно, обединени ”, заяви президентът Румен Радев в град Левски. Той бе специален гост на тържествата, посветени на 183 години от рождението на Васил Левски и 75 години от обявяването на населеното място за град.

Той благодари за поканата и заяви, че за него е чест да бъде в единствения град в България, който носи името на Апостола на свободата.

„Дали ще сбъднем завета на Левски за чиста и свята република, зависи само от нас, от нашата непримиримост, особено днес. Само тогава пътят на Левски ще бъде и нашия път. Поклон пред делото и завета на Апостола. Да живее България”, завърши Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


684
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите никога няма да живеят толкова добре както при социализма. И животът ще става все по-тежък и по-тежък. И социализмът няма да се върне независимо дали управлява ГЕРБ, натовеца Радев, или социалистите олигарски от БСП.
12
6
 
20
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
Левски......както и вс. велики българи от възраждането са били ПРОТИВ РОСИЯ ( и Ботев...и Раковски...ЗАХАРИ СТОЯНОВ...СТАМБОЛОВ...Ив. Вазов ) . Сега се "въртят " в гроба. като гледат пРезидент - русофил...назначен от РУСКИ РЕЗИДЕНТ ( Решетников ) ..а СКОРО ОБВИНЕН от Гешев във ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.....и изведен от ГЕШЕВ със БЕЛЕЗНИЦЕ " от президентствота
11
8
 
25
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... АБСОЛЮТНО. АКО ЛЕВСКИ БЕШЕ ЖИВ ЩЕШЕ ДА ЗАПЛЮЕ Радев... И това не му е за първи път на хибридника Радев. Неговата агитка се държа безобразно пред паметника на Левски преди няколко месеца. Изглежда изпитва удоволствие да се гаври с българските светини. Типично за русофил!
10
0
 
19
 
! Отговори
За сведение преди 3 години
До Обикновен човек30 те години ПСЕВДОдемокрация (да бъдем точни!), и 45-те години уродлив дивашки комунизъм, преди това!
9
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
почва да говори общи, абсурдни неща ... Бойко наистина е време да се пенсионира, но недай си боже Радев да стане нещо ... спукана ни е работата на всички.
8
27
 
13
 
! Отговори
Време е България преди 3 години
В понеделник в 7:00ч. Започва обсадата на парламента за оставката на премиера и разпускане на парламента!Обявена е стачка, която е без корумпираните профсъюзи на ГербТака че който иска да махнем МАФИЯТА на Бойко и в МАФИЯТА от парламента е добре дошъл!Братя и сестри Българи!
7
11
 
26
 
! Отговори
х преди 3 години
Абе незнам за Радев, ама май хората забравиха как когато бисипето беше на власт сложи министър на образованието турчин.Много ви е къса паметта на всички, водете си записки мамка му ... И тия ще ми говорят за Велики човеци като Васил Иванов и други, които са си дали живота за майка България.
6
13
 
38
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Най-голямата гавра с паметта на Апостола е едно същество като петоколонника Радев да говори за неговите завети.
5
8
 
23
 
! Отговори
левски преди 3 години
Левски е бил искал една нация без резерви а този зелен чорап разиденява нацията всеки ден , левски не е бил избран от раша или други а се е посветил да повдигне дyха на българите с личен пример с живота си.Името на Левски не бива да се изговаря от никой политик хрантутник защото освен тях всички останали са Левски с борбата си за всеки ден живот сред пермаментните депутати от 30 години
4
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румене,*** за зеле не става от тебе!
3
8
 
17
 
! Отговори
Обикновен човек преди 3 години
Ако Левски ни види отнякъде на какъв хал сме и докъде ни доведоха 30те г.Демокрация,със сигурност ще се проклина ЗАЩО, и за какво се е борил и жертвал.
2
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Викам, при дъждовно време повече ли плащат или по-малко?
1
12
 
47
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Румбата вече започна да използва и Националните герой като агитация за сваляне на правителството, и впоследствие даване властта на БСП.