Мъж парикра колата си на плаж Шкорпиловци за снимка. Най-скъпата снимка!

Сега го грози глоба от 1000 до 3000 лева
Обновена: 24 юли 2020 08:47 | 24 юли 2020 08:47, Нели Христова
133
Мъж парикра колата си на плаж Шкорпиловци за снимка. Най-скъпата снимка!
Снимка: NOVA

Паркираните коли на плажа не са рядкост в България.

Този път случаят е от бреговата линия на Шкорпиловци. Но причината не била, че шофьорът иска да спре възможно най-близо до морето, а защото искал да снима автомобила си, както и двете си кучета, на фона на морската вода.

Тази снимка обаче ще му струва скъпо - сега го грози глоба от 1000 до 3000 лева. 

"Човекът не беше агресивен, но даде много странно обяснение защо е на плажа с превозното си средство. Той каза, че е искал да си снима кучетата на фона на морето. Наистина не можах да го разбера. Отчете като грешка не това, че е влязъл на пясъка с автомобила, а това, че не си е спаднал предварително гумите, както трябвало да направи", обясни, мъжът, който подал сигнала Христо Стоянов пред NOVA.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
38
 
! Отговори
БГ Справедливост преди 3 години
Да си спреш колата на плажа било много страшно наказание . Че тоя да беше докарал няколко багера да изрови 10-15 декара дюни щеше да плати по-малка глоба или въобще щеше да му се размине както стана с много концесионери и собственици на хотели . Що му трябваше колата да си спира ? Така може и в затвора да го тикнат ... и смъртното наказание да възстановят...
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като го гледам, има достатъчно пари да си плати глобата, Не е в това проблема. Проблемът е в това, че няма по-строги санкции и този бабаит утре ще направи пак някой "подвиг", защото знае че ще се размине с едни пари.
13
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колата изкарва на показ най-просташкото в човека. Той понеже е увеличил възможностите си за сметка на науката се мисли за нещо божествено. И простотията му лъсва. Просто отчайващо интелектуално ниво. За такива трябва да има чипове и да ги следи компютър какво вършат. Те са болни утре може и убийство да извърши. Така е възпитан явно без задръжки.
12
6
 
46
 
! Отговори
redordead преди 3 години
До тия, дето го защитават с "размислите" какво толкова му има на пясъка...ами колата се движи по републиканската мрежа, гумите газят във всякакви гомна, масла, умрели животни и т.н. - после идва с тоя барутник и това, което е по гумите може да остане в пясъка на плажа, после вие или детето ви ще седне в този пясък и ще си отръка задницата и гениталиите в нещо от изброенот по-горе...ако за вас това е ОК, значи сте пълни куковци!
11
11
 
11
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
Това да "парикраш" явно е много тежко нарушение, щом според някои коментиращи може да се изкупи единствено с човешки живот
10
1
 
50
 
! Отговори
Палма преди 3 години
Да дойде по плажовете на Испания и да си прави селфи.Глобата е до 3000евро.
9
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм пак от 6, защо минусите? Защо трябва да сме злобни и с омраза да кълнем всичко и всички? Какво лошо казах за да имам 2 минуса и 1 плюс?Не се оплаквам, просто ми е любопитно...
8
2
 
14
 
! Отговори
Щрак щрак преди 3 години
За мacтиитe на плажа, няма ли да го глобят? За подобни снимки може да се ползва Фотошоп примерно, а пък и брашната не е кой знае какво.
7
34
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
платил си е на гларусите и ще си паркира където иска. ако не ви устройва махайте са оттук
6
1
 
42
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
То е ясно къв мъж трябва да си, че да направиш подобна глупост, поне колата да беше няква читава ам и тя трошляк наточен.
5
47
 
16
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
И какво като е излязъл на плажа, какво толкова е направил? Повредил е пясъка ли? Занимават хората с глупости, за да отчитат някаква дейност. 1000 лв няма да го глобят сигурно ако спре в лявата лента на магистралата, но тука - ужас! Стъпкал ни е пясъка! Чак на смърт го кълнат троловете.
4
1
 
37
 
! Отговори
D преди 3 години
Думата 'парикра' какво трябва да значи в заглавието, драги журналисти??
3
44
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде сега...ганьовщина...това го има навсякъде. Наистина човека може да е искал да направи снимки на колата си без да има хора и асфалт наоколо, само колата и морето.Става навсякъде.
2
4
 
47
 
! Отговори
Azov преди 3 години
СВ регистрация на морето. Това обяснява всичко
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Made in BG no comment!