284 са новите случаи на коронавирус у нас, 13 души са починали

Излекуваните от вируса за 24 часа са 250
30 юли 2020 06:41, Александър Попов
161
284 са новите случаи на коронавирус у нас, 13 души са починали
Снимка: БГНЕС
284 нови случая на коронавирус са диагностицирани за последните 24 часа, като направените PCR теста са 6395, отчита Националната информационна система.
 
Така заболелите стават общо 11 155, а активните случаи са 4816.
 
Излекуваните от вируса са 5971, 205 за денонощието.
Още по темата
722 души са в болница, като в интензивни отделения са настанени 37 човека.
 
Най-много заразени има в София, Благоевград и Русе.
 
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 38; Бургас - 7; Варна - 21; Велико Търново - 3; Видин - 3; Враца - 1; Габрово - 8; Добрич - 29; Кърджали - 7; Кюстендил - 13; Монтана - 1; Пазарджик - 2; Перник - 3; Пловдив - 24; Русе - 33; Сливен - 4; Смолян - 2; София област - 3; София (град) - 73; Стара Загора - 3; Търговище - 3; Хасково - 2; Шумен - 1.
 
Хората под карантина към момента са 9 741. 
 
13 души са починали през последното денонощие, като общия брой на смъртните случаи е 368.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стъпка по стъпка се приближаваме до пропаста. Вчера слушах,че имало 700 места за заболели от корона в болниците,а от тях вече над 600 са заети (е вероятно не броят полевите болници..) Математикът от БАН с прогнозите каза,че препълни ли се здравната с-*** в късна есен броя на починалите ще е петцифрено число...Но важното е да сме модерни и да блокираме движението и на малкото хора останали не безработни...че като Бойко се махне,ще го наследи Дева Мария и ще цъфнем и вържем...
55
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам дали Мангъров е велик, но е инфекционист, на първа линия и цял живот се занамава само с това.Докато оня измисления плешивец с малката главичка и лампазите е обикновен канцеларски плъх, комплексар и кариерист, ламтящ за власт.Попитай за него във ВМА. Завършен некадърник, назначен по Партийна линия.
54
8
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Ако имахме Гражданско Общество- много бързо щеше да се доберем до Истината- Влизат 2-3 граждани във всяко Ковид Отделение във всеки град- Снимат и броят пациентите на интубация- Ще се окаже че почти няма пациенти!!
53
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в нашия град най-накрая си намериха заразени. Вече и ние сме в далаверата. Малко са, ама на сметка.
52
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Т.ШакИма хора, които не харесвам. Това, че не ги харесвам, не означава, че не са прави в подкрепата си спрямо протестите и в исканията си мутрите да разкарат от властта. Едно твърдение може да е правилно и основателно, независимо от кого изхожда.Протестиращите не подкрепят Черепа, Радев, БСП. Те подкрепят себе си и бъдещето на България. Трябва поне малко мозък, за да го осъзнаеш, което явно надхвъря твоя капацитет.
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наблюдава се броят на хората в интензивно отделение - 37 човека.Те се борят за живота си и от тях идва броят на починалите.Колко са новозаразените е само статистика,ако не усещат никакви симптоми.Всички ще се заразим неизбежно е!Въпросът е дали само веднъж или на всеки 3 месеца!
50
4
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Чебурашка -Най добре нищо не пиши - и така ще си спестим време !!
49
6
 
4
 
! Отговори
До#48 преди 3 години
Вчера в България са умрели в болниците 77 човека!! От които СЛУЧАЙНО е открит "корона",по данни на НСИ!! Ясно??
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чебурашка, пиши по два реда. Поне така да глупостите ти да са по-малко.
47
2
 
11
 
! Отговори
Професор Тръц преди 3 години
Земята категорично е ПЛОСКА!
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПАНДЕМИЯ! 🧐Значи, страхотна пандемия. 😂 Да направим един разбор на база информацията, която имаме от единствения официален източник: coronavirus.bg:На база брой направени тестове, ситуацията към момента:Направени тестове: 254 824На база пък положителните, като тук НЕ става дума за хора, а за брой тестове, ама това никъде не го казват
45
10
 
16
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Коментарите тип "***" си пишат от два вида хора. Първите са привърженици на теорията на конспирацията и дори да ги интубират, което не им пожелавам ще отричат съществуването на вируса. Вторите, които пълнят форумите са от червения политически спектър и изпълняват партийно поръчение да използват пандемията да хейтят кабинета и с равните институции. За тяхно сведение за по-малко от месец заразените се увеличиха с 6166. Трябвали Арена Армеец да се препълни с болни за да престанат с простотиите
44
6
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Като "свършат" Живите- ще почнат ПСР тестове и на Мъртвите ДуШИ-- Те все пак редовно ходят на Избори-може там да са се заразили!
43
14
 
7
 
! Отговори
Дедовия преди 3 години
От какво се плашиш бе Дедо?? От настинка ли!! Какво ще правим с диабета, бронхита, кръвното, подаграта,шиповете и още куп болежки?? Що си траеш а не протестираш?? Трепериш за мизерния си животец и мизерната си пенсия?? Президентът ли ти е виновен?? Ха ха ха ха!!
42
8
 
6
 
! Отговори
До 46 преди 3 години
Борисов какво общо има с тия пумпали.То те и по време на мерките ходеха да друсат по Витоша.Като не обичат бабите си, Бойко какво да им каже.100 души са.Разнасят зараза.Като се докаже кой е заразявал, тогава човек по човек ще ги съдят.Така на ангро само комун яг ите обвиняваха.
41
8
 
3
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Кой бе? Не видях такива. Явно пускат фалшиви новини. Ако беше така, щеше всички наоколо да са болни, а то няма такова нещо. Или всички се заразяват за 1 месец, или нищо няма.
40
11
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Мисля че за ЛЪЖИ с цел неведение и манипулиране на голяма маса хора- Би трябвало да се носи Наказателна Отговорност!! Както БТВ лъже -Така и НОВА и НОЩ!! Че повечето българи нямат 20 лв в джоба - а ВИе на ден по 5000 теста правите))) ПСР теста НЕ Е БАЗПЛАТЕН -В БГ нищо безплатно НЯМА!!
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да благодарим дружно на майката на Фигуранта и цяялата му женска рода 200 метра около къщата и 2 метра под земята.
38
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас 13 починали, какво става защо става по-зле! Есента и зимата ще е масова сеч!
37
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дишайте си пръдните на тези протести...и не се плашете ...той вируса не подбира !!!!!