Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина

Имало е вербална агресия срещу екип на медия, полицията се е намесила
Обновена: 4 авг 2020 11:57 | 4 авг 2020 11:48, Александър Попов
218
Протестът снощи спокоен, нощуващите в палатки - петдесетина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снощи бе констатирана поредна вечер на гражданско неподчинение, нямаше уведомление за провеждането на протест, обяви на вече редовен брифинг комисар Тони Тодоров, зам.-началник на "Охранителна полиция" .

Не са констатирани сериозни нарушения на обществения ред. 
 
"Имаше вербала агресия срещу екип на медия, там полицията се намеси, за да се оттегли на безопасно разстояние. Задържана е пияна жена, която е имала различно мнение на това от протестиращите на Орлов мост. Имало е спор между двете страни. Ежедневно действаме по един и същ начин, разговораме. Опитваме се да ги убедим да падне блокадата на кръстовищата, но за момента няма резултат", допълни комисарят..
 
Не се е променила бройката на палатките и нощуващите хора. На Орлов мост са били 20-25 души, на Ректората - 20 души и пред Министерски съвет - 6.
 
"Бусът е спрян пред "Софийски университет и може да напусне по всяко време", уточни Тодоров .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още по темата: протестСДВРпалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
3
 
22
 
! Отговори
Имам идея: преди 3 години
ЩО ДА НЕ БЛОКИРАМЕ ДОСТЪПА ДА ПОЗИТАНО-20 ...??!ЩОМ ТЕ МОГАТ ....МОЖЕМ И НИЕ...ХА,ХА,ХААААА..КОЙ ЩЕ НИ СПРЕ??!
125
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 5 милиона българи:Точно мутрите искат да вземат властта,Бойко не е мутра,по-скоро е глу.пак и го изиграха психо-десните!Това което има да се случва не е добро за България,червената боя по съда и парламента означава,че искат да махнат българските политици,партии и съд и да сложат ЧУЖДО марионетнмо правителство и съд,неслужещо на България!Само първосигналници са се събрали на протеста и не разбират какво всъщност се случва в момента в държавата и че всички управляващи в БГ са заплашвани със
124
3
 
19
 
! Отговори
Тони преди 3 години
Хайде махайте се че с вашите циркажийски номерца ни писнахте и като ви гледач сигурно се вмирисахте вървете и се изкъпете поне и повече дори и не ви и гледам защото ми писмахте с еашите простотий и просто се чудя защо ги давате по телевизията просто тези протести станаха безимтересно да си ходят че поне да се изкъпят
123
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството е под натиск месеци наред,но не смеят да ви кажат от страх,извършваха се тихи атентати срещу държавата и правителството,но и това не смееха да ви кажат от страх,ДАНС също е притискан и заплашван,управляващите са заплашвани със смърт, бесилката не беше сложена случайно,нито взрива под паметника на цар Освободител вчера,не случайно е поставен под краката на царя,който освободи България оттурско робствоВлезте в ПИК и Монитор и вижте какво се случва,разкостяват държавата,събудете с
122
21
 
4
 
! Отговори
Войс преди 3 години
5 герберско-милиционерски драскачи тук се опитват да променят хода на историята! С ГЕРБ е свършено завинаги!No, pasaran! No, No et NO!
121
23
 
5
 
! Отговори
5 милиона българи: преди 3 години
Долу ГЕРБ! Ерата на мутрите приключи! Повече не сте в състояние да ни лъжете! Борисов - в пандиза!
120
3
 
17
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 години
До протестиращите: сигурна съм, че вече сте се умирисали на пот, урина и да не казвам нещо друго, че не ми е удобно. Няма ли баня за вас, циркаджии?
119
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кога казвам на Фандъкова, да построи на орловия тоалетна, сега нямаше да имат нужда от палатки :)
118
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен: "докато си чуруликат тиквите"ЧУРУЛИКАНЕТО Е В ТВОЯТА ТИКВА, ПОСЛЕ СЛЕДВАТ КАМБАНИ - ИСТИНСКИ!
117
6
 
5
 
! Отговори
Не на протестите! преди 3 години
Правителството е под натиск месеци наред,но не смеят да ви кажат от страх,извършваха се тихи атентати срещу държавата и правителството,но и това не смееха да ви кажат от страх,ДАНС също е притискан и заплашван,управляващите са заплашвани със смърт,бесилката не беше сложена случайно,нито взрива под паметника на цар Освободител вчера,не случайно е поставен под краката на царя,който освободи България от турско робствоВлезте в ПИК и Монитор и вижте какво се случва,разкостяват държавата,събудете се
116
0
 
4
 
! Отговори
до всички преди 3 години
коаби;ия ЩЕ ИМА БСП-то без Ниновао като председател, Слвито, ДПС плажуващите ва Росенец, мафията ще да е преборена, сама си Флиза в затврорО
115
0
 
6
 
! Отговори
до всички преди 3 години
неее на икономиката, она на Словито дато резбира от ВСЕЧКО
114
1
 
13
 
! Отговори
до всички преди 3 години
вдигайте палатките, Ниново ВЕЧЕ НЕ Е ПРЕДСЕДАТЛЕЛ НА БСП
113
1
 
7
 
! Отговори
До 125 преди 3 години
Вера на МВР, Карадайъ на обрезованието , тоя на *** на икономиката ***, Божков на културата.
112
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
местете палатките пред Тех Парка, Лойко и *** му ще са там утре, всички хубостници са поканени. Ще има ли народна любов за тях?!?
111
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
утре в Тех Парк ще има събиране на организирана престъпна група ГЕРБ. Моля протеста да е пред Тех Парка докато си чуруликат тиквите
110
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България - висшистите са по площадите, спят в палатки. Тези с основно образование са по форумите - защитават властта. Както едно време.
109
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Окрадено и лъганМай искаш повече да те крадат, че това ти е малко? ЕС при ББ ни пуска европарите. При тези дето искат да го сменят щото ГЕРБ крадяли ни ги спират, защото ТЕ крадяли??!! При Орешарски за година и половина 15 милиарда нов дълг, вдигнаха цената на Южен поток с 45%и изпразниха хазна. Инфраструкторни проекти от 40години чакаха. Изграденото се рушеше. Ами кат сте толкова "умни"махайте го. 2013-та не Ви дойде алъла. Последната година ГЕРБ печелят 2 избора. Но това не е важно.
108
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В лично оставам с усещането, че протестърите са оставени да вилнеят, за тях закони няма, могат да си правят каквото си искат, няма да се учудя ако се стигне и до мародерства.
107
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По социопатски псевдопротест, аз лично не се сещам да е имало някога. Кой наказват с блокираните булеварди? Хората и по-точно онези които са заети с работа. Сериозно се замислям да съдя полицията за бездействие.