Двегодишно дете е заразено с коронавирус в Радомир

Майка му също е с положителна проба
8
Двегодишно дете е заразено с коронавирус в Радомир
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Дете на 2 г. от Радомир е с коронавирус, съобщи РЗИ. С положителна проба е и 27-годишната му майка.

Още двама болни са регистрирани на територията на региона - софийски жител на 69 г., който ще прекара карантината си в с. Извор и 45-годишна перничанка.

Активни към момента са 55 случаи, от тях на домашно лечение са 40 и 15 са хоспитализирани в лечебни заведения.

Поставени под карантина са 85 души. От тях 59 са в община Перник, 19 в община Радомир, 4 в община Брезник и 3 в община Трън. Няма болни и карантинирани в общините Земен и Ковачевци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
................ преди 3 години
Днес.бг - вземете сменете тзи снимка, че я позлвате за всеяка новина свързана с вирус в детска, градина, в крайна сметка, всеки един родител, чието дете е или е било в в тази детска градина я рапознава. Аз ако съм на управата на градината, такъв иск ще ви заведа за злепоставяне на името на градината и уронване на авторитета на същата, че ще ви дойде ... точно където трябвада го усетите.
6
1
 
2
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Напротив, по начина, по който се използват на улицата го увеличават!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До (-_-)Колкото и да разсъждавата за напред или встрани - маските намаляват риска от заразяване, проверено е на практика.А за това, че са прекрасна среда за вируси - понаучете малко биология и медицина.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без аутопсия не вярвам!
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едни приятели се заразиха от Ковид, съдейки по симптомите. Изкараха го цяло семейство с две малки деца. Пожелали да изкарат тест, но се отказали заради високата сума (180лв). Не знам какво става с парите от Европа за Ковид - ама мафията на ББ е ясна. Та, цялото семейство си го изкара на крак. Не е било приятно но сега са съвсем добре, били са без обоняние за 3-4 седмици. За мен тези новини са напълно ненужни - все едно пишат, че еди кой си е изкарал грип.
2
8
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Всичко, което се прави спрямо този вирус е неадекватно и няма нищо общо с науката и здравия разум. Върха на дивотията са тия маски.. Освен нос и уста, хората имат и очи! Някой виждал ли е как се киха с маска? Просто посоката на капките се изменя встрани и вертикално. Осен това хората постоянно ги пипат така както са се напоили с прекрасна среда за вируси и бактерии.. Тури му пепел!
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами нормално. Това си е вирус. Всеки може да се зарази. Лошото е ,че се лъже поголовно за смъртните случаи. Поне 90% от обявените не са починали от този вирус. Всичко е една огромна лъжа.