35-ият ден на протест: Спокойна обстановка и три блокирани кръстовища

Офисът на НФСБ във Варна бе замерван с яйца
Обновена: 12 авг 2020 22:14 | 12 авг 2020 21:16, Анисия Иванова
288

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За 35-и ден протестиращите се събраха в центъра на София. Те настояват за оставка на правителството и на главния прокурор.

Спокойна е обстановката и на трите барикади - на площад "Независимост", пред Ректората на Софийския университет и на Орлов мост. Към 19 ч. все още много малко хора бяха дошли на площада пред Президенството.

Над 40 са вече палатките и тентите в лагера. Загражденията са от пейки, палети, контейнери и кошчета за отпадъци, автомобилни гуми и дори пътни знаци. Покрай загражденията са поставени постери с различни искания на протестиращите.

Протести се провеждат и в друга градове на страната.

Антиправителствен протест се проведе и във Варна. Трима души от морската столица са привикани в полицията днес заради мятането на яйца по офиса на коалиционните партьори от НФСБ.

Във Велико Търново протестно автошествие блокира движението в града.

В гражданската инициатива се включиха близо 30 автомобила, които блокираха трафика от областната болница до крепостта „Царевец“ и обратно за два часа.

До инциденти не се стигна, както и до блокиране на пътни артерии извън Велико Търново.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На някой не му ли се ходи на лов за проституиращи около Орлов мост?Да ходим да ги биеме за кеф
95
14
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
ОСТАВКА на Руския премиер Бойко Борисов на Ахмед Доган!
94
0
 
15
 
! Отговори
До притеснения преди 3 години
Притеснен господине, как да Ви кажа кой ще плати 10 млн. на Баневи като те са само във Вашата глава. Държава не е осъдена, даже дело не е стартирало. Шанса на този да осъди държавата е около 0% в който и да е съд по света. Сам си отговорете на този въпрос - май никой...Така че пак казвам, спете спокойно!
93
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на пуделите. България разбра истината
92
18
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Доло руската мафия Доган и Пеевски и Гешев и Бойко Борисов!
91
0
 
15
 
! Отговори
Е не преди 3 години
голяма скука.Само толкова ли можете,затова ли ви плащат?Космат Стамат, бай Ставри-слабичко и тъпичко.После няма превод от топлите морета,еми няма !
90
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лоша новина за платените протестари, Борисов ще раздаде всички пари на хората и няма да има, какво да крадете.
89
19
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 години
ОСТАВКА на престъпника Бойко Борисов!Българина се събужда, може бавно но ще изметем комунистическата партия ГЕРБ от властта!
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НС се събира, идват дъждове, за някои ще има бури. За кои ли
87
0
 
25
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 години
Днес съвсем случайно с приятели ,станахме зрители на перфоррмансът пред немското посолство. Слабо и бездарни изпълнение, достойно за "Златна малинка" .Отдалечавайки се от менажерията , се смяхме до сълзи. Мили безделници , 4-5 милиона нормални българи си затварят очите и не се интересуват от вас, а пък да не говорим за служителите от посолството, за които вие сте несъществени.
86
1
 
20
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
Има един стар лаф : "Всичко ново е добре забравено старо!"Та сега да задам въприсите си:Къде е Волен Сидеров ... Напоследък АТАКИСТ-а не пише;Къде е Ахмед Доган ... ЯСТРБ-а и той не пише;Къде са професионалните протестъри начело с Янко;Къде е великия Павел Чернев;Историята се повтаря ... и палаткаджийте си мислят, че като им подарят еднакви палатки, които да наречат техни! После да надраскат със спрей и да си мислят че са велики и Оправят Държавата!?Бил съм на протести ... това не са!
85
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигурата е виновен , като се прави на Че, който е признат за военнопрестъпник, като нацистите.
84
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***,много сте скучни тая вечер.Вземете се сбийте помежду си или малко срийптиз да направи някоя мазна леля.Освен ,че миришете никакво друго шоу не правите,макрая ще взема да слезна до центъра да пребия някой проституиращ ,шоу да става
83
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,Питат Христо Иванов:- Обичате ли твърд алкохол?- Предпочитам течен.,,
82
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,Ангел Найденов пита Мая:- И пак те питам с колко души преспа на тия протести?- С 15.- Вчера каза - 10.- Вчера си е за вчера.,,
81
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека фигуранта да си подаде оставката! Той забърка тези лахна, защитавайки протежето си- пламен хитлера!радеф- ВЪН!
80
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Псувате дружно по Борисов и се кефите.И даже не се замисляте.Защото винаги сте прави.Но когато записвате незаконно Брисов да псува у дома си изпадате в делириум и т.пата Йончева веднага се свързва с ФБР, ЦРУ и попиканта западна преса.Мили, родни борци за свобода и морал.И си мислите, че българите са слепи и глухи и не виждат какви ги вършите.
79
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко ста'а? Черепаха да не пра'ил инвентаризация на материалите? Днес всички лозунги написани на кашони!? Кат ви каже простеса да изглежда по-спонтан и да почнете да ползвате кашони, место скъпите плакати, не значи да плащате повече ня рекламната агенция да ви пише лозунгите на ръка на картани.
78
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези са взели кофите за *** на хората живеещи в околните блокове. Чудя се защо те не вземат да си изхвърлят *** в техните си контейнери там до палатките . Пияниците едва ли ще усетят миризмата от кофите, щото самите те са са вмирисали отдавна. *** в кофите, *** в кофите!
77
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма наглост! 2-3 хиляди протестиращи объркват живота на 2-3 милиона!