Протестиращите във Варна блокираха още едно кръстовище

В района няма полицаи
15 авг 2020 22:20, Нели Христова
104
Протестиращите във Варна блокираха още едно кръстовище
Снимка: Радио "Фокус"

 За поредна вечер се провеждат протести във Варна, предаде Радио "Фокус".

Въпреки, че днес е празникът на града, жителите на Варна не се отказват от намерението си да протестират и блокират нови кръстовища.

Около 20-30 протестиращи блокираха кръстовището на бул. „Мария Луиза” и ул. „Шипка”, като прави впечатление, че няма полиция в района. Някои от автомобилите биват пропуснати да преминат, а други търсят алтернативни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Варна протестът съвсем мижав.Адвокатът от Божковото трио бил там, явно нищо не е свършил.Ще трябва да връща парите на Божков май.
23
3
 
43
 
! Отговори
Няма полицаи преди 3 години
Значи се дава възможност на изнервените шофьори да натупат тези 20-30 нахалника, които разиграват останалите граждани.
22
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20 - 30 човека от 470 хилядна Варна са излезли на протест и искат оставка на правителството? Какво попречи на останалите 469 930 варненци да се включат? Ами просто не искат оставката на правителството.
21
38
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждаме един изплашен, треперещ старец, който вече разбра, че не е това за което се мисли.----------------------------------Виждаме човек, който разбра, че за него затвора не е мираж, а реална възможност. Виждаме човек, който разбра че ще слезе от сцената както на него му се иска - с почести и слава, а ще бъде изгонен.Вижадаме човек, който разбра, че ще остане в историята като мярка за корупция спрямо която ще се оценяват следващите правителства
20
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова нелепи са тея. Какво се опитват да ни убедят? Ясно е че, няма подкрепа на обществото този протест. Не и сега, не ив тая криза която се зДава след проваления сезон в цял свят. Идва тежка зима. Време е да стягаме финансите и коланите, а не да събаря ме правителства и в суматохата да стане КТБ пак.
19
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Организацията е просто жалка, няма по - жалки протести от тези, наистина е време за промяна в конституцията, иначе поредния служебен кабинет и поредното преливане от пусто в празно
18
1
 
34
 
! Отговори
Кукуригууу преди 3 години
20-30 души....
17
8
 
35
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
И на предишните избори така викаше но го преизбрахме. Сега отново ще е така. Десницата видяхме че тероризира хората само 1000 човека на орлов мост ще гладуват за нея. Нямам търпение за избори за да подкрепя Бойко.
16
48
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е политически труп. Може и да си купи още някой друг месец, но е свършил. Това е резултата от протеста.Няма оставка засега, но протеста "счупи" Борисов - счупи самочувствието му, разби егото му, напълно го освети, премахна всичките му маски и го остави "гол". Мачото изчезна, бабайтлъка му се изпари, умението да говори и да убеждава оттече в канала.Виждаме един изплашен, треперещ старец, който вече разбра, че не е това за което се мисли.Всичко това е резултат от протеста.ОСТАВКА
15
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
полицията трябва да се махне от всички блокирани места,оставете хората да се оправят с тия миризливи ***
14
7
 
55
 
! Отговори
eve1 преди 3 години
Никога досега не съм гласувал за ГЕРБ но сега,като гледам организаторите и участниците в тези платени протести май ще го направя на следващите избори.
13
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Току що се връщам от купона за празника на Варна! Хапнахме, пийнахме на заведение до морската гара!Лунапарк! Виенско колело, влакчета на ужасите, стрелбища, панаир!Протести и да е имало, не видях. Изобщо не ми пречат! Даже ги подкрепям! Защото вечеря в ресторант за 4 души ми струва 1/20 от заплатата! Което е ненормално!Така беше преди 1989 г. при Тодор Живков!!!
12
6
 
56
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
Във Варна има ли мъже?!?! Защо търпите една шепа ненормалници да блокират кръстовища и да пречат на нормалните хора ?!?! Какво чакате?!?!
11
53
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще летят герберски оставки като лястовици в понеделник,довиждане боклуциии довиждане ,много поздрави на бай Ставри и пазете дупенцата хахаха.ОСТАВКА В ПОНЕДЕЛНИК.
10
5
 
42
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Циркаджии.
9
4
 
58
 
! Отговори
Божкоv преди 3 години
Днеска адвоката донесе пари на протестиращите и вече са доволни
8
3
 
46
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Всички, които участват в протестта срещу ГЕРБ,след победата ги правя активни борци против ГЕРБ!!!С пенсии,ордени медали и всички други придобивки !!!
7
5
 
57
 
! Отговори
Точно така без преди 3 години
Полиция, не са длъжни да се заразявст доброволно от плюещите кроманьонци на барикадите, имат семейства. Да се оправят по граждански гражданите. Може и по селски селяците, кой както умее:))
6
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Вал: е айде поне излез пред блока ***. Само тракате по клавиатурите. Кой да ги набий тез? Настрадин ходжа ли?
5
8
 
68
 
! Отговори
Вал преди 3 години
Крайно време е да ги смачкаме тези безделници. Писна ми една шепа мързеливци да ни правят на маймуни.