Кървав екшън заради невярна съпруга в центъра на Стара Загора

Извършителят доброволно е предал ножа на полицията
16 сеп 2020 14:15, Ния Христова
69
Кървав екшън заради невярна съпруга в центъра на Стара Загора
Снимка: Pixabay
Невярна съпруга е предизвикала кървав екшън в центъра на Стара Загора. Инцидентът е станал във вторник около 18:00 часа, предаде "Монитор".
 
След вербален конфликт 47-годишен мъж внезапно измъкнал нож и със замах го забил в бедрото на опонента си. От крака му започнало да тече кръв, най-вероятно заради прерязана артерия. Подаден е сигнал на телефон 112 и на мястото е пристигнала линейка, която закарала 38-годишният пострадал мъж в болница.
 
Извършителят доброволно предал ножа на полицията. Направен му е тест за наличие на алкохол, но той бил отрицателен. И двамата участници в спора нямат криминални прояви. Близки и на двамата твърдят, че скандалът е избухнал заради любовен триъгълник. Задържаният мъж споделил , че разбрал за изневярата на съпругата му с неговия познат. 
 
По случая е образувано е досъдебно производство по член 129 от НК. От УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович", където е настанена жертвата, уточняват, че раненият пациент е в стабилно състояние след спешната оперативна намеса и зашиването на артерията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
5
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 36Според мен, и това не е решение! Защото истината работи! А така само губиш време, потънал в лъжа...Защо да не разбираш? Какво ще се промени, когато разбереш? Много мъже изневеряват, но се грижат половинките им в семейството да не разберат, но дали това не се отразява на жената? Истината работи, независимо дали е открита или покрита...Човек трябва да е наясно със ситуацията, за да може да се опита да промени нещо, да поправи нещата...Всеки може да изпадне в слабост...
37
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ако бях на мъжа и на мястото щях да я изгоня И да си търся друга женаДо 28Ти явно си 100% комслисар Тренирай имай пари едва ли да имаш ама айдеТакива като теб са геове просто още не го знаят
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До diana21Комплимент от една жена, към друга жена рядко е искрен и още по- рядко е без задни мисли.
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как изглеждаш ? На колко си ?
34
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любовен триъгълник с три тьпu ъгъла:- Единият болница с прорезна рана- Другият в ареста и с бъдеща присъда- Жената временно на сухо, освен ако няма още на кyрниза.За това моята съм я посъветвал да прави каквото ще, само да не разбирам.
33
4
 
6
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До до Дияна21Никога не съм се смятала за красива, но вероятно съм доста атрактивна без да се старая за това...Когато бях абитурентка, се събрахме в училищния двор и от там потеглихме на шествие до ресторанта - цялото училище...От двете страни на улицата се събраха много хора да ни гледат - беше в малък град и почти всички дойдоха там...Аз бях някъде по средата на редицата, но една стара жена от зрителите се промъкна до мен и ми каза: "Колко си хубава! Дано да си щастлива!" Тогава не я разбрах
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 24Нищо чудно, че в твоето мозъче тренирането е на първо място, едва след него идват ученето и имотното състояние на мъжа. Вероятно си от онази категория кифли, които се хващат "трениращи" селски мутри с прически нула номер. Това е ретроградно подсъзнателно влечение към първобитна подчиненост на мъжка доминация, с други думи копнееш да те побийват, защото ти харесва. Пък учил ли е, не е ли учил, 5-ти клас ли има само, е без особен значение. Тиква, бицари, БМВ "нов внос" и ти е достатъчен.
31
1
 
2
 
! Отговори
до Дияна21 преди 3 години
Красива ли си...
30
1
 
8
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До до 24 28Грозно е това! Сега е модерно жената да е *** и то заради мъжа! Именно мъжа твърди, че сексът нямал никакво значение за връзката му, значи! Да не говорим, че свестните мъже се женят най-често за ***!...Така че всички са виновни и всички трябва да си помислят много внимателно по въпросите..Какво искаме и как да го постигнем?!..Защото тази "свободна любов" не носи нищо добро и светло, като си помислиш...Много лесно е да не познаеш половинката си, да подминеш любовта на живота си...
29
4
 
10
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Няма по-опасен вирус на света от Коврид-19!
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 28 дама ли си ?
27
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези за едното е--не ,ще се изпотрепят,ужас!
26
10
 
9
 
! Отговори
до 24 преди 3 години
А ти 100% си шкембясал и смърдясал селтak.Има мъже за които жените се редят на опашка, а не обратно!Но трябва да тренираш, да си учил и да имаш повече от социална пенсия.Явно не отговаряш на нито едно условие, щом чакаш да те съжалят!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей, съкън да не намекне човек за нещо от пня етнос със *** венци, мисирките ще си счупят пръстите да трия, съкън....
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24А ти явно си *** и силно озлобена стара чанта.
23
11
 
3
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До преживял и товаЖената е по-слабият пол. Тя има хиляди задръжки - колко мъже са готови да убият жена си ако ги остави? Много! Защото я смятат за своя собственост!Или децата - колко семейства съществуват в същински ад заради децата?А жената е по-привързана към децата си по правило...Мъжът е този, който трябва да управлява семейството, мъжът е главата, а жената - шията, както се казва...
22
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'И жените и мъжете могат да бъдат с когото си пожелаят'Ти 100% си още девственик.Жените могат да бъдат с когото си пожелаят.Мъжете с който им дожалее за тях.
21
2
 
7
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 19Не е смешно! Утре и на теб може да ти дойде до главата, знае ли се?! Това си е много сериозен проблем в нашата култура, защото семейството е нещо много важно, според мен...
20
1
 
1
 
! Отговори
Хан Кур брат преди 3 години
Не не може!!!!!!КАЗАХ
19
3
 
13
 
! Отговори
преживял и това преди 3 години
Тя да си беше тръгнала като го иска другия, но не, иска и от единя и от другия? Изглежда се има за голямата работа. Накрая всички ще я разберат каква е и на никой няма да му се занимава с нея.