Фалстарт на делото за строежа край Алепу за втори път

Един от инвеститорите не се е явил в съда в Бургас
21 сеп 2020 16:30, Ния Христова
8

 

Втори фалстарт на делото за строежа на хотелски комплекс край Алепу. Един от инвеститорите от "Главболгарстрой" не се е явил в съда в Бургас. Прокуратурата протестира строежа.

 
Държавното обвинение твърди, че има издадено валидно разрешение само за изграждане на укрепително съоръжение, но не и за строеж на хотел, пишат от Bulgaria ON AIR.
 
Не е направена и екооценка за изграждането на ваканционния комплекс на Шофьорския плаж край Созопол.
 
Държавното обвинение е образувало и досъдебно производство срещу главния архитект на Община Созопол през 2018 година. Обвинението е за нарушени служебни задължения при издаване на разрешението за строеж на етапното строителство на подпорната стена край Алепу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Прокуратурата не разбраха ли че още при строежа на Свети Тома е активирано свлачище. То ще гълта всичко по пътя си. Тея подпорки, стаи и шахти ще бъдат дръпнати в морето заедно с рецепцията и ресторанта. Трябва дасе върнат по-назад и да издирят кой е дал първоначалното разрешение, кой и как го е склонил да проституира.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че кой е очаквал друго)
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" Подпиращ хотел "Ха ха хаХората са много остроумни.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Година, две в такива разтакавания, всичко ще се забрави и потули.След това заповядайте в хотелчето на първа линия на плажа.Захариева с мъжо си ще имат вип апартамент.Иначе винаги съм се чудил, как се допуска с болнични на адвокатите да се разтакава дело с години. Няма ли някакво правно основание това да бъде прекратено. Примерно, ако адв. не се яви да се назначава за самото дело служебен защитник.Болничните ще секнат на мига.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чадърите вече са отворени.