Борисов от Габрово: Не ни минава и през акъла да затворим София!

Предвидили сме 460 млн. лв. повече за здравеопазване в новия бюджет, отчете премиерът
Обновена: 4 окт 2020 12:33 | 4 окт 2020 12:20, Красимир Ангелов
313
Борисов от Габрово: Не ни минава и през акъла да затворим София!

Премиерът Бойко Борисов тази сутрин е в Габрово и околностите му, като инспектира язовир „Христо Смирненски“, стана ясно от видео в профила му в социалната мрежа Facebook.

Министър-председателят е придружен от вицепремиера Томислав Дончев, който е и бивш кмет на Габрово. С тях е и кметът на града Таня Христова.

Още по темата
"За радост, този язовир е пълен. Еднакви права имат хората и в селата, и в града. До сряда да ми направите с Нанков Севлиево има готови проекти. Да стартират веднага. Всичко това трябва до сряда да е готово и да се използва времето докато се съберат водите да направим водопровода", отбеляза министър-председателят.

“За мен Габрово, Севлиево е едно и също. Трябва да има вода и за селата, и за града.“.

Борисов се поинтересува и дали пенсионерите са доволни от 50-те лева, които получават от правителството като помощ във връзка с кризата от COVID-19.

Той отбеляза още, че председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева му се е обадила, за да му благодоари за увеличението на заплатите на учителите.

Преди да стигне до язовира, Борисов инспектира нова църква в Габрово.

"Вече си е истински храм - изписан, изографисан", възкликна Борисов и стана ясно, че ще бъде осветен на 1 ноември. Той припомни, че миналата седмица е посетил катедралата в Ловеч.

Борисов коментира и увеличения брой заболели от Ковид-19, като обясни, че заради това на хората на първа линия са увеличени заплатите с 30%. "Ние не затваряме нищо, напрягаме максимално медицинската система, за това 460 млн. повече в новия бюджет сме заделили за здравеопазване. За да може да пазим психическото здраве", заяви премиерът

Борисов посочи колко е важно да не се вдига броят на заразените с COVID-19 и апелира към кметовете да продължават да вземат необходимите мерки.

Предполагам как се чувстват хората, като гледам как се затваря Мадрид например, представете си да излезем и да затворим София в пълна карантина - не ни минава и през акъла, коментира той. Въпреки че сме заявили, че няма да го правим, хората все пак това ги тревожи, отбеляза премиерът. Главоломно се вдига ръстът по цяла Европа, затова е важно да се обяснява какво правим, за да преминем през този ужас, посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да ви мине като акъл изобщо нямате?!!!
220
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: Браво БоркоМи как да не стане разбирач по язовирите? Сигурно Доган го е научил!
219
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ти минава през акъла ако го има. То в тиквата има семки, акъл не знам да има?
218
2
 
13
 
! Отговори
Браво Борко преди 3 години
Браво на този ''специалист'' по всичко............обаче и аз мога така облегнал се на парапета да ИНСПЕКТИРАМ! Всъщност от кога стана и разбирач по язовирите?
217
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борисов от Габрово: Не ни минава и през акъла да затворим София!"Вие акъл нямате, така че думите ти нямат никаква стойност.
216
8
 
1
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
До Про сто то селско,червено даначе,Сто пъти ви го пиша,*** нимой да читети и многу езици знайти,ама сте едни прости крадци на ДДС и нищо повече!Това за снайпери си го избий от главата,то е за книжките за обирачите на мандри!Дали Борисов ще си ходи,най малко си ти да даваш акъли и съвети,щот ти миришат краката и още не си се научил да пишеш преди да си се научил да крадеш ДДС!Борисов е такова ниво,че ако си тръгне,само за един месец ще открадете милиардите и народът ще ви изяде живи без заплати!
215
10
 
2
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Само да попитам крадците на ДДС,трафикантите на цигари,фалшив алкохол, горива и всички останали дайности,които дрогаря Станишев обобщи,че правеха така,че в джобовете ви потъваха 4 милиарда годишно?!Какво мислите,че би останало от България ако Боко не ви беше пуснал савака?!Разбирам,че сте му бесни,че ви откраднасветлото бъдеще и увеличи заплатите на учителите и всички държавни служители и пенсионерите!Но вие сте ч,ервеите,а България е ябълката!Без червеите можем,без БГ,не!Затуй виете и лаете
214
1
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Предлагам да започнем да изнасяме акъл, тъй като го имаме в повечко.
213
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странно! На софиянци пък определено им минава през акъла тебе да те затворим и то до живот!
212
7
 
4
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Малииииий много неграмотни тук искат оставка бре ! Боко че иляди с такава проста опозиция май !
211
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов пада, Селски герб-ави идиотчета такива ... Търсете си друга работа ...Утре ще видим как Ирландката ще го разкатае ...И ще му се завърти свят и кръвно и т.н. Айде, със здраве измекярчета ...Дано не сте разкрили истинският си ИП адрес в тоя форум ... Щото ще стане весело...
210
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТова беше до един стар коментар, обаче не го намирам ... Явно герб-авите идиотчета се оттеглят и си трият коментарите .. Оставка ... *** ...
209
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не ни минава и през акъла" полуграмотно говеддо, когаще се научиш да говоришбългарски правилно, а не смесенс турцизми диалект. Затова гослагат в заглавието на статията,повече хора да се усетят за какво ти се иска оставката.
208
3
 
3
 
! Отговори
циник преди 3 години
Опитай се само...
207
3
 
7
 
! Отговори
Този дебелак е преди 3 години
главната причина коронавируса да се вихри из България. Около 1000 на ден се заразяват. Повечето са безсимптомни. Вижте статистиката 70 80 90?? Годишни умират. Къде се заразяват в дискотеки и ресторанти? Не, просто бройките са по десет всеки ден. Борисов е виновен за това. Оставка.
206
2
 
10
 
! Отговори
J преди 3 години
Тоя жив ли е още
205
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смее ли..... тогава много повече народ, ще отиде да му покаже откъде извира властта.
204
1
 
9
 
! Отговори
един преди 3 години
като гледам кметицата и аз не се сещам за София...
203
2
 
18
 
! Отговори
Лекар ихтиманец преди 3 години
До сряда да ми направите Севлиево, има готови проекти. Това ми прилича но говор но шизофреник.
202
9
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Тони момче за милиони:):):)