Още 2 класа в Стара Загора под карантина заради болен ученик

Регистриран е и болен учител от Раднево
13 окт 2020 11:12, Красимир Ангелов
7
Още 2 класа в Стара Загора под карантина заради болен ученик
Снимка: БГНЕС

Ученик от 12 клас в Националното училище за музикални и сценични изкуства "Христина Морфова" и единайсетокласник от Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия "Лубор Байер" в Стара Загора са с положителен резултат за коронавирус, съобщават от РЗИ-Стара Загора.

Двете паралелки са поставени под 14-дневна карантина.

Преподавател в 4-та група в Детска градина "Знаме на мира" в Раднево също е заразен с COVID-19. Групата е поставена под карантина.

Тримата новозаразени са в добро състояние и се лекуват в домашни условия. Във всички помещения в учебните сгради и детското заведение е извършена крайна дезинфекция.

Общо 31 са новите случаи на заразени  с COVID-19 в област Стара Загора. Те са потвърдени с PCR тестове на 12 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен 6 преди 3 години
Който/която го/я страх да работи да напусне сферата на образованието. Том има К1. И да стане магазинер/ка. В търговията няма К19!!!Аз желая да работя присъствено и не ме е страх децата ми да ходят на градина и ясла!
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учениците да преминат на дистанционно обучение, спрете да принуждавате децата, учителите да рискуват здравето си и живота на близките им!! Играете си с човешки животи, ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ!!!
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как пък една магазинерка не се зарази досега?За учениците си е ясно там.
4
2
 
0
 
! Отговори
??? преди 3 години
С какво ги лекуват в къщи?
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже не докарват и 1% от дневните случаи, но упорито се подават от медии като новина. В същото време студенти по дискотеки са всред основните разпространители, и най интересното е, че го носят в родната си в много странни кътчета от държавата, където вече по други причини, пламват цели работни колективи от над 50% от колектива. Но един журналист не разрови поне едно епидемиологично проучване, щото е по удобно съчинения по официални данни.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Поне първия срок трябва да е присъствен за да им се признае годината, казаха го вече !Ще правят сруват първия срок трябва да го изтикат присъствено.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затваряйте учебните заведения! Учениците и студентите спокойно могат да учат онлайн! Какво още трябва да се случи? Да почнат да измират учителите, които и без това са кът. Върви се към затваряне, защо някой трябва да бъде пренесен в жертва.